Autors | Ziņojums |
Ruff  | 28. Jun 2012, 14:22 |
#1241
|
|
 Kopš: 23. Jul 2002
Ziņojumi: 14966
Braucu ar: Vogele Super 1800-3
| Lolita Neimane, šo izlasot, palika bāla
----------------- I'm done with 'the winning' because I've already won. (c) C.Sheen |
Offline | |
|
shmurger | 28. Jun 2012, 15:17 |
#1242
|
|
 Kopš: 15. Oct 2007
Ziņojumi: 12778
Braucu ar: xc40
| tie pelmeņi pēc vārīšanas ir jaapcep. lielā daudzumā eļļas. |
Offline | |
|
kalmens  | 28. Jun 2012, 15:18 |
#1243
|
|
 Kopš: 01. Oct 2007
Ziņojumi: 12271
Braucu ar: kartupeļiem bagāžniekā
| tā jau ir ņirgāšanās.
-----------------
|
Offline | |
|
arizah | 28. Jun 2012, 15:22 |
#1244
|
|
 Kopš: 17. Nov 2005
No: Rīga
Ziņojumi: 11323
Braucu ar: 43
| vispār ja par pelmeņiem, tad visvairāk rullē uzreiz cepti pelmeņi. bez vārīšanas. |
Offline | |
|
zzips  | 28. Jun 2012, 15:23 |
#1245
|
|
 Kopš: 20. Feb 2004
Ziņojumi: 28219
Braucu ar: Slēgta tipa visurgājēju
| Es arī atbalstu tikai ceptus vairāk Bet tas tapēc ka viss cepts liekas garšīgāks  [ Šo ziņu laboja zzips, 28 Jun 2012, 15:24:04 ]
----------------- *Keep going..... It will all make sense soon |
Offline | |
|
kalmens  | 28. Jun 2012, 15:24 |
#1246
|
|
 Kopš: 01. Oct 2007
Ziņojumi: 12271
Braucu ar: kartupeļiem bagāžniekā
| jā, vai nu tā kā es teicu, vai vnk cepti īstenībā pat trafiks bija ielicis labu recepti ceptiem pelmeņiem, ar sieru, lociņiem utt 
-----------------
|
Offline | |
|
Araajz  | 28. Jun 2012, 15:25 |
#1247
|
|
 Kopš: 30. Aug 2008
No: Rīga
Ziņojumi: 28470
Braucu ar: E39
| neaizmirstam alu pie pelmeņiem  |
Offline | |
|
shmurger | 28. Jun 2012, 15:27 |
#1248
|
|
 Kopš: 15. Oct 2007
Ziņojumi: 12778
Braucu ar: xc40
|
28 Jun 2012, 15:22:48 arizah rakstīja:
vispār ja par pelmeņiem, tad visvairāk rullē uzreiz cepti pelmeņi. bez vārīšanas.
tad viņi saraujas un ir cieti... |
Offline | |
|
|
nutastur | 28. Jun 2012, 15:28 |
#1249
|
|
 Kopš: 01. Mar 2009
Ziņojumi: 3658
Braucu ar: POLO
| pelmeņus izcept lai būtu garšigi ir jāmāk.. 
nākamreiz ka taisīšu tad ielikšu savas metodes bildes.  |
Offline | |
|
nutastur | 28. Jun 2012, 15:29 |
#1250
|
|
 Kopš: 01. Mar 2009
Ziņojumi: 3658
Braucu ar: POLO
|
28 Jun 2012, 15:27:45 shmurger rakstīja:
28 Jun 2012, 15:22:48 arizah rakstīja:
vispār ja par pelmeņiem, tad visvairāk rullē uzreiz cepti pelmeņi. bez vārīšanas.
tad viņi saraujas un ir cieti...
