Online

Pašreiz BMWPower skatās 60 viesi un 2 reģistrēti lietotāji.

Ienākt BMWPower

Lietotājvards:

Parole:

Atcerēties

Aizmirsi paroli?

Reģistrēties

Forums » Vispārējās diskusijas » Tērzētava

Tēma: Ēdiena šmorēšana - Grilli / Mangaļi utt

AutorsZiņojums
Araajz
23. Feb 2021, 15:54 #881

Kopš: 30. Aug 2008

No: Rīga

Ziņojumi: 28454

Braucu ar: E39


23 Feb 2021, 11:04:49 @RVR rakstīja:
uzcepju.

es i šokā
Offline
karro
23. Feb 2021, 15:56 #882

Kopš: 08. Apr 2003

No: Rīga

Ziņojumi: 4779

Braucu ar: studentu variantu

olainfarm palaida jaunu baldriāna līniju, Tunel's jau brauc uz aptieku.
Offline
RVR
23. Feb 2021, 16:09 #883

Kopš: 18. Sep 2008

Ziņojumi: 22662

Braucu ar: RVR


23 Feb 2021, 15:54:35 @Araajz rakstīja:

es i šokā



Es pats arī

Šo kaut kā regulāri pieļauju. Nezinu, kāpēc. Kaut kāds muļķīgs pieradums

Offline
SteelRat
03. Mar 2021, 18:37 #884

Kopš: 11. Dec 2002

Ziņojumi: 164083

Braucu ar: Challenger


23 Feb 2021, 15:50:20 @kruumuedgars rakstīja:

22 Feb 2021, 17:41:32 @SteelRat rakstīja:
Cik daudz krējuma uz 1kg Cepj uz iesma ja Jāpanēģina

Kefīrā esmu taisījis, man kautkā nesanāk laikam


Visas proporcijas vienmēr pēc sajūtām esmu licis..
Kādus 300-400gr krējumu uz kilo-pusotru. Nu kad uzjauc visu, nav tur tām vistām jāpeld zupā, bet jābūt labi mitram.
Uz iesma neesmu šitā cepis, tikai uz redeles.
Piemirsu vēl - skābulim kādu pus citronu var iespiest.


22 Feb 2021, 17:46:28 @Arsmens rakstīja:
Visa tā ķite apkārt, krējums tas vai kefīrs, ir jāņem nost, savādāk nekas vairāk kā svilošs materiāls tas nav.

Muļķības. Nekad nav nekas svilis, ja ir kārtīgi pieskatīts un grozīts cepot.


Pamēģināju, sanāca Nākamreiz jāpiešauj čili bik

-----------------
Offline
cipargalva
03. Mar 2021, 21:52 #885

Kopš: 07. Jul 2009

No: Valmiera

Ziņojumi: 6705

Braucu ar: quattro

Kāds krējums, saldais vai skābais?
Offline
pelu_junkurs
03. Mar 2021, 22:20 #886

Kopš: 27. Feb 2011

No: Rīga

Ziņojumi: 2384

Braucu ar: žurx


03 Mar 2021, 21:52:49 @cipargalva rakstīja:
Kāds krējums, saldais vai skābais?


Saldais, brūno cukuru 10 ēdamkarotes neaizmirsti.
Offline
cipargalva
03. Mar 2021, 22:46 #887

Kopš: 07. Jul 2009

No: Valmiera

Ziņojumi: 6705

Braucu ar: quattro

Un pēc tam vēl uzputot?
Offline
shmurger
03. Mar 2021, 23:30 #888

Kopš: 15. Oct 2007

Ziņojumi: 12778

Braucu ar: xc40


22 Feb 2021, 17:46:28 @Arsmens rakstīja:
Visa tā ķite apkārt, krējums tas vai kefīrs, ir jāņem nost, savādāk nekas vairāk kā svilošs materiāls tas nav.
nemīz, tie īstie, gaļu cepot pannā, arī kefīru pielej
Offline
SteelRat
04. Mar 2021, 07:31 #889

Kopš: 11. Dec 2002

Ziņojumi: 164083

Braucu ar: Challenger

Krējums skābais Pietam no atlikuma sanāk forša krējuma mērcīte klāt gaļai

[ Šo ziņu laboja SteelRat, 04 Mar 2021, 07:31:20 ]



-----------------
Offline
cipargalva
04. Mar 2021, 11:27 #890

Kopš: 07. Jul 2009

No: Valmiera

Ziņojumi: 6705

Braucu ar: quattro

Tad jāsaka, ka es visu pagājušo vasaru marinēju vistu skābā krējuma un tomātu mērces maisījumā, klāt vēl sīpoli, ķiploki un garšvielas.

To "mērcīti" no jēlās vistas gan es tavā vietā neēstu.

[ Šo ziņu laboja cipargalva, 04 Mar 2021, 11:34:37 ]

Offline
SteelRat
04. Mar 2021, 12:24 #891

Kopš: 11. Dec 2002

Ziņojumi: 164083

Braucu ar: Challenger


04 Mar 2021, 11:27:50 @cipargalva rakstīja:
Tad jāsaka, ka es visu pagājušo vasaru marinēju vistu skābā krējuma un tomātu mērces maisījumā, klāt vēl sīpoli, ķiploki un garšvielas.


Kādās proporcijas krējums un tomāt mērc Jāpamēģina


04 Mar 2021, 11:27:50 @cipargalva rakstīja:

To "mērcīti" no jēlās vistas gan es tavā vietā neēstu.


Nav tik traki

[ Šo ziņu laboja SteelRat, 04 Mar 2021, 12:24:56 ]



-----------------
Offline
cipargalva
04. Mar 2021, 12:25 #892

Kopš: 07. Jul 2009

No: Valmiera

Ziņojumi: 6705

Braucu ar: quattro

Proporcija tāda, lai sanāk viegli rozā
Offline
RVR
04. Mar 2021, 12:30 #893

Kopš: 18. Sep 2008

Ziņojumi: 22662

Braucu ar: RVR


04 Mar 2021, 12:24:22 @SteelRat rakstīja:


04 Mar 2021, 11:27:50 @cipargalva rakstīja:

To "mērcīti" no jēlās vistas gan es tavā vietā neēstu.


Nav tik traki


Ne jau par garšu ir stāsts

:salmoneloze:
Offline
SteelRat
04. Mar 2021, 12:33 #894

Kopš: 11. Dec 2002

Ziņojumi: 164083

Braucu ar: Challenger

Ar alu viss saiet

-----------------
Offline
SteelRat
04. Mar 2021, 12:33 #895

Kopš: 11. Dec 2002

Ziņojumi: 164083

Braucu ar: Challenger


04 Mar 2021, 12:25:25 @cipargalva rakstīja:
Proporcija tāda, lai sanāk viegli rozā


Precīzi ok, eksperimentēšu

-----------------
Offline
einaars
07. Mar 2021, 21:37 #896

Kopš: 17. Sep 2008

No: Rīga

Ziņojumi: 2269

Braucu ar:

Vajag jaunu grillu / mangāli, kurš šeit ar to nodarbojās?
Offline
RVR
07. Mar 2021, 21:44 #897

Kopš: 18. Sep 2008

Ziņojumi: 22662

Braucu ar: RVR


07 Mar 2021, 21:37:53 @einaars rakstīja:
Vajag jaunu grillu / mangāli, kurš šeit ar to nodarbojās?


Lietotājs @KristsK

http://www.bmwpower.lv/member_gallery.php?gal_id=8335

Ņēmu mangālu 2014., lietoju bieži un kalpo joprojām

Offline
lietus
12. Apr 2021, 19:34 #898

Kopš: 21. Nov 2004

Ziņojumi: 2059

Braucu ar:

Kas prātīgs ir no nelieliem gāzes griliem? Par Weber kaut kā roka neceļas maksāt..
Offline
_Eddy_
12. Apr 2021, 20:39 #899

Kopš: 13. Feb 2008

Ziņojumi: 1680

Braucu ar: wrx sti typeR 00', octavia RS AWD 22’, tm3lr

Weber q1200. Lietoju ikdienaa jau gadus 4. Ja nomazgaatu, buutu kaa jauns.
Offline
marciss
13. Apr 2021, 10:16 #900

Kopš: 02. Mar 2007

No: Rīga

Ziņojumi: 1598

Braucu ar: G30 un F31

Kā ir ar tiem gāzes grilliem galu galā?
Jau kādu laiku skatījos uz gāzinieku, bet līdz uzdūros YT video, kur čalis sūdzās, ka baigais p*saks viņu vislaik mazgāt un tīrīt, sāku šaubīties. Pie čoma ir lietots un pretenziju pret garšu nav +ērti regulēt temp. Ja grillē katru nedēļu laikam arī gāze sanāk lētāk kā ogles. Gribētu komentārus no tiem kas pārgājuši no oglēm uz gāzi.
Offline

Moderatori: 968-jk, AV, AiwaShuraLLP, BigArchi, Czars, GirtzB, Lafter, PERFS, RVR, SteelRat, VLD, linda, mrc, noisex, smudo