Autors | Ziņojums |
Lood | 20. Mar 2014, 23:40 |
#1921
|
|
 Kopš: 22. Apr 2007
No: Rīga
Ziņojumi: 793
Braucu ar:
|
20 Mar 2014, 23:00:27 AV rakstīja:
Steikiem labs variants ir panemt Steiku Haosa sagatavoto galu un cept pasiem majas. Visas reizes sanacis perfekti - iesaku "Mignon favorite". Attiecigi, tad nav problemu panemt klat ari kadu patiesam forsu vinu, piem. italu Amarone.
CLICK - cenradis
Laikam argentīnas steiks būs tas labākais, ko tur paņemt? viņš arī 2x dārgāks par visiem tiem marinētiem, te jau ir tas prikols samarinē un ne visiem iet pie sirds, a tie 2vi dārgie nav vispār tjipa marinēti, kā tur īsti ir? Sāk rasties doma, ka mošk rīt jauztaisa mājas steika vakars, bet atkal, ko lai paņem?  |
Offline | |
|
s-line | 20. Mar 2014, 23:45 |
#1922
|
|
 Kopš: 08. Mar 2007
No: Rīga
Ziņojumi: 2598
Braucu ar: kūtiņu
|
20 Mar 2014, 23:07:56 Bron rakstīja:
18 Mar 2014, 21:08:42 Pufaix rakstīja:
Kur Kurzemes pusē var ēdot skatīties jūrā? 
..Kaut kas Villa-Anna-Apšuciemā-veidīgs, bet strādā arī šajā nesezonā?
Jūrmala der?
Tad LIGHT HOUSE, leeti nebuus.
Domā Light house,kas uz jomenes? Gribētos saprast kā tur ēdot var skatīties uz jūru?  |
Offline | |
|
RVR  | 20. Mar 2014, 23:53 |
#1923
|
|
 Kopš: 18. Sep 2008
Ziņojumi: 22624
Braucu ar: RVR
|
20 Mar 2014, 23:45:42 s-line rakstīja:
20 Mar 2014, 23:07:56 Bron rakstīja:
18 Mar 2014, 21:08:42 Pufaix rakstīja:
Kur Kurzemes pusē var ēdot skatīties jūrā? 
..Kaut kas Villa-Anna-Apšuciemā-veidīgs, bet strādā arī šajā nesezonā?
Jūrmala der?
Tad LIGHT HOUSE, leeti nebuus.
Domā Light house,kas uz jomenes? Gribētos saprast kā tur ēdot var skatīties uz jūru? 
Nē, viņš domāja šo:
http://www.lighthousejurmala.lv/lv/ |
Offline | |
|
Pauliic  | 21. Mar 2014, 07:10 |
#1924
|
|
 Kopš: 01. Dec 2002
No: Rīga
Ziņojumi: 8771
Braucu ar: 10, 101
| čīkstuļiem
16 Mar 2014, 19:50:46 Pauliic rakstīja:
ja pareizi atceros, šis bija viens no retajiem restorāniem, kuri iepērk steikam paredzēto gaļu, pēc iespējām te pat LV no Valmieras puses:
http://restoransalberta13.lv/
vispār, ja gribi šo lietu rakt dziļāk + forši pavadīt laiku - iesaku savākties un aizbraukt uz šo pasākumu:
http://www.latvijassteikuklubs.lv/ ,
uzzināsi visu ko gribi zināt, attēdīsies visādu veidu gaļas + made in Latvia 
----------------- http://www.tero.lv http://www.gridlistes.lv
http://www.izlietne.lv http://www.keyaccount.lv |
Offline | |
|
Apins  | 21. Mar 2014, 08:38 |
#1925
|
|
 Kopš: 14. Sep 2008
No: Rīga
Ziņojumi: 3464
Braucu ar: RS, Jimny un R1200GS
|
21 Mar 2014, 07:10:46 Pauliic rakstīja:
čīkstuļiem
16 Mar 2014, 19:50:46 Pauliic rakstīja:
ja pareizi atceros, šis bija viens no retajiem restorāniem, kuri iepērk steikam paredzēto gaļu, pēc iespējām te pat LV no Valmieras puses:
http://restoransalberta13.lv/
vispār, ja gribi šo lietu rakt dziļāk + forši pavadīt laiku - iesaku savākties un aizbraukt uz šo pasākumu:
http://www.latvijassteikuklubs.lv/ ,
uzzināsi visu ko gribi zināt, attēdīsies visādu veidu gaļas + made in Latvia 
Cik tajā Valmierā tas prieks maksā?
