Gadījuma bilde

Online

Pašreiz BMWPower skatās 214 viesi un 11 reģistrēti lietotāji.

Ienākt BMWPower

Lietotājvards:

Parole:

Atcerēties

Aizmirsi paroli?

Reģistrēties

Forums » Vispārējās diskusijas » Tērzētava

Tēma: Restorāni un krogi

AutorsZiņojums
Lood
20. Mar 2014, 23:40 #1921

Kopš: 22. Apr 2007

No: Rīga

Ziņojumi: 793

Braucu ar:


20 Mar 2014, 23:00:27 AV rakstīja:
Steikiem labs variants ir panemt Steiku Haosa sagatavoto galu un cept pasiem majas. Visas reizes sanacis perfekti - iesaku "Mignon favorite". Attiecigi, tad nav problemu panemt klat ari kadu patiesam forsu vinu, piem. italu Amarone.
CLICK - cenradis

Laikam argentīnas steiks būs tas labākais, ko tur paņemt? viņš arī 2x dārgāks par visiem tiem marinētiem, te jau ir tas prikols samarinē un ne visiem iet pie sirds, a tie 2vi dārgie nav vispār tjipa marinēti, kā tur īsti ir? Sāk rasties doma, ka mošk rīt jauztaisa mājas steika vakars, bet atkal, ko lai paņem?
Offline
s-line
20. Mar 2014, 23:45 #1922

Kopš: 08. Mar 2007

No: Rīga

Ziņojumi: 2598

Braucu ar: kūtiņu


20 Mar 2014, 23:07:56 Bron rakstīja:

18 Mar 2014, 21:08:42 Pufaix rakstīja:
Kur Kurzemes pusē var ēdot skatīties jūrā?
..Kaut kas Villa-Anna-Apšuciemā-veidīgs, bet strādā arī šajā nesezonā?


Jūrmala der?
Tad LIGHT HOUSE, leeti nebuus.


Domā Light house,kas uz jomenes? Gribētos saprast kā tur ēdot var skatīties uz jūru?
Offline
RVR
20. Mar 2014, 23:53 #1923

Kopš: 18. Sep 2008

Ziņojumi: 22624

Braucu ar: RVR


20 Mar 2014, 23:45:42 s-line rakstīja:

20 Mar 2014, 23:07:56 Bron rakstīja:

18 Mar 2014, 21:08:42 Pufaix rakstīja:
Kur Kurzemes pusē var ēdot skatīties jūrā?
..Kaut kas Villa-Anna-Apšuciemā-veidīgs, bet strādā arī šajā nesezonā?


Jūrmala der?
Tad LIGHT HOUSE, leeti nebuus.


Domā Light house,kas uz jomenes? Gribētos saprast kā tur ēdot var skatīties uz jūru?


Nē, viņš domāja šo:
http://www.lighthousejurmala.lv/lv/
Offline
Pauliic
21. Mar 2014, 07:10 #1924

Kopš: 01. Dec 2002

No: Rīga

Ziņojumi: 8771

Braucu ar: 10, 101

čīkstuļiem



16 Mar 2014, 19:50:46 Pauliic rakstīja:
ja pareizi atceros, šis bija viens no retajiem restorāniem, kuri iepērk steikam paredzēto gaļu, pēc iespējām te pat LV no Valmieras puses:

http://restoransalberta13.lv/

vispār, ja gribi šo lietu rakt dziļāk + forši pavadīt laiku - iesaku savākties un aizbraukt uz šo pasākumu:

http://www.latvijassteikuklubs.lv/ ,

uzzināsi visu ko gribi zināt, attēdīsies visādu veidu gaļas + made in Latvia




-----------------
http://www.tero.lv http://www.gridlistes.lv
http://www.izlietne.lv http://www.keyaccount.lv
Offline
Apins
21. Mar 2014, 08:38 #1925

