BMW 1.sērijas 'M Coupe' jaunumi

  • Raksta opcijas
  • Lasīt komentārus (40)
  • Drukāt
  • BMWPower.lv / DELFI Auto,
    13-10-2010

    Kompānija „BMW” publicējusi jaunāko informāciju par gaidāmo 1.sērijas sportisko modifikāciju „M Coupe”. Tāpat ražotājs atklājis atsevišķas šī automobiļa dizaina detaļas.


    Autoražotājs apstiprinājis, ka „BMW” 1.sērijas „M Coupe” tiks aprīkots ar aptuveni 340 zirgspēku jaudīgu trīslitru sešcilindru turbopūtes benzīna dzinēju. Motors tiks sajūgts ar sešpakāpju mehānisko pārnesumkārbu.


    „BMW” 1.sērijas sportiskajai modifikācijai balstiekārta, bremžu sistēma un diferenciālis būs līdzīgs „BMW M3” modelim. Ražotājs apgalvo, ka aptuveni 1500 kilogramu smagais 1.sērijas „M Coupe” leģendārajā Nirburgringas trasē būs par 10 sekundēm ātrāks nekā iepriekšējās paaudzes „M3” (E46 – rūpnīcas indekss).


    Kā preses paziņojumā norāda „BMW M GmbH” vadītājs Alberts Bīrmans, tad 1.sērijas „M Coupe” ieturēts pirmās paaudzes „M3” (E30) tradīcijās – tas ir kompakts un tendēts uz būtiskāko. Turklāt šis modelis radīs iespēju plašākam potenciālo klientu lokam iegādāties „BMW M” produkciju, jo jaunais modelis būs vislētākais no šobrīd pieejamajiem „M” sērijas modeļiem.


    „BMW” 1.sērijas „M Coupe” tiks prezentēts šāgada decembrī, bet plašākai publikai tiks demonstrēts nākamā gada janvārī notiekošajā Detroitas autoizstādē. Tirdzniecībā jaunais modelis nonāks nākamā gada vasarā un „cenā būs starp „135i Coupe” un „M3 Coupe” ar izteiktāku tendenci uz „135i Coupe” pusi”.



    Piedāvājam noskatīties video ar „BMW” 1.sērijas „M Coupe” atsevišķo dizaina detaļu atklāšanu:



    „BMW” 1.sērijas „M Coupe” brauciens trasē:


    Tikai reģistrēti lietotāji drīkst pievienot komentārus


    Reģistrēties