Online

Pašreiz BMWPower skatās 153 viesi un 5 reģistrēti lietotāji.

Ienākt BMWPower

Lietotājvards:

Parole:

Atcerēties

Aizmirsi paroli?

Reģistrēties

Forums » Vispārējās diskusijas » FLEIMS

Tēma: Ko BMWpoweristi ēd?

AutorsZiņojums
Ruff
28. Jun 2012, 14:22 #1241

Kopš: 23. Jul 2002

Ziņojumi: 14966

Braucu ar: Vogele Super 1800-3

Lolita Neimane, šo izlasot, palika bāla

-----------------
I'm done with 'the winning' because I've already won. (c) C.Sheen
Offline
shmurger
28. Jun 2012, 15:17 #1242

Kopš: 15. Oct 2007

Ziņojumi: 12778

Braucu ar: xc40

tie pelmeņi pēc vārīšanas ir jaapcep. lielā daudzumā eļļas.
Offline
kalmens
28. Jun 2012, 15:18 #1243

Kopš: 01. Oct 2007

Ziņojumi: 12271

Braucu ar: kartupeļiem bagāžniekā

tā jau ir ņirgāšanās.

-----------------
Offline
arizah
28. Jun 2012, 15:22 #1244

Kopš: 17. Nov 2005

No: Rīga

Ziņojumi: 11323

Braucu ar: 43

vispār ja par pelmeņiem, tad visvairāk rullē uzreiz cepti pelmeņi. bez vārīšanas.
Offline
zzips
28. Jun 2012, 15:23 #1245

Kopš: 20. Feb 2004

Ziņojumi: 28219

Braucu ar: Slēgta tipa visurgājēju

Es arī atbalstu tikai ceptus vairāk Bet tas tapēc ka viss cepts liekas garšīgāks

[ Šo ziņu laboja zzips, 28 Jun 2012, 15:24:04 ]



-----------------
*Keep going..... It will all make sense soon
Offline
kalmens
28. Jun 2012, 15:24 #1246

Kopš: 01. Oct 2007

Ziņojumi: 12271

Braucu ar: kartupeļiem bagāžniekā

jā, vai nu tā kā es teicu, vai vnk cepti īstenībā pat trafiks bija ielicis labu recepti ceptiem pelmeņiem, ar sieru, lociņiem utt

-----------------
Offline
Araajz
28. Jun 2012, 15:25 #1247

Kopš: 30. Aug 2008

No: Rīga

Ziņojumi: 28470

Braucu ar: E39

neaizmirstam alu pie pelmeņiem
Offline
shmurger
28. Jun 2012, 15:27 #1248

Kopš: 15. Oct 2007

Ziņojumi: 12778

Braucu ar: xc40


28 Jun 2012, 15:22:48 arizah rakstīja:
vispār ja par pelmeņiem, tad visvairāk rullē uzreiz cepti pelmeņi. bez vārīšanas.
tad viņi saraujas un ir cieti...
Offline
nutastur
28. Jun 2012, 15:28 #1249

Kopš: 01. Mar 2009

Ziņojumi: 3658

Braucu ar: POLO

pelmeņus izcept lai būtu garšigi ir jāmāk..
nākamreiz ka taisīšu tad ielikšu savas metodes bildes.
Offline
nutastur
28. Jun 2012, 15:29 #1250

Kopš: 01. Mar 2009

Ziņojumi: 3658

Braucu ar: POLO


28 Jun 2012, 15:27:45 shmurger rakstīja:

28 Jun 2012, 15:22:48 arizah rakstīja:
vispār ja par pelmeņiem, tad visvairāk rullē uzreiz cepti pelmeņi. bez vārīšanas.
tad viņi saraujas un ir cieti...


atstāj gatavošanu pavāriem un sievietēm, ja nemāki pat pelmeņus uzcept.
Offline
shmurger
28. Jun 2012, 15:31 #1251

Kopš: 15. Oct 2007

Ziņojumi: 12778

Braucu ar: xc40


28 Jun 2012, 15:29:31 nutastur rakstīja:

28 Jun 2012, 15:27:45 shmurger rakstīja:

28 Jun 2012, 15:22:48 arizah rakstīja:
vispār ja par pelmeņiem, tad visvairāk rullē uzreiz cepti pelmeņi. bez vārīšanas.
tad viņi saraujas un ir cieti...
ierunājās pelmeņu cepšanas guru

atstāj gatavošanu pavāriem un sievietēm, ja nemāki pat pelmeņus uzcept.
Offline
nikna_pele
28. Jun 2012, 15:32 #1252

Kopš: 16. Jan 2009

No: Rīga

Ziņojumi: 5271

Braucu ar:


28 Jun 2012, 15:28:07 nutastur rakstīja:
pelmeņus izcept lai būtu garšigi ir jāmāk..
nākamreiz ka taisīšu tad ielikšu savas metodes bildes.

vajag cept cepeškrāsnī, ik pa brītiņam mazliet aplaistot ar pāris karotēm buljona un olīveļļas. Traukā pelmeņiem jābūt cieši vienam pie otra, sākumā lai ātrāk uzcepās var pārklāt ar foliju, ko beigās noņem un pacep bez tās, lai tiek brūni. Pārber ar sieru un zaļumiem.
Offline
arizah
28. Jun 2012, 15:32 #1253

Kopš: 17. Nov 2005

No: Rīga

Ziņojumi: 11323

Braucu ar: 43


28 Jun 2012, 15:25:31 Araajz rakstīja:
neaizmirstam alu pie pelmeņiem


vispār cepot pelmeņus jābūt ļoti pacietīgam, tāpēc viens aliņš aiziet jau cepot
ja sanāk cieti un saraujas, vaig uzlikt pannai vāku. nu un protams eļļu pavairāk
Offline
Norchx
28. Jun 2012, 15:33 #1254

