Gadījuma bilde

Online

Pašreiz BMWPower skatās 161 viesi un 13 reģistrēti lietotāji.

Ienākt BMWPower

Lietotājvards:

Parole:

Atcerēties

Aizmirsi paroli?

Reģistrēties

Forums » Vispārējās diskusijas » FLEIMS

Tēma: Ko BMWpoweristi ēd?

AutorsZiņojums
shmurger
15. Jun 2012, 00:06 #1161

Kopš: 15. Oct 2007

Ziņojumi: 12778

Braucu ar: xc40


14 Jun 2012, 22:33:36 bang-bang rakstīja:

14 Jun 2012, 22:22:30 shmurger rakstīja:

paņem speciāli sagatavotu malto gaļu, paņem vienā rokā pikuci, otrā to garo zobu bakstāmo, tad ņem un brutāli saspied saujā ap viņu.liek uz grila, cep. ēd.
Ir parocīgi, ka tas irbulis, var apgrozīt ,kā vajag un ir aiz kā pieturēt , ēdot.


un viņa nekrīt nost? cik lielas tās gaļas bumbiņas taisi? un vispār kāda ir tā speciālā sagatavošana/recepte? kas viņu satur kopā, ola? es ar malto gaļu uz "jūs", bet šobrīd tieši nopirkta un domāju, ko uztaisīt
uztaisi makaronus ar malto galu,pusstunda un rijamais trijäm dienåm
p.s. Jä, tä malta gala tiesi ka bilde augstak.
Uztaisa pesto merci,loti daudz bazilika lai ir un dilles,tas darbojas ka armatura,starp citu,un nevajag olas tur. Tad piparus chili, sajauc to merci ar galu,pameta pret blodu un lipini ap mietiem. Tev vajag sameklet ka taisa pesto merci un pec tam var kombinet ka pasam skiet labak.

[ Šo ziņu laboja shmurger, 15 Jun 2012, 00:16:17 ]

Offline
kalmens
15. Jun 2012, 00:08 #1162

Kopš: 01. Oct 2007

Ziņojumi: 12271

Braucu ar: kartupeļiem bagāžniekā

tikko uzbliezu makaronus ar meža gaļas konserviem

-----------------
Offline
zhuupa
15. Jun 2012, 00:09 #1163

Kopš: 28. Sep 2010

No: Viļāni

Ziņojumi: 2296

Braucu ar: Fiat Multipla



Offline
kalmens
15. Jun 2012, 00:12 #1164

Kopš: 01. Oct 2007

Ziņojumi: 12271

Braucu ar: kartupeļiem bagāžniekā

tukšu šķīvi un konservu bundžu ?

-----------------
Offline
a_meitene
15. Jun 2012, 08:12 #1165

Kopš: 24. Nov 2009

No: Rīga

Ziņojumi: 99

Braucu ar:


14 Jun 2012, 22:31:20 Mikuzz rakstīja:
Mājas burgeri
K-kad ziemā taisīju, pa lielam sanāca labi, biš gaļu pa biezu sacepu un maizes prasījās k-kādas plānās, varbūt ir ieteikumi kur tādas pirkt?

ja gribi tiešām garšīgas maizītes, cep pats vai pasūti Graudaspēkā pie Raimonda. Burdzīšiem ļoti labi aizgāja ātrā rauga mīkla - 400g miltu, 150 ml eļļa, 200 ml H2O vai piens, sāls, cukurs, 10 g sausā rauga. Uz pus h ledusskapī un var cept. No šitik sanāk kādas 6-8 bulkas. 15 min 200 grādos un done. Es vēl tur ķēpājos ar visādām sēkliņām pa virsu, bet tas jau pēc paša ieskatiem.
Offline
LG
15. Jun 2012, 09:06 #1166