atstāj gatavošanu pavāriem un sievietēm, ja nemāki pat pelmeņus uzcept.  |
Offline | |
|
shmurger | 28. Jun 2012, 15:31 |
#1251
|
|
 Kopš: 15. Oct 2007
Ziņojumi: 12778
Braucu ar: xc40
|
28 Jun 2012, 15:29:31 nutastur rakstīja:
28 Jun 2012, 15:27:45 shmurger rakstīja:
28 Jun 2012, 15:22:48 arizah rakstīja:
vispār ja par pelmeņiem, tad visvairāk rullē uzreiz cepti pelmeņi. bez vārīšanas.
tad viņi saraujas un ir cieti...
ierunājās pelmeņu cepšanas guru
atstāj gatavošanu pavāriem un sievietēm, ja nemāki pat pelmeņus uzcept. 
|
Offline | |
|
nikna_pele | 28. Jun 2012, 15:32 |
#1252
|
|
 Kopš: 16. Jan 2009
No: Rīga
Ziņojumi: 5271
Braucu ar:
|
28 Jun 2012, 15:28:07 nutastur rakstīja:
pelmeņus izcept lai būtu garšigi ir jāmāk.. 
nākamreiz ka taisīšu tad ielikšu savas metodes bildes. 
vajag cept cepeškrāsnī, ik pa brītiņam mazliet aplaistot ar pāris karotēm buljona un olīveļļas. Traukā pelmeņiem jābūt cieši vienam pie otra, sākumā lai ātrāk uzcepās var pārklāt ar foliju, ko beigās noņem un pacep bez tās, lai tiek brūni. Pārber ar sieru un zaļumiem. |
Offline | |
|
arizah | 28. Jun 2012, 15:32 |
#1253
|
|
 Kopš: 17. Nov 2005
No: Rīga
Ziņojumi: 11323
Braucu ar: 43
|
28 Jun 2012, 15:25:31 Araajz rakstīja:
neaizmirstam alu pie pelmeņiem 
vispār cepot pelmeņus jābūt ļoti pacietīgam, tāpēc viens aliņš aiziet jau cepot 
ja sanāk cieti un saraujas, vaig uzlikt pannai vāku. nu un protams eļļu pavairāk  |
Offline | |
|
Norchx  | 28. Jun 2012, 15:33 |
#1254
|
|
 Kopš: 19. Oct 2008
No: Rīga
Ziņojumi: 11373
Braucu ar:
| Pelmeņi nav domāti cepšanai vai vārīšanai, tie ir kārtīgi jāšmorē  |
Offline | |
|
nutastur | 28. Jun 2012, 15:35 |
#1255
|
|
 Kopš: 01. Mar 2009
Ziņojumi: 3658
Braucu ar: POLO
|
28 Jun 2012, 15:32:03 nikna_pele rakstīja:
28 Jun 2012, 15:28:07 nutastur rakstīja:
pelmeņus izcept lai būtu garšigi ir jāmāk.. 
nākamreiz ka taisīšu tad ielikšu savas metodes bildes. 
vajag cept cepeškrāsnī, ik pa brītiņam mazliet aplaistot ar pāris karotēm buljona un olīveļļas. Traukā pelmeņiem jābūt cieši vienam pie otra, sākumā lai ātrāk uzcepās var pārklāt ar foliju, ko beigās noņem un pacep bez tās, lai tiek brūni. Pārber ar sieru un zaļumiem.
tu laikam nēsi sieviete........ 

P.S. es esmu pelmeņu guru...  |
Offline | |
|
matrixxxx | 28. Jun 2012, 15:36 |
#1256
|
|
 Kopš: 29. Apr 2005
No: Rīga
Ziņojumi: 8446
Braucu ar: 106 zirgiem
| Kad ceptiem pelmenjiem uzgaazj kreejumu un katchupu, tad vinji paliek miikstaaki.
PS., nav kaads meegjinaajis pelmejus iebaazt mikroviljnju kraasnii ?
Es vienreiz iebaazu olu, jo gribeeju zinaat vai tieshaam ies gaisaa.