----------------- Eu, kāpēc nerāda parakstu? |
Offline | |
|
Pauliic  | 21. Mar 2014, 09:53 |
#1926
|
|
 Kopš: 01. Dec 2002
No: Rīga
Ziņojumi: 8771
Braucu ar: 10, 101
| baigi lēti nav 
Rīgā ļoti iepaticies http://www.dasergio.lv/[ Šo ziņu laboja Pauliic, 21 Mar 2014, 10:28:48 ]
----------------- http://www.tero.lv http://www.gridlistes.lv
http://www.izlietne.lv http://www.keyaccount.lv |
Offline | |
|
zhuupa | 21. Mar 2014, 10:54 |
#1927
|
|
 Kopš: 28. Sep 2010
No: Viļāni
Ziņojumi: 2296
Braucu ar: Fiat Multipla
|
20 Mar 2014, 22:55:50 suhariks1 rakstīja:
īstam steikam tikko kautā lopa speciāli zivēlētos gabalus nogatavina, precīzu temperatūru neatceros, bet tas bija kaut kas ap istabas temperatūru un nogatavina 15 vai 20 dienas, ļaujot gaļai ''marmorizēties''
Traks vai, istabas temperatūrā tur jauki, balti tārpiņi jau pie desmitās dienas. Liellopu nobriedina 2-3 grādu temperatūrā 20/30 dienas pie noteikta gaisa mitruma un svarīgi, lai būtu iespēja visu laiku vēdināt telpu. Esmu dzirdējis, ka gaļu "steiku meistari" nobriedina arī 60 dienas, bet nu šaubos vai tādu kāds no mums te kaut kur nogaršos. Nobriedināšana "nemarmorizē" gaļu, tas process notiek pirms lopa nokaušanas ar īpašu ēdienkarti un lēnu izaudzēšanu un gaļas liellopu šķirnēm, nevis nokautu 7 gadīgo Latvijas brūno piena govi.
Briedināšana būtībā ir lēna fermentēšana, kas pastiprina garšu un sašķel struktūru. Varat saukt arī par pūdēšanu  |
Offline | |
|
suhariks1 | 21. Mar 2014, 11:18 |
#1928
|
|
 Kopš: 06. Jul 2009
No: Sigulda
Ziņojumi: 410
Braucu ar: 4x4
|
21 Mar 2014, 10:54:14 zhuupa rakstīja:
20 Mar 2014, 22:55:50 suhariks1 rakstīja:
īstam steikam tikko kautā lopa speciāli zivēlētos gabalus nogatavina, precīzu temperatūru neatceros, bet tas bija kaut kas ap istabas temperatūru un nogatavina 15 vai 20 dienas, ļaujot gaļai ''marmorizēties''
Traks vai, istabas temperatūrā tur jauki, balti tārpiņi jau pie desmitās dienas. Liellopu nobriedina 2-3 grādu temperatūrā 20/30 dienas pie noteikta gaisa mitruma un svarīgi, lai būtu iespēja visu laiku vēdināt telpu. Esmu dzirdējis, ka gaļu "steiku meistari" nobriedina arī 60 dienas, bet nu šaubos vai tādu kāds no mums te kaut kur nogaršos. Nobriedināšana "nemarmorizē" gaļu, tas process notiek pirms lopa nokaušanas ar īpašu ēdienkarti un lēnu izaudzēšanu un gaļas liellopu šķirnēm, nevis nokautu 7 gadīgo Latvijas brūno piena govi.