Kopš: 14. Sep 2008

No: Rīga

Ziņojumi: 3464

Braucu ar: RS, Jimny un R1200GS


21 Mar 2014, 07:10:46 Pauliic rakstīja:
čīkstuļiem



16 Mar 2014, 19:50:46 Pauliic rakstīja:
ja pareizi atceros, šis bija viens no retajiem restorāniem, kuri iepērk steikam paredzēto gaļu, pēc iespējām te pat LV no Valmieras puses:

http://restoransalberta13.lv/

vispār, ja gribi šo lietu rakt dziļāk + forši pavadīt laiku - iesaku savākties un aizbraukt uz šo pasākumu:

http://www.latvijassteikuklubs.lv/ ,

uzzināsi visu ko gribi zināt, attēdīsies visādu veidu gaļas + made in Latvia





Cik tajā Valmierā tas prieks maksā?

-----------------
Eu, kāpēc nerāda parakstu?
Offline
Pauliic
21. Mar 2014, 09:53 #1926

Kopš: 01. Dec 2002

No: Rīga

Ziņojumi: 8771

Braucu ar: 10, 101

baigi lēti nav


Rīgā ļoti iepaticies http://www.dasergio.lv/

[ Šo ziņu laboja Pauliic, 21 Mar 2014, 10:28:48 ]



-----------------
http://www.tero.lv http://www.gridlistes.lv
http://www.izlietne.lv http://www.keyaccount.lv
Offline
zhuupa
21. Mar 2014, 10:54 #1927

Kopš: 28. Sep 2010

No: Viļāni

Ziņojumi: 2296

Braucu ar: Fiat Multipla


20 Mar 2014, 22:55:50 suhariks1 rakstīja:
īstam steikam tikko kautā lopa speciāli zivēlētos gabalus nogatavina, precīzu temperatūru neatceros, bet tas bija kaut kas ap istabas temperatūru un nogatavina 15 vai 20 dienas, ļaujot gaļai ''marmorizēties''

Traks vai, istabas temperatūrā tur jauki, balti tārpiņi jau pie desmitās dienas. Liellopu nobriedina 2-3 grādu temperatūrā 20/30 dienas pie noteikta gaisa mitruma un svarīgi, lai būtu iespēja visu laiku vēdināt telpu. Esmu dzirdējis, ka gaļu "steiku meistari" nobriedina arī 60 dienas, bet nu šaubos vai tādu kāds no mums te kaut kur nogaršos. Nobriedināšana "nemarmorizē" gaļu, tas process notiek pirms lopa nokaušanas ar īpašu ēdienkarti un lēnu izaudzēšanu un gaļas liellopu šķirnēm, nevis nokautu 7 gadīgo Latvijas brūno piena govi.
Briedināšana būtībā ir lēna fermentēšana, kas pastiprina garšu un sašķel struktūru. Varat saukt arī par pūdēšanu
Offline
suhariks1
21. Mar 2014, 11:18 #1928

Kopš: 06. Jul 2009

No: Sigulda

Ziņojumi: 410

Braucu ar: 4x4


21 Mar 2014, 10:54:14 zhuupa rakstīja:

20 Mar 2014, 22:55:50 suhariks1 rakstīja:
īstam steikam tikko kautā lopa speciāli zivēlētos gabalus nogatavina, precīzu temperatūru neatceros, bet tas bija kaut kas ap istabas temperatūru un nogatavina 15 vai 20 dienas, ļaujot gaļai ''marmorizēties''

Traks vai, istabas temperatūrā tur jauki, balti tārpiņi jau pie desmitās dienas. Liellopu nobriedina 2-3 grādu temperatūrā 20/30 dienas pie noteikta gaisa mitruma un svarīgi, lai būtu iespēja visu laiku vēdināt telpu. Esmu dzirdējis, ka gaļu "steiku meistari" nobriedina arī 60 dienas, bet nu šaubos vai tādu kāds no mums te kaut kur nogaršos. Nobriedināšana "nemarmorizē" gaļu, tas process notiek pirms lopa nokaušanas ar īpašu ēdienkarti un lēnu izaudzēšanu un gaļas liellopu šķirnēm, nevis nokautu 7 gadīgo Latvijas brūno piena govi.
Briedināšana būtībā ir lēna fermentēšana, kas pastiprina garšu un sašķel struktūru. Varat saukt arī par pūdēšanu