Taa aizgaaja pa gaisu, ka pat durtinjas atveeraas. Sievas braalis/pudeles braalis tieshi luureeja pieliecies 
Ilgi kraasninja smirdeeja  |
Offline | |
|
|
nikna_pele | 28. Jun 2012, 15:39 |
#1257
|
|
 Kopš: 16. Jan 2009
No: Rīga
Ziņojumi: 5271
Braucu ar:
|
28 Jun 2012, 15:35:44 nutastur rakstīja:
28 Jun 2012, 15:32:03 nikna_pele rakstīja:
28 Jun 2012, 15:28:07 nutastur rakstīja:
pelmeņus izcept lai būtu garšigi ir jāmāk.. 
nākamreiz ka taisīšu tad ielikšu savas metodes bildes. 
vajag cept cepeškrāsnī, ik pa brītiņam mazliet aplaistot ar pāris karotēm buljona un olīveļļas. Traukā pelmeņiem jābūt cieši vienam pie otra, sākumā lai ātrāk uzcepās var pārklāt ar foliju, ko beigās noņem un pacep bez tās, lai tiek brūni. Pārber ar sieru un zaļumiem.
tu laikam nēsi sieviete........ 

P.S. es esmu pelmeņu guru... 
nu ne vienmēr sievietei jāprot pagatavot tikai un vienīgi zaļbarība  |
Offline | |
|
zzips  | 28. Jun 2012, 15:40 |
#1258
|
|
 Kopš: 20. Feb 2004
Ziņojumi: 28219
Braucu ar: Slēgta tipa visurgājēju
|
28 Jun 2012, 15:32:03 nikna_pele rakstīja:
28 Jun 2012, 15:28:07 nutastur rakstīja:
pelmeņus izcept lai būtu garšigi ir jāmāk.. 
nākamreiz ka taisīšu tad ielikšu savas metodes bildes. 
vajag cept cepeškrāsnī, ik pa brītiņam mazliet aplaistot ar pāris karotēm buljona un olīveļļas. Traukā pelmeņiem jābūt cieši vienam pie otra, sākumā lai ātrāk uzcepās var pārklāt ar foliju, ko beigās noņem un pacep bez tās, lai tiek brūni. Pārber ar sieru un zaļumiem.
Liek tipa "podiņā"?
----------------- *Keep going..... It will all make sense soon |
Offline | |
|
nikna_pele | 28. Jun 2012, 15:42 |
#1259
|
|
 Kopš: 16. Jan 2009
No: Rīga
Ziņojumi: 5271
Braucu ar:
|
28 Jun 2012, 15:40:33 zzips rakstīja:
28 Jun 2012, 15:32:03 nikna_pele rakstīja:
28 Jun 2012, 15:28:07 nutastur rakstīja:
pelmeņus izcept lai būtu garšigi ir jāmāk.. 
nākamreiz ka taisīšu tad ielikšu savas metodes bildes. 
vajag cept cepeškrāsnī, ik pa brītiņam mazliet aplaistot ar pāris karotēm buljona un olīveļļas. Traukā pelmeņiem jābūt cieši vienam pie otra, sākumā lai ātrāk uzcepās var pārklāt ar foliju, ko beigās noņem un pacep bez tās, lai tiek brūni. Pārber ar sieru un zaļumiem.
Liek tipa "podiņā"?
tas ir variants es līdz tam nekad nebiju aizdomājusies tā esmu cepusi lazanjas traukā
kaut gan nē, ka tur nesanāk putra, jo podā vairāk sautēsies, a tomēr vajag pelmeņiem kraukšķīgumu[ Šo ziņu laboja nikna_pele, 28 Jun 2012, 15:43:44 ] |
Offline | |
|
kalmens  | 28. Jun 2012, 15:43 |
#1260
|
|
 Kopš: 01. Oct 2007
Ziņojumi: 12271
Braucu ar: kartupeļiem bagāžniekā
| pīlē var likt
-----------------
|
Offline | |
|