Briedināšana būtībā ir lēna fermentēšana, kas pastiprina garšu un sašķel struktūru. Varat saukt arī par pūdēšanu 
Ko zini, man varbūt vēsa istaba Bet paldies, ka precizēji, jo labu laiku atpakaļ par šo lasīju Ločmeļa komentārus, bet bija slinkums atkal celt ārā to rakstu |
Offline | |
|
|
Puuchuks  | 21. Mar 2014, 11:36 |
#1929
|
|
 Kopš: 03. Jul 2002
No: Rīga
Ziņojumi: 24359
Braucu ar: BMW
|
21 Mar 2014, 11:19:05 Pufaix rakstīja:
20 Mar 2014, 23:25:46 Tomzs rakstīja:
20 Mar 2014, 23:07:56 Bron rakstīja:
18 Mar 2014, 21:08:42 Pufaix rakstīja:
Kur Kurzemes pusē var ēdot skatīties jūrā? 
..Kaut kas Villa-Anna-Apšuciemā-veidīgs, bet strādā arī šajā nesezonā?
Jūrmala der?
Tad LIGHT HOUSE, leeti nebuus.
Orizzonte
Paldies par ieteikumiem!
...ārpus Jūrmalas uz Kurzemes pusi viss vēl ciet?
Engurē Kapteinis&Grants ir ļoti foršs 
nesezonā strādā tikai 6dn un 7dn
jūru gan pa logu neredz - logi uz šosejas pusi un līdz jūrai jāpaietas  |
Offline | |
|
SteelRat  | 21. Mar 2014, 11:39 |
#1930
|
|
 Kopš: 11. Dec 2002
Ziņojumi: 164046
Braucu ar: E95
|
21 Mar 2014, 11:23:02 adolfs rakstīja:
ja garsho steiks un esat londona - iesaku aiziet uz http://www.mashsteak.dk/restaurants/mash-london/
isti viri uz londonu brauc tikai reizi gadaa, peec zemenju sezonas beigaam kad jalido uz LV nodzert nopelnitias  [ Šo ziņu laboja SteelRat, 21 Mar 2014, 11:39:41 ]
-----------------
|
Offline | |
|
Boldrick | 21. Mar 2014, 11:54 |
#1931
|
|
 Kopš: 18. Oct 2012
No: Rīga
Ziņojumi: 407
Braucu ar: F31
|
21 Mar 2014, 11:36:37 Puuchuks rakstīja:
21 Mar 2014, 11:19:05 Pufaix rakstīja:
20 Mar 2014, 23:25:46 Tomzs rakstīja:
20 Mar 2014, 23:07:56 Bron rakstīja:
18 Mar 2014, 21:08:42 Pufaix rakstīja:
Kur Kurzemes pusē var ēdot skatīties jūrā? 
..Kaut kas Villa-Anna-Apšuciemā-veidīgs, bet strādā arī šajā nesezonā?
Jūrmala der?
Tad LIGHT HOUSE, leeti nebuus.
Orizzonte
Paldies par ieteikumiem!
...ārpus Jūrmalas uz Kurzemes pusi viss vēl ciet?
Engurē Kapteinis&Grants ir ļoti foršs 
nesezonā strādā tikai 6dn un 7dn
jūru gan pa logu neredz - logi uz šosejas pusi un līdz jūrai jāpaietas 
Nu Grants manuprāt ir garām!
Engurē ūber labi var paēst Būdā!Cena,porcija,garša ļoti laba!Līdzīgi,kā Bambaleo ķekavā.Vasarā ārā uz terases var forši pasēdēt,cilvēki ar normāli apgrozas.Aliņš-Izlejamā Užava!Pudelēs Tērvete un Valmiera.Lāci bidzot izsvieda.