Kopš: 15. Mar 2006

No: Rīga

Ziņojumi: 3209

Braucu ar: E53/E70


14 Jun 2012, 22:34:53 madarsv rakstīja:

14 Jun 2012, 22:33:36 bang-bang rakstīja:

14 Jun 2012, 22:22:30 shmurger rakstīja:

paņem speciāli sagatavotu malto gaļu, paņem vienā rokā pikuci, otrā to garo zobu bakstāmo, tad ņem un brutāli saspied saujā ap viņu.liek uz grila, cep. ēd.
Ir parocīgi, ka tas irbulis, var apgrozīt ,kā vajag un ir aiz kā pieturēt , ēdot.


un viņa nekrīt nost? cik lielas tās gaļas bumbiņas taisi? un vispār kāda ir tā speciālā sagatavošana/recepte? kas viņu satur kopā, ola? es ar malto gaļu uz "jūs", bet šobrīd tieši nopirkta un domāju, ko uztaisīt
Ljulja kebabu tā taisa,pameklē netā recepti.






[ Šo ziņu laboja LG, 15 Jun 2012, 09:06:59 ]

Offline
LMR
15. Jun 2012, 20:40 #1167

Kopš: 10. Aug 2011

Ziņojumi: 889

Braucu ar:

Šodien mazās piciņas . Absolūta improvizācija, gatavoju ar kārtaino miklu

Offline
mc
15. Jun 2012, 20:43 #1168

Kopš: 11. Apr 2009

No: Rīga

Ziņojumi: 48015

Braucu ar: lēnu žurciņu

LMR cikos riit Tevi savaakt uz salidojumu ?

-----------------


Offline
LMR
15. Jun 2012, 20:45 #1169

Kopš: 10. Aug 2011

Ziņojumi: 889

Braucu ar:


15 Jun 2012, 20:43:01 mcgh rakstīja:
LMR cikos riit Tevi savaakt uz salidojumu ?


08.30
Offline
mc
15. Jun 2012, 20:50 #1170

Kopš: 11. Apr 2009

No: Rīga

Ziņojumi: 48015

Braucu ar: lēnu žurciņu


15 Jun 2012, 20:45:13 LMR rakstīja:

15 Jun 2012, 20:43:01 mcgh rakstīja:
LMR cikos riit Tevi savaakt uz salidojumu ?


08.30
kur jabuut ?

-----------------


Offline
viagris
15. Jun 2012, 20:56 #1171

Kopš: 06. Jul 2004

Ziņojumi: 4745

Braucu ar:

Vēlās vakariņas + salāti + Tērvetnieks + hokejs
[URL=http://www.bildites.lv/viewer.php?file=ygyuqvmibzf3pnoqgx8.jpg]
[/URL]
Offline
Araajz
15. Jun 2012, 21:38 #1172

Kopš: 30. Aug 2008

No: Rīga

Ziņojumi: 28470

Braucu ar: E39

Nenocietos un uzšmorēju

Offline
madarsv
15. Jun 2012, 21:48 #1173

Kopš: 22. Mar 2010

Ziņojumi: 656

Braucu ar: 7


15 Jun 2012, 21:38:54 Araajz rakstīja:
Nenocietos un uzšmorēju

http://dl.dropbox.com/u/29802229/2/snaps/burgers.jpg
kur maizītes pirki,izskatās labas?
Offline
Araajz
15. Jun 2012, 21:52 #1174

Kopš: 30. Aug 2008

No: Rīga

Ziņojumi: 28470

Braucu ar: E39


15 Jun 2012, 21:48:13 madarsv rakstīja:
kur maizītes pirki,izskatās labas?

Azūra Rimi, maizītes vnk Tāpēc vien mainījām ēdienkarti
Offline
zulus
15. Jun 2012, 22:15 #1175

Kopš: 18. Aug 2006

No: Rīga

Ziņojumi: 3337

Braucu ar:


15 Jun 2012, 21:52:58 Araajz rakstīja:

15 Jun 2012, 21:48:13 madarsv rakstīja:
kur maizītes pirki,izskatās labas?

Azūra Rimi, maizītes vnk Tāpēc vien mainījām ēdienkarti

shitas maiztes RIMI var dabut, bet atri izkjer - ir labas - bet jaed ir uzreiz, citadi saciete (shito var izbegt, ja mikrene iemet uz mazako T uz paris min.)
Offline
zulus
15. Jun 2012, 22:23 #1176

Kopš: 18. Aug 2006

No: Rīga

Ziņojumi: 3337

Braucu ar:

P.S. - Daudz testejot, atklaju prieksh sevis labako saslika recepti (rit bus bildes). tatad - noperkam labu cucinju (ar normalu treknuminju un negriezham mazos gabalos - videjos griezham, jo galja cepot saraujas), iemetam bljoda, piegriezam klat zaljumus (daudz petersili+dilles+lokus), sipolus (ta lai ir 1:1 ar galju traukaa)+piparinsh (NELIEKAM IBIO VEGETU). Uzlejam mazliet olivelju un iemetam ledusskapi uz 12h. Nakamaja rita iznjemam, ritigi visu saspaidam, apmaisam un vel uz 1-2 h ledusskapi. Izvelkam,panemam 1/2 citronu (var ari iztikt, ja miksta gala), sauso/pussauso viinu (lejam tik daudz,lai visu samaisot un saspaidot parklaj galju), iemetam vel ledusskapi uz 1h un tad liekam uz ugunjiem (vislabak uz iesmiem, jo tad galja suligaka un nesaspaidita *reste nerulz). kamer cepas, tikmer no bljodas kur bija galja visus sipolus izvelkam (pirms tam izspiezam sulu lauka+vinu) un izmantojam to,kas paliek bljoda,lai aplaistitu galju. Atcerames, ka temperaturai grillaa jaabuut taadai, lai 3sekundes roku nevar noturet augstumaa, kur galju liekam... sanak SUPER EGA ekselenta galjinja

SHITA RECEPTE IR TAD,JA VARAM PACESTIES 24H KOPSH GALJAS IEGADES (PACIETIGAJIEM BAUDIITAAJIEM), JO CITADAK VISS TAS LABUMS GALJA NESASUCAS UN NESANAK KA VAJAG
Offline
shmurger
15. Jun 2012, 22:44 #1177

Kopš: 15. Oct 2007

Ziņojumi: 12778

Braucu ar: xc40

zulus,tu pec apraksta stila atgadini to no fotoreceptem. Nav gadijuma tavi garadarbi tur?
Offline
viagris
15. Jun 2012, 22:48 #1178

Kopš: 06. Jul 2004

Ziņojumi: 4745

Braucu ar:

Šitā recepte bija fotoreceptes.lv, skatos - tagad vairs nav, bet pagājušogad taisījām šādi - nepatīk man tie pētersīļi, lai neteiktu, ka nenormāli riebjas. Tā arī neesmu ticis pie ideālas šašlika receptes
Offline
Araajz
15. Jun 2012, 22:52 #1179

Kopš: 30. Aug 2008

No: Rīga

Ziņojumi: 28470

Braucu ar: E39


15 Jun 2012, 22:48:34 viagris rakstīja:
Šitā recepte bija fotoreceptes.lv, skatos - tagad vairs nav

šī?
Offline
viagris
15. Jun 2012, 22:55 #1180

Kopš: 06. Jul 2004

Ziņojumi: 4745

Braucu ar:

Jā, ar ctrl+f neatradu kaut kā :līki_pirksti:
Edit: tāpat pirmajā lapā neredzu..

[ Šo ziņu laboja viagris, 15 Jun 2012, 22:56:51 ]

Offline

Moderatori: 968-jk, AV, AiwaShuraLLP, GirtzB, Lafter, MarC, PERFS, RVR, SteelRat, VLD, linda, mrc, noisex, smudo, xjs_4