Kopš: 19. Oct 2008

No: Rīga

Ziņojumi: 11373

Braucu ar:

Pelmeņi nav domāti cepšanai vai vārīšanai, tie ir kārtīgi jāšmorē
Offline
nutastur
28. Jun 2012, 15:35 #1255

Kopš: 01. Mar 2009

Ziņojumi: 3658

Braucu ar: POLO


28 Jun 2012, 15:32:03 nikna_pele rakstīja:

28 Jun 2012, 15:28:07 nutastur rakstīja:
pelmeņus izcept lai būtu garšigi ir jāmāk..
nākamreiz ka taisīšu tad ielikšu savas metodes bildes.

vajag cept cepeškrāsnī, ik pa brītiņam mazliet aplaistot ar pāris karotēm buljona un olīveļļas. Traukā pelmeņiem jābūt cieši vienam pie otra, sākumā lai ātrāk uzcepās var pārklāt ar foliju, ko beigās noņem un pacep bez tās, lai tiek brūni. Pārber ar sieru un zaļumiem.


tu laikam nēsi sieviete........


P.S. es esmu pelmeņu guru...
Offline
matrixxxx
28. Jun 2012, 15:36 #1256

Kopš: 29. Apr 2005

No: Rīga

Ziņojumi: 8446

Braucu ar: 106 zirgiem

Kad ceptiem pelmenjiem uzgaazj kreejumu un katchupu, tad vinji paliek miikstaaki.

PS., nav kaads meegjinaajis pelmejus iebaazt mikroviljnju kraasnii ?
Es vienreiz iebaazu olu, jo gribeeju zinaat vai tieshaam ies gaisaa.
Taa aizgaaja pa gaisu, ka pat durtinjas atveeraas. Sievas braalis/pudeles braalis tieshi luureeja pieliecies
Ilgi kraasninja smirdeeja
Offline
nikna_pele
28. Jun 2012, 15:39 #1257

Kopš: 16. Jan 2009

No: Rīga

Ziņojumi: 5271

Braucu ar:


28 Jun 2012, 15:35:44 nutastur rakstīja:

28 Jun 2012, 15:32:03 nikna_pele rakstīja:

28 Jun 2012, 15:28:07 nutastur rakstīja:
pelmeņus izcept lai būtu garšigi ir jāmāk..
nākamreiz ka taisīšu tad ielikšu savas metodes bildes.

vajag cept cepeškrāsnī, ik pa brītiņam mazliet aplaistot ar pāris karotēm buljona un olīveļļas. Traukā pelmeņiem jābūt cieši vienam pie otra, sākumā lai ātrāk uzcepās var pārklāt ar foliju, ko beigās noņem un pacep bez tās, lai tiek brūni. Pārber ar sieru un zaļumiem.


tu laikam nēsi sieviete........


P.S. es esmu pelmeņu guru...

nu ne vienmēr sievietei jāprot pagatavot tikai un vienīgi zaļbarība
Offline
zzips
28. Jun 2012, 15:40 #1258

Kopš: 20. Feb 2004

Ziņojumi: 28219

Braucu ar: Slēgta tipa visurgājēju


28 Jun 2012, 15:32:03 nikna_pele rakstīja:

28 Jun 2012, 15:28:07 nutastur rakstīja:
pelmeņus izcept lai būtu garšigi ir jāmāk..
nākamreiz ka taisīšu tad ielikšu savas metodes bildes.

vajag cept cepeškrāsnī, ik pa brītiņam mazliet aplaistot ar pāris karotēm buljona un olīveļļas. Traukā pelmeņiem jābūt cieši vienam pie otra, sākumā lai ātrāk uzcepās var pārklāt ar foliju, ko beigās noņem un pacep bez tās, lai tiek brūni. Pārber ar sieru un zaļumiem.


Liek tipa "podiņā"?

-----------------
*Keep going..... It will all make sense soon
Offline
nikna_pele
28. Jun 2012, 15:42 #1259

Kopš: 16. Jan 2009

No: Rīga

Ziņojumi: 5271

Braucu ar:


28 Jun 2012, 15:40:33 zzips rakstīja:

28 Jun 2012, 15:32:03 nikna_pele rakstīja:

28 Jun 2012, 15:28:07 nutastur rakstīja:
pelmeņus izcept lai būtu garšigi ir jāmāk..
nākamreiz ka taisīšu tad ielikšu savas metodes bildes.

vajag cept cepeškrāsnī, ik pa brītiņam mazliet aplaistot ar pāris karotēm buljona un olīveļļas. Traukā pelmeņiem jābūt cieši vienam pie otra, sākumā lai ātrāk uzcepās var pārklāt ar foliju, ko beigās noņem un pacep bez tās, lai tiek brūni. Pārber ar sieru un zaļumiem.


Liek tipa "podiņā"?

tas ir variants es līdz tam nekad nebiju aizdomājusies tā esmu cepusi lazanjas traukā

kaut gan nē, ka tur nesanāk putra, jo podā vairāk sautēsies, a tomēr vajag pelmeņiem kraukšķīgumu

[ Šo ziņu laboja nikna_pele, 28 Jun 2012, 15:43:44 ]

Offline
kalmens
28. Jun 2012, 15:43 #1260

Kopš: 01. Oct 2007

Ziņojumi: 12271

Braucu ar: kartupeļiem bagāžniekā

pīlē var likt

-----------------
Offline

Moderatori: 968-jk, AV, AiwaShuraLLP, GirtzB, Lafter, MarC, PERFS, RVR, SteelRat, VLD, linda, mrc, noisex, smudo, xjs_4