Autors | Ziņojums |
shmurger | 15. Jun 2012, 00:06 |
#1161
|
|
 Kopš: 15. Oct 2007
Ziņojumi: 12778
Braucu ar: xc40
|
14 Jun 2012, 22:33:36 bang-bang rakstīja:
14 Jun 2012, 22:22:30 shmurger rakstīja:
paņem speciāli sagatavotu malto gaļu, paņem vienā rokā pikuci, otrā to garo zobu bakstāmo, tad ņem un brutāli saspied saujā ap viņu.liek uz grila, cep. ēd.
Ir parocīgi, ka tas irbulis, var apgrozīt ,