Iesaku paņemt karbonādi Būdas Miķelis.Pierīties var labi.Nevaru sagaidīt,kad sāks sezonu. |
Offline | |
|
KriSsMans | 21. Mar 2014, 11:59 |
#1932
|
|
 Kopš: 07. Jun 2013
No: Baloži
Ziņojumi: 361
Braucu ar: Akrapovic
| Varbūt kāds var ieteikt kādu vietu kas strādātu 5dienas vakarā pēc pl 23:00 un kur var labi garšīgi un ne dārgi paēst...  |
Offline | |
|
SteelRat  | 21. Mar 2014, 12:01 |
#1933
|
|
 Kopš: 11. Dec 2002
Ziņojumi: 164046
Braucu ar: E95
| gjertrudes Lidinsh, Luavasnams [ Šo ziņu laboja SteelRat, 21 Mar 2014, 12:01:35 ]
-----------------
|
Offline | |
|
KriSsMans | 21. Mar 2014, 12:02 |
#1934
|
|
 Kopš: 07. Jun 2013
No: Baloži
Ziņojumi: 361
Braucu ar: Akrapovic
|
21 Mar 2014, 12:01:20 SteelRat rakstīja:
gjertrudes Lidinsh, Luavasnams
paldies...par lauvas namu biju galīgi piemirsis..
Varbūt kāds vēl var kko ieteikt  |
Offline | |
|
shmurger | 21. Mar 2014, 12:13 |
#1935
|
|
 Kopš: 15. Oct 2007
Ziņojumi: 12774
Braucu ar: xc40
| Mcdonalds atbilst visiem kritērijiem. |
Offline | |
|
LA | 21. Mar 2014, 12:16 |
#1936
|
|
 Kopš: 20. Feb 2007
No: Rīga
Ziņojumi: 9366
Braucu ar: 330i, YZ250
| Lauvas namā ēd tie, kas visu diennakti ir pie stūres - taksisti, menti un bandjugāni.. 
Kāds darba laiks ir teikas Elandei  |
Offline | |
|
|
KriSsMans | 21. Mar 2014, 12:19 |
#1937
|
|
 Kopš: 07. Jun 2013
No: Baloži
Ziņojumi: 361
Braucu ar: Akrapovic
|
21 Mar 2014, 12:13:02 shmurger rakstīja:
Mcdonalds atbilst visiem kritērijiem.
šī nav tā reize vispār doma ir kkur paēst un forši pasēdēt...
starpcitu lielākā daļa Mcdinalds strādā līdz 23:00. Pie tiem kas strādā ilgāk problēma ir ar auto novietošanu. |
Offline | |
|
KriSsMans | 21. Mar 2014, 12:21 |
#1938
|
|
 Kopš: 07. Jun 2013
No: Baloži
Ziņojumi: 361
Braucu ar: Akrapovic
|
21 Mar 2014, 12:16:40 LA rakstīja:
Lauvas namā ēd tie, kas visu diennakti ir pie stūres - taksisti, menti un bandjugāni.. 
Kāds darba laiks ir teikas Elandei 
Ēlandē apgrozās tāds pats kontingents  |
Offline | |
|
KriSsMans | 21. Mar 2014, 12:25 |
#1939
|
|
 Kopš: 07. Jun 2013
No: Baloži
Ziņojumi: 361
Braucu ar: Akrapovic
|
21 Mar 2014, 12:22:07 adolfs rakstīja:
forshi paseedeet? garshiigi paesst? lidzinnsh un lauvas nams? smird, pretiiga publika, negarshiigs un elljains eediens - iipashi romantiski 5dienas vakaram 
Tapēc arī jautāju... jo principā strādā tikai lētās ieskrietuves burgeri picas un hotdogi.
tokyo city varat neieteikt jau ZB  |
Offline | |
|
AV  | 21. Mar 2014, 12:33 |
#1940
|
|
 Kopš: 14. May 2002
Ziņojumi: 17409
Braucu ar: 500
|
20 Mar 2014, 23:08:01 adolfs rakstīja:
2x tur bijis ieberziens
Vienu x ar t bone (otrs gabals ok)
Otru reizi ar garlic abiem, tai pat laika mignon un briedinatais ok
hvz kas tai galai bija 
Edit: par terbatas steaka haosa lidznemtajiem
Mes 1nreiz pameginajam visus pec kartas un tad palikam pie mignon. Mignon nemts 10+ rezies, vienmer perfekts (atskiriba no veikala tirgotas steiku galas, kas 70% gadijumos negarso kaa steiks). |
Offline | |
|