'AC Schnitzer' pārveidotā 5.sērija

  • Raksta opcijas
  • Lasīt komentārus (27)
  • Drukāt
  • BMWPower.lv / DELFI Auto,
    16-09-2010

    Vācu tūninga ateljē "AC Schnitzer" izstrādājis pārveidojumu programmu "BMW" 5.sērijas sedanam (F10 – rūpnīcas indekss). Automobilis pārveidots ne tikai vizuāli, bet arī tehniski. Īpaši jaudīgā modifikācija gan tiks izstrādāta vēlāk.


    "AC Schnitzer" 5.sērijas modelim izgatavojis agresīvāka veidola virsbūves aerodinamisko komplektu, kas ietver priekšējā bufera uzliku ar diožu gabarīta gaismām, aizmugurējā bufera difuzoru, dekoratīvās sliekšņu uzlikas ar hromētu līstīti, kā arī spoileri uz bagāžnieka vāka un aizmugurējā vējstikla.


    Tehniskā ziņā lielās klases sedanam balstiekārta pazemināta par 25 milimetriem, kā arī uzstādītas spēcīgākas bremzes ar astoņcilindru skavām (suportiem). Tāpat automobilim tiek piedāvāti "AC Schnitzer" oriģinālā dizaina riteņu diski ar diametru no 19 līdz 20 collām atkarībā no klienta vēlmēm.


    Dzinēja veiktspējas uzlabojumus "AC Schnitzer" piedāvā visām esošajām "BMW" 5.sērijas modifikācijām. Piemēram, "530d" versijai ar trīslitru dīzeļdzinēju jauda no standarta 245 zirgspēkiem palielināta līdz 286 ZS. Vēl pieejama arī sportiskāka skanējuma izplūdes sistēma ar hromētām izejām.


    "AC Schnitzer" sola, ka vēlāk tiks izstrādāta arī niknāka skata un lielākas jaudas 5.sērijas modifikācija.


    Tikai reģistrēti lietotāji drīkst pievienot komentārus


    Reģistrēties