Ko zini, man varbūt vēsa istaba Bet paldies, ka precizēji, jo labu laiku atpakaļ par šo lasīju Ločmeļa komentārus, bet bija slinkums atkal celt ārā to rakstu
Offline
Puuchuks
21. Mar 2014, 11:36 #1929

Kopš: 03. Jul 2002

No: Rīga

Ziņojumi: 24359

Braucu ar: BMW


21 Mar 2014, 11:19:05 Pufaix rakstīja:

20 Mar 2014, 23:25:46 Tomzs rakstīja:

20 Mar 2014, 23:07:56 Bron rakstīja:

18 Mar 2014, 21:08:42 Pufaix rakstīja:
Kur Kurzemes pusē var ēdot skatīties jūrā?
..Kaut kas Villa-Anna-Apšuciemā-veidīgs, bet strādā arī šajā nesezonā?


Jūrmala der?
Tad LIGHT HOUSE, leeti nebuus.


Orizzonte


Paldies par ieteikumiem!
...ārpus Jūrmalas uz Kurzemes pusi viss vēl ciet?

Engurē Kapteinis&Grants ir ļoti foršs
nesezonā strādā tikai 6dn un 7dn
jūru gan pa logu neredz - logi uz šosejas pusi un līdz jūrai jāpaietas
Offline
SteelRat
21. Mar 2014, 11:39 #1930

Kopš: 11. Dec 2002

Ziņojumi: 164046

Braucu ar: E95


21 Mar 2014, 11:23:02 adolfs rakstīja:
ja garsho steiks un esat londona - iesaku aiziet uz http://www.mashsteak.dk/restaurants/mash-london/



isti viri uz londonu brauc tikai reizi gadaa, peec zemenju sezonas beigaam kad jalido uz LV nodzert nopelnitias

[ Šo ziņu laboja SteelRat, 21 Mar 2014, 11:39:41 ]



-----------------
Offline
Boldrick
21. Mar 2014, 11:54 #1931

Kopš: 18. Oct 2012

No: Rīga

Ziņojumi: 407

Braucu ar: F31


21 Mar 2014, 11:36:37 Puuchuks rakstīja:

21 Mar 2014, 11:19:05 Pufaix rakstīja:

20 Mar 2014, 23:25:46 Tomzs rakstīja:

20 Mar 2014, 23:07:56 Bron rakstīja:

18 Mar 2014, 21:08:42 Pufaix rakstīja:
Kur Kurzemes pusē var ēdot skatīties jūrā?
..Kaut kas Villa-Anna-Apšuciemā-veidīgs, bet strādā arī šajā nesezonā?


Jūrmala der?
Tad LIGHT HOUSE, leeti nebuus.


Orizzonte


Paldies par ieteikumiem!
...ārpus Jūrmalas uz Kurzemes pusi viss vēl ciet?

Engurē Kapteinis&Grants ir ļoti foršs
nesezonā strādā tikai 6dn un 7dn
jūru gan pa logu neredz - logi uz šosejas pusi un līdz jūrai jāpaietas

Nu Grants manuprāt ir garām!
Engurē ūber labi var paēst Būdā!Cena,porcija,garša ļoti laba!Līdzīgi,kā Bambaleo ķekavā.Vasarā ārā uz terases var forši pasēdēt,cilvēki ar normāli apgrozas.Aliņš-Izlejamā Užava!Pudelēs Tērvete un Valmiera.Lāci bidzot izsvieda.
Iesaku paņemt karbonādi Būdas Miķelis.Pierīties var labi.Nevaru sagaidīt,kad sāks sezonu.
Offline
KriSsMans
21. Mar 2014, 11:59 #1932

