Online
Pašreiz BMWPower skatās 128 viesi un 6 reģistrēti lietotāji.
|
Tēma: Ēdiena šmorēšana - Grilli / Mangaļi utt
Autors | Ziņojums |
spriditis | |  Kopš: 17. Mar 2006
No: Valmiera
Ziņojumi: 4085
Braucu ar: ar savu lāpstu blad
| esmu dzirdejis,citreiz del alksna mizas medz but rugta garsa | Offline | | |
kexxx | |  Kopš: 12. Dec 2010
Ziņojumi: 12919
Braucu ar:
|
19 Sep 2016, 20:57:23 @spriditis rakstīja:
esmu dzirdejis,citreiz del alksna mizas medz but rugta garsa
lol, ko tad darīt, mizot to alksni, vai?  | Offline | | |
spriditis | |  Kopš: 17. Mar 2006
No: Valmiera
Ziņojumi: 4085
Braucu ar: ar savu lāpstu blad
| pie galda gudri cilveki ta spriedele,mes kupinatava sausu malku tik sametam,uz aci dabunam temperaturu.zivi/galu ieksa un gaidam.
kupinatava ir gatavota no veca tipa,biezsienu 200litru ellas mucas | Offline | | |
kexxx | |  Kopš: 12. Dec 2010
Ziņojumi: 12919
Braucu ar:
| Glupības par to mizu... Jāskatās arī kāda tā kūpinātava uztaisīta- vai netek kondensāts gaļai virsū no kkāda metāla vāka, vai kkur nesatek un nedeg tauki utt utt | Offline | | |
SteelRat  | |  Kopš: 11. Dec 2002
Ziņojumi: 164022
Braucu ar: E95
| viiri, iesakat kadu labu sashiisha marinaades recepti, velams ar proporcijaam garshvielu utt, gribas uz valsts sveetkiem cuucinju samarineet 
-----------------
| Offline | | |
Hasks | |  Kopš: 12. Nov 2010
Ziņojumi: 606
Braucu ar: Z900;
|
14 Nov 2016, 19:25:26 @SteelRat rakstīja:
viiri, iesakat kadu labu sashiisha marinaades recepti, velams ar proporcijaam garshvielu utt, gribas uz valsts sveetkiem cuucinju samarineet 
Vienmēr marinēju uz čuju.
Sojas mērce
Ingvers
Medus
Asie pipari.
Melnie pipari.
Liec proporcijās, kā pašam liktos biš pa asu un sāļu. Pāris stundas noturēt zem sloga un gatavs. | Offline | | |
Hasks | |  Kopš: 12. Nov 2010
Ziņojumi: 606
Braucu ar: Z900;
|
14 Nov 2016, 19:25:26 @SteelRat rakstīja:
viiri, iesakat kadu labu sashiisha marinaades recepti, velams ar proporcijaam garshvielu utt, gribas uz valsts sveetkiem cuucinju samarineet 
Un otra klasika kas mājās vienmēr labi garšo.
Sīpols daudz daudz ļoti daudz. Sarkanie labāk patīk
majonēze tā lai būtu mitrums
Sāls
Cukurs
Ja grib, tad kādu gaļas garšvielu.
Atkal zem sloga un noturam. Pēc pāris stundām uz uguns
| Offline | | |
diesel  | |  Kopš: 31. May 2002
No: Rīga
Ziņojumi: 6138
Braucu ar: JG 9
| Kur pasniedz îstu, garšīgu steiku ?
36 līniju zinu, vincentu zinu, steiku haosu tas pats, steiku nams aizvèries. | Offline | | |
|
32cm | |  Kopš: 14. Apr 2008
Ziņojumi: 2242
Braucu ar: EK
|
Piedāvāju grilus un āra virtuves no Itāļu firmas Sunday Grill. Gāzes, malkas, kokogļu, picas krāsnis utt.
Piemēri:
Produkcija apskatāma - GRUPA MCZ
| Offline | | |
amigoz | |  Kopš: 25. Aug 2004
Ziņojumi: 1875
Braucu ar: RRS
| Kāds jau ir pamēģinājis leišu meistarklasi?
http://steaksupply.lv
| Offline | | |
DJ89 | |  Kopš: 10. Jan 2015
No: Rīga
Ziņojumi: 28
Braucu ar: 666
| vīri, kur apkopt weber grilus LV? Kaut kas nav ar degšanu... 
| Offline | | |
MartinsL  | |  Kopš: 16. Feb 2012
No: Rīga
Ziņojumi: 872
Braucu ar: Nebraucu!
| Kur nopirkt lasi/laša fileju ar ādu ? ( iesālīšanai ) Bet tā lai tā nabaga zivs nekad nebūtu bijusi sasaldēta ? vispār ir tāda opcija ? un pēc kā var noteikt ka bijusi sasaldēta ?
----------------- Garāžu sekcijveida vārti un sētas! Poweram -7% no pasūtījuma summas 2018. gada sezonā!
https://www.facebook.com/vartumontaza | Offline | | |
Apins  | |  Kopš: 14. Sep 2008
No: Rīga
Ziņojumi: 3464
Braucu ar: RS, Jimny un R1200GS
| Vislabākās svaigās zivis ir gastronome mc2 veikalā. Ja vajag lētuci, tad laša fileju akcijā var pa kādu 13-14eur Promo Cash&Carry nopirkt.
