| 
Online
Pašreiz BMWPower skatās 190 viesi un 0 reģistrēti lietotāji. | 
Tēma: Ēdiena šmorēšana - Grilli / Mangaļi utt
| 
| Autors | Ziņojums | 
|---|
 | JAGUAR |  |  | Kopš: 30. Mar 2008 Ziņojumi: 2726 Braucu ar: D | Shosezon jauztaisa buus  
 
  Spied "Play", lai skatītos video! |  |  Offline |  |  |  |  | redneks |  |  |  Kopš: 21. Apr 2014 No: Rīga Ziņojumi: 198 Braucu ar:  | 04 May 2014, 22:04:22 restar79 rakstīja:
 Kads var iekomentet kopar sada veida kupinatavam
 http://abas.lv/lv/product/wood-smokehouse-100l/
 plusi
 minusi
 neatradu cenu
 
 
 Cena tur pat pie nosaukuma.
 
 ir sanācis darboties ar 200l kūpinātavu. Zivis, vistiņa sanāk labu labā.
 |  |  Offline |  |  |  |  | zzips  |  |  |  Kopš: 20. Feb 2004 Ziņojumi: 28219 Braucu ar: Slēgta tipa visurgājēju | Gaļai bus stipri pa karstu manuprāt  
 -----------------
 *Keep going..... It will all make sense soon
 |  |  Offline |  |  |  |  | larva |  |  |  Kopš: 04. Nov 2012 No: Rīga Ziņojumi: 39 Braucu ar: BMW 330cd | 04 May 2014, 22:22:10 JAGUAR rakstīja:
 Shosezon jauztaisa buus
  
 
  Spied "Play", lai skatītos video!
 
 Nebūtu nakts melnums, gāztu uz veikalu pēc ingredientiem. Nu dikti siekala saskrēja.
 |  |  Offline |  |  |  |  | VMR  |  |  |  Kopš: 07. May 2006 Ziņojumi: 10339 Braucu ar: sporta variantu | Viss ir labi ar tām kūpinātavām. Speķīts, vistas, desas, zivis sanāk uz goda. Pēc 3 gadu intensīvas lietošanas jāpārmetina apakša. Ir arī ņeržas varianti... |  |  Offline |  |  |  |  | zzips  |  |  |  Kopš: 20. Feb 2004 Ziņojumi: 28219 Braucu ar: Slēgta tipa visurgājēju | Cik grādos speķi kūpini? 
 -----------------
 *Keep going..... It will all make sense soon
 |  |  Offline |  |  |  |  | VMR  |  |  |  Kopš: 07. May 2006 Ziņojumi: 10339 Braucu ar: sporta variantu | Es tikai ēdu, kūpina sievastēvs  Varu noskaidrot... |  |  Offline |  |  |  |  | jgrand |  |  |  Kopš: 04. Mar 2014 No: Rīga Ziņojumi: 262 Braucu ar: velo, gaz24, pa reizei vēl ar ko citu | Šajās brīvdienās daudz un dikti tiek eksperimentēts ar tēva veco 200l mucas kūpinātavu - tagad visu gaļas blāķi jāmēģina būs noēst, bet process pats par sevi interesants. |  |  Offline |  |  |  |  |  |  | zzips  |  |  |  Kopš: 20. Feb 2004 Ziņojumi: 28219 Braucu ar: Slēgta tipa visurgājēju | Vecajau mucai nav ne vainas  
 -----------------
 *Keep going..... It will all make sense soon
 |  |  Offline |  |  |  |  | edzulis  |  |  |  Kopš: 13. May 2002 No: Rīga Ziņojumi: 56481 Braucu ar: S212, 911TT, 951, 635csi, NSX, Tillotson t4 | Pēdējā laikā vairākas reizes nobaudīts rimi pašu taisītais šasliks (eļļa, garšvielas un bez etiķa) un licies diezgan ok un arī ļoti mīksts, bet runā, ka viņi tur močī klāt irdinātājus n shit, lai tā gaļa būtu tik mīksta. Kādam ir komentāri? |  |  Offline |  |  |  |  | marco_marco |  |  | Kopš: 13. Sep 2013 Ziņojumi: 38 Braucu ar:  | 05 May 2014, 10:56:06 edzulis rakstīja:
 Pēdējā laikā vairākas reizes nobaudīts rimi pašu taisītais šasliks (eļļa, garšvielas un bez etiķa) un licies diezgan ok un arī ļoti mīksts, bet runā, ka viņi tur močī klāt irdinātājus n shit, lai tā gaļa būtu tik mīksta. Kādam ir komentāri?
 