Kopš: 07. Jun 2013

No: Baloži

Ziņojumi: 361

Braucu ar: Akrapovic

Varbūt kāds var ieteikt kādu vietu kas strādātu 5dienas vakarā pēc pl 23:00 un kur var labi garšīgi un ne dārgi paēst...
Offline
SteelRat
21. Mar 2014, 12:01 #1933

Kopš: 11. Dec 2002

Ziņojumi: 164046

Braucu ar: E95

gjertrudes Lidinsh, Luavasnams

[ Šo ziņu laboja SteelRat, 21 Mar 2014, 12:01:35 ]



-----------------
Offline
KriSsMans
21. Mar 2014, 12:02 #1934

Kopš: 07. Jun 2013

No: Baloži

Ziņojumi: 361

Braucu ar: Akrapovic


21 Mar 2014, 12:01:20 SteelRat rakstīja:
gjertrudes Lidinsh, Luavasnams

paldies...par lauvas namu biju galīgi piemirsis..
Varbūt kāds vēl var kko ieteikt
Offline
shmurger
21. Mar 2014, 12:13 #1935

Kopš: 15. Oct 2007

Ziņojumi: 12774

Braucu ar: xc40

Mcdonalds atbilst visiem kritērijiem.
Offline
LA
21. Mar 2014, 12:16 #1936

Kopš: 20. Feb 2007

No: Rīga

Ziņojumi: 9366

Braucu ar: 330i, YZ250

Lauvas namā ēd tie, kas visu diennakti ir pie stūres - taksisti, menti un bandjugāni..

Kāds darba laiks ir teikas Elandei
Offline
KriSsMans
21. Mar 2014, 12:19 #1937

Kopš: 07. Jun 2013

No: Baloži

Ziņojumi: 361

Braucu ar: Akrapovic


21 Mar 2014, 12:13:02 shmurger rakstīja:
Mcdonalds atbilst visiem kritērijiem.

šī nav tā reize vispār doma ir kkur paēst un forši pasēdēt...
starpcitu lielākā daļa Mcdinalds strādā līdz 23:00. Pie tiem kas strādā ilgāk problēma ir ar auto novietošanu.
Offline
KriSsMans
21. Mar 2014, 12:21 #1938

Kopš: 07. Jun 2013

No: Baloži

Ziņojumi: 361

Braucu ar: Akrapovic


21 Mar 2014, 12:16:40 LA rakstīja:
Lauvas namā ēd tie, kas visu diennakti ir pie stūres - taksisti, menti un bandjugāni..

Kāds darba laiks ir teikas Elandei

Ēlandē apgrozās tāds pats kontingents
Offline
KriSsMans
21. Mar 2014, 12:25 #1939

Kopš: 07. Jun 2013

No: Baloži

Ziņojumi: 361

Braucu ar: Akrapovic


21 Mar 2014, 12:22:07 adolfs rakstīja:
forshi paseedeet? garshiigi paesst? lidzinnsh un lauvas nams? smird, pretiiga publika, negarshiigs un elljains eediens - iipashi romantiski 5dienas vakaram

Tapēc arī jautāju... jo principā strādā tikai lētās ieskrietuves burgeri picas un hotdogi.
tokyo city varat neieteikt jau ZB
Offline
AV
21. Mar 2014, 12:33 #1940

Kopš: 14. May 2002

Ziņojumi: 17409

Braucu ar: 500


20 Mar 2014, 23:08:01 adolfs rakstīja:
2x tur bijis ieberziens
Vienu x ar t bone (otrs gabals ok)
Otru reizi ar garlic abiem, tai pat laika mignon un briedinatais ok
hvz kas tai galai bija

Edit: par terbatas steaka haosa lidznemtajiem

Mes 1nreiz pameginajam visus pec kartas un tad palikam pie mignon. Mignon nemts 10+ rezies, vienmer perfekts (atskiriba no veikala tirgotas steiku galas, kas 70% gadijumos negarso kaa steiks).
Offline

Moderatori: 968-jk, AV, AiwaShuraLLP, BigArchi, Czars, GirtzB, Lafter, PERFS, RVR, SteelRat, VLD, linda, mrc, noisex, smudo