----------------- Eu, kāpēc nerāda parakstu? | Offline | | |
MartinsL  | |  Kopš: 16. Feb 2012
No: Rīga
Ziņojumi: 872
Braucu ar: Nebraucu!
| Cena nebūs noteicošā. Interesē tieši, lai zivs nesen vēl būtu peldējusi un nebūtu nekad tikusi sasaldēta. Vajag 3-5kg filejas.
----------------- Garāžu sekcijveida vārti un sētas! Poweram -7% no pasūtījuma summas 2018. gada sezonā!
https://www.facebook.com/vartumontaza | Offline | | |
kexxx | |  Kopš: 12. Dec 2010
Ziņojumi: 12919
Braucu ar:
|
10 Oct 2017, 22:23:23 @MartinsL rakstīja:
Kur nopirkt lasi/laša fileju ar ādu ? ( iesālīšanai ) Bet tā lai tā nabaga zivs nekad nebūtu bijusi sasaldēta ? vispār ir tāda opcija ? un pēc kā var noteikt ka bijusi sasaldēta ?
ja nevari noteikt, vai ir bijusi sasaldēta vai nav- tad kāda starpība?  | Offline | | |
MartinsL  | |  Kopš: 16. Feb 2012
No: Rīga
Ziņojumi: 872
Braucu ar: Nebraucu!
| Nu vietā kur pērku tak neprasīšu noprovēt vienu jēlu gabaliņu 
----------------- Garāžu sekcijveida vārti un sētas! Poweram -7% no pasūtījuma summas 2018. gada sezonā!
https://www.facebook.com/vartumontaza | Offline | | |
|
Apins  | |  Kopš: 14. Sep 2008
No: Rīga
Ziņojumi: 3464
Braucu ar: RS, Jimny un R1200GS
| Mc2 zivis pieved divreiz nedēļā.
----------------- Eu, kāpēc nerāda parakstu? | Offline | | |
Apins  | |  Kopš: 14. Sep 2008
No: Rīga
Ziņojumi: 3464
Braucu ar: RS, Jimny un R1200GS
| Kāds var padalīties sr vistas kūpināšanas receptēm? Sākot ar marinādi, malkas izvēli un temperatūrām...?
----------------- Eu, kāpēc nerāda parakstu? | Offline | | |
vissBMW | |  Kopš: 20. Feb 2011
Ziņojumi: 126
Braucu ar:
|
10 Oct 2017, 23:21:48 @Apins rakstīja:
Kāds var padalīties sr vistas kūpināšanas receptēm? Sākot ar marinādi, malkas izvēli un temperatūrām...?
Buma recepte no copeslietas.lv
Sastāvdaļas
• Vistas 10-11
• Sāls 500g
• Cukurs 150g
• Esence 0,2l
• Ūdens 5l
• Pipari 25g
• Smaržīgie pipari 6-7gb
• Krustnagliņas 4-6gb
• Lauru lapas 6-8 gb
• Ķiploki 800g
Pagatavošana: 180 min.
Vistas pērkam lielas (vēlams virs 1700g), Ķekavas cāļi nekam neder. Galvenā sastāvdaļa ir kūpinātava.
Trešdienas rīts. Marinādes pagatavošana:
Ielejam katlā 5l ūdens, pievienojam esenci 0,2l garšojam, etiķūdenim jābūt nedaudz stiprākam nekā pašam patīk.
Liekam klāt pārējos komponentus.
Sāls 500g (ne mazāk)
Cukurs 150g (lai marināde labāk ievelkās)
Pipari 20g (pēc vēlēšnās)
Smaržīgie pipari 6-7gb (pēc vēlēšanās)
Krustnagliņas 4-6gb (pēc vēlēšanās)
Lauru lapas 6-8 gb (pēc vēlēšanās)
Visu vāram, kad sācis vārīies nogriežam mazu liesmu un vāram 8-10 min. Ļaujam atdzist ar vāku virsū.
Marināde stāv līdz nākamajai dienai, ievelkās un atdziest.
Ceturtdiena. Pērkam vistas.
Vakarā sagriežam vistas pārgriežot krūtis. Sagriežam ķiplokus daiviņās ar aprēķinu sauja uz vistu. Liekam vistas spainī ar mugurām uz leju. Pārkaisam katrai vistai pa saujai ķiploku. Pārlejam ar marinādi. Uzliekam slogu. Glabājam istabas t°Nakamās dienas rīts, noņemam slogu atstajam virsū vāku.
Sestdienas rīts, sakurinam kūpinātavu, lai iesilst. Izliekam vistas uz restēm ar mugurām uz leju, pārkaisam ķiplokus no marinādes. Ap 9:00 sākam kūpināt uzturam 80-90 c° | Offline | | |
Apins  | |  Kopš: 14. Sep 2008
No: Rīga
Ziņojumi: 3464
Braucu ar: RS, Jimny un R1200GS
| Pus kilograms sāls? 
----------------- Eu, kāpēc nerāda parakstu? | Offline | | |
|
Moderatori: 968-jk, AV, AiwaShuraLLP, BigArchi, Czars, GirtzB, Lafter, PERFS, RVR, SteelRat, VLD, linda, mrc, noisex, smudo
|