 
 Atliek tikai piebilst, ka smalkā sabiedrībā (šis topiks) tādus vārdus kā Rimi šašliks, Maximas spainītis un tamlīdzīgus
  "prieciņus" nepiemin un nekomentē ...  |  |  Offline |  |  |  |  | m12 |  |  |  Kopš: 04. Jan 2011 No: Jelgava Ziņojumi: 546 Braucu ar: 955 | No gatavajiem vienīgais ok ir Nākotnes, etiķa- stīpolu marinādē liesa cūkgaļa, nekā lieka. Rimi provēts - tomēr par daudz sintētikas imo
 |  |  Offline |  |  |  |  | zzips  |  |  |  Kopš: 20. Feb 2004 Ziņojumi: 28219 Braucu ar: Slēgta tipa visurgājēju | Garša tam Rimi pārsteidzoši laba, bet mani nepamet sajūta ka daudz sintetika  
 -----------------
 *Keep going..... It will all make sense soon
 |  |  Offline |  |  |  |  | VMR  |  |  |  Kopš: 07. May 2006 Ziņojumi: 10339 Braucu ar: sporta variantu | 05 May 2014, 09:24:43 zzips rakstīja:
 Cik grādos speķi kūpini?
 
 Ap 100°C
 |  |  Offline |  |  |  |  | Kalnz |  |  | Kopš: 03. May 2007 No: Rīga Ziņojumi: 14357 Braucu ar:  | Iesakiet kur iepirkt labāko lieso cūkas šašliku? 
 |  |  Offline |  |  |  |  | markelis |  |  |  Kopš: 28. Oct 2002 Ziņojumi: 13004 Braucu ar: eFku | 04 Jun 2014, 09:59:45 Kalnz rakstīja:
 Iesakiet kur iepirkt labāko lieso cūkas šašliku?
 
 
 
 labs shashliks nevar buut liess.
 |  |  Offline |  |  |  |  |  |  | plakanais  |  |  |  Kopš: 02. Jul 2003 No: Rīga Ziņojumi: 25816 Braucu ar: Individual  | 15 Mar 2014, 20:31:43 Icikinsh rakstīja:
 
 15 Mar 2014, 20:21:06 8203 rakstīja:
 Kur, lai iegādājas ugunskurā iekarinamo čuguna katlu?
  
 
 
 
 Paskaties armijnieku veikalos! Tip patriots.lv un citos!!!
  
 
 Kuršos ir 3 dažādu izmēru
 |  |  Offline |  |  |  |  | Kalnz |  |  | Kopš: 03. May 2007 No: Rīga Ziņojumi: 14357 Braucu ar:  | 04 Jun 2014, 10:28:07 markelis rakstīja:
 
 04 Jun 2014, 09:59:45 Kalnz rakstīja:
 Iesakiet kur iepirkt labāko lieso cūkas šašliku?
 
 
 
 labs shashliks nevar buut liess.
 
 
 Es tak nesaku ka gribu best of the best, gribu labāko no liesajiem šašlikiem...
 
 Kur kāds gaļas veikals kur ir labāki šāsliki lai nav jāēd RIMI vai Maximkas izlases šāsliki...
 |  |  Offline |  |  |  |  | plakanais  |  |  |  Kopš: 02. Jul 2003 No: Rīga Ziņojumi: 25816 Braucu ar: Individual  | 04 Jun 2014, 09:59:45 Kalnz rakstīja:
 Iesakiet kur iepirkt labāko lieso cūkas šašliku?
 
 
 
 iebrauc nopērc tādu gaļu, kas pašam patīk un uztaisi, vismaz zināsi, ka nav adatām durstīta mačalka, no kuras ūdens tek ārā virs grila.
 
 Izmēģināts ir vis kas, esmu apstājies pie sekojošās receptes:
 
 uz ~ 3-5kg galjas
 Novāri tējkannu ar ūdeni un uztaisi sekojošu ''buljonu''
 
 4-5 tējkarotes sāls
 2-3 tējkarotes cukura
 2 tējkarotes vegetas
 4-5 lauru lapas
 pussauja smaržīgie pipari
 pussauja ķimenes
 2 daiviņas ķiploka
 2 dūres izmēra sīpoli
 
 kārtīgi samaisi un pielej klāt etiķi ~ 100g
 
 Kad ''buljons'' padzisis, pārlej galju un atstāj ievilkties.
 
 Kūpināšanai izmantoju to pašu recepti, tikai pirms kūpināšanas noleju nost marinādi un galju sasmērēju ar sinepēm un medu un pa virsu pārkaisa GEMOS'a kaltētos ķiplokus (rekomendēju, baigi labā štelle). Vienīgais nosacījums, ka nevar kūpnāt karstāk par 50*C, tad gaļa sāk pastiprināti apdegt. ~ kilogramu lieli gabali kūpinās tādā temperatūrā 8-10 stundas
 |  |  Offline |  |  |  |  | Reinis_m |  |  |  Kopš: 30. Mar 2010 Ziņojumi: 1921 Braucu ar: SAAB 9-3, Jeep Cherokee | 04 Jun 2014, 11:01:09 plakanais rakstīja:
 
 2 tējkarotes vegetas
 
 
 
 
  
 P.S. Baigi labais šašliks tirgojas šajā bodē: http://goo.gl/maps/LePhM
 |  |  Offline |  |  |  |  | 
 Moderatori: 968-jk, AV, AiwaShuraLLP, BigArchi, GirtzB, Lafter, PERFS, RVR, R_BERGS, SteelRat, VLD, linda, mrc, noisex, smudo |