'Mansory' pārveidotais 'BMW X6 M'

  • Raksta opcijas
  • Lasīt komentārus (32)
  • Drukāt
  • BMWPower.lv / DELFI Auto,
    06-12-2010

    Šveices tūninga ateljē "Mansory" izstrādājis pārveidojumu programmu sportiskajai apvidus kupejai "BMW X6 M". Spēkratam veikti ne tikai vizuāla, bet arī tehniska pārbūve.


    Automobilim uzstādīts agresīvāka veidola virsbūves aerodinamiskais komplekts, kas iekļauj priekšējo buferi ar milzīgiem gaisa tvērējiem, oglekļa šķiedras motora pārsegu ar ventilācijas atverēm, dekoratīvās sliekšņu uzlikas, aizmugurējo buferi ar difuzoru un dažādus spoilerus. Savukārt riteņu arkas paplašinātas par astoņiem centimetriem.


    4,4-litru V8 biturbo dzinēja jaudu no standarta 555 zirgspēkiem "Mansory" palielinājis līdz 670 ZS, bet griezes momentu – līdz 950 Nm (standartā 680 Nm). Tas panākts, pārprogrammējot dzinēja elektronisko vadības bloku, uzstādot sportiskāku izplūdes sistēmu un veicot citus uzlabojumus.


    Rezultātā "Mansory" pārveidotais "BMW X6 M" no vietas līdz 100 km/h spēj paātrināties 4,2 sekundēs (standartā 4,7 s) un maksimāli sasniegt 300 km/h (no rūpnīcas tam ir elektroniskais ierobežotājs pie 250 km/h atzīmes).


    Vēl tehniskā ziņā automobilim pazemināta balstiekārta par 40 milimetriem, kā arī uzstādīti oriģināla dizaina 23 collu riteņu diski ar 315/25 izmēra riepām.


    Tikai reģistrēti lietotāji drīkst pievienot komentārus


    Reģistrēties