Online
Pašreiz BMWPower skatās 60 viesi un 2 reģistrēti lietotāji.
|
Tēma: Ēdiena šmorēšana - Grilli / Mangaļi utt
Autors | Ziņojums |
Araajz  | |  Kopš: 30. Aug 2008
No: Rīga
Ziņojumi: 28454
Braucu ar: E39
|
23 Feb 2021, 11:04:49 @RVR rakstīja:
uzcepju.
es i šokā  | Offline | | |
karro  | |  Kopš: 08. Apr 2003
No: Rīga
Ziņojumi: 4779
Braucu ar: studentu variantu
| olainfarm palaida jaunu baldriāna līniju, Tunel's jau brauc uz aptieku. | Offline | | |
RVR  | |  Kopš: 18. Sep 2008
Ziņojumi: 22662
Braucu ar: RVR
|
23 Feb 2021, 15:54:35 @Araajz rakstīja:
es i šokā 
Es pats arī 
Šo kaut kā regulāri pieļauju. Nezinu, kāpēc. Kaut kāds muļķīgs pieradums 
| Offline | | |
SteelRat  | |  Kopš: 11. Dec 2002
Ziņojumi: 164083
Braucu ar: Challenger
|
23 Feb 2021, 15:50:20 @kruumuedgars rakstīja:
22 Feb 2021, 17:41:32 @SteelRat rakstīja:
Cik daudz krējuma uz 1kg Cepj uz iesma ja Jāpanēģina
Kefīrā esmu taisījis, man kautkā nesanāk laikam 
Visas proporcijas vienmēr pēc sajūtām esmu licis.. 
Kādus 300-400gr krējumu uz kilo-pusotru. Nu kad uzjauc visu, nav tur tām vistām jāpeld zupā, bet jābūt labi mitram.
Uz iesma neesmu šitā cepis, tikai uz redeles.
Piemirsu vēl - skābulim kādu pus citronu var iespiest. 
22 Feb 2021, 17:46:28 @Arsmens rakstīja:
Visa tā ķite apkārt, krējums tas vai kefīrs, ir jāņem nost, savādāk nekas vairāk kā svilošs materiāls tas nav.
Muļķības. Nekad nav nekas svilis, ja ir kārtīgi pieskatīts un grozīts cepot.
Pamēģināju, sanāca Nākamreiz jāpiešauj čili bik 
-----------------
| Offline | | |
cipargalva | |  Kopš: 07. Jul 2009
No: Valmiera
Ziņojumi: 6705
Braucu ar: quattro
| Kāds krējums, saldais vai skābais? | Offline | | |
pelu_junkurs | |  Kopš: 27. Feb 2011
No: Rīga
Ziņojumi: 2384
Braucu ar: žurx
|
03 Mar 2021, 21:52:49 @cipargalva rakstīja:
Kāds krējums, saldais vai skābais?
Saldais, brūno cukuru 10 ēdamkarotes neaizmirsti. | Offline | | |
cipargalva | |  Kopš: 07. Jul 2009
No: Valmiera
Ziņojumi: 6705
Braucu ar: quattro
| Un pēc tam vēl uzputot? | Offline | | |
shmurger | |  Kopš: 15. Oct 2007
Ziņojumi: 12778
Braucu ar: xc40
|
22 Feb 2021, 17:46:28 @Arsmens rakstīja:
Visa tā ķite apkārt, krējums tas vai kefīrs, ir jāņem nost, savādāk nekas vairāk kā svilošs materiāls tas nav.
nemīz, tie īstie, gaļu cepot pannā, arī kefīru pielej  | Offline | | |
|
SteelRat  | |  Kopš: 11. Dec 2002
Ziņojumi: 164083
Braucu ar: Challenger
| Krējums skābais Pietam no atlikuma sanāk forša krējuma mērcīte klāt gaļai  [ Šo ziņu laboja SteelRat, 04 Mar 2021, 07:31:20 ]
-----------------
| Offline | | |
cipargalva | |  Kopš: 07. Jul 2009
No: Valmiera
Ziņojumi: 6705
Braucu ar: quattro
| Tad jāsaka, ka es visu pagājušo vasaru marinēju vistu skābā krējuma un tomātu mērces maisījumā, klāt vēl sīpoli, ķiploki un garšvielas.
To "mērcīti" no jēlās vistas gan es tavā vietā neēstu.[ Šo ziņu laboja cipargalva, 04 Mar 2021, 11:34:37 ] | Offline | | |
SteelRat  | |  Kopš: 11. Dec 2002
Ziņojumi: 164083
Braucu ar: Challenger
|
04 Mar 2021, 11:27:50 @cipargalva rakstīja:
Tad jāsaka, ka es visu pagājušo vasaru marinēju vistu skābā krējuma un tomātu mērces maisījumā, klāt vēl sīpoli, ķiploki un garšvielas.
Kādās proporcijas krējums un tomāt mērc Jāpamēģina 
04 Mar 2021, 11:27:50 @cipargalva rakstīja:
To "mērcīti" no jēlās vistas gan es tavā vietā neēstu.
Nav tik traki  [ Šo ziņu laboja SteelRat, 04 Mar 2021, 12:24:56 ]
-----------------
| Offline | | |
cipargalva | |  Kopš: 07. Jul 2009
No: Valmiera
Ziņojumi: 6705
Braucu ar: quattro
| Proporcija tāda, lai sanāk viegli rozā  | Offline | | |
RVR  | |  Kopš: 18. Sep 2008
Ziņojumi: 22662
Braucu ar: RVR
|
04 Mar 2021, 12:24:22 @SteelRat rakstīja:
04 Mar 2021, 11:27:50 @cipargalva rakstīja:
To "mērcīti" no jēlās vistas gan es tavā vietā neēstu.
Nav tik traki 
Ne jau par garšu ir stāsts 
:salmoneloze: | Offline | | |
SteelRat  | |  Kopš: 11. Dec 2002
Ziņojumi: 164083
Braucu ar: Challenger
| Ar alu viss saiet 
-----------------
| Offline | | |
SteelRat  | |  Kopš: 11. Dec 2002
Ziņojumi: 164083
Braucu ar: Challenger
|
04 Mar 2021, 12:25:25 @cipargalva rakstīja:
Proporcija tāda, lai sanāk viegli rozā 
Precīzi ok, eksperimentēšu
-----------------
| Offline | | |
einaars | |  Kopš: 17. Sep 2008
No: Rīga
Ziņojumi: 2269
Braucu ar:
| Vajag jaunu grillu / mangāli, kurš šeit ar to nodarbojās?  | Offline | | |
|
RVR  | |  Kopš: 18. Sep 2008
Ziņojumi: 22662
Braucu ar: RVR
|
07 Mar 2021, 21:37:53 @einaars rakstīja:
Vajag jaunu grillu / mangāli, kurš šeit ar to nodarbojās? 
Lietotājs @KristsK
http://www.bmwpower.lv/member_gallery.php?gal_id=8335
Ņēmu mangālu 2014., lietoju bieži un kalpo joprojām 
| Offline | | |
lietus | | Kopš: 21. Nov 2004
Ziņojumi: 2059
Braucu ar:
| Kas prātīgs ir no nelieliem gāzes griliem? Par Weber kaut kā roka neceļas maksāt.. | Offline | | |
_Eddy_ | |  Kopš: 13. Feb 2008
Ziņojumi: 1680
Braucu ar: wrx sti typeR 00', octavia RS AWD 22’, tm3lr
| Weber q1200. Lietoju ikdienaa jau gadus 4. Ja nomazgaatu, buutu kaa jauns. | Offline | | |
marciss | |  Kopš: 02. Mar 2007
No: Rīga
Ziņojumi: 1598
Braucu ar: G30 un F31
| Kā ir ar tiem gāzes grilliem galu galā?
Jau kādu laiku skatījos uz gāzinieku, bet līdz uzdūros YT video, kur čalis sūdzās, ka baigais p*saks viņu vislaik mazgāt un tīrīt, sāku šaubīties. Pie čoma ir lietots un pretenziju pret garšu nav +ērti regulēt temp. Ja grillē katru nedēļu laikam arī gāze sanāk lētāk kā ogles. Gribētu komentārus no tiem kas pārgājuši no oglēm uz gāzi. | Offline | | |
|
Moderatori: 968-jk, AV, AiwaShuraLLP, BigArchi, Czars, GirtzB, Lafter, PERFS, RVR, SteelRat, VLD, linda, mrc, noisex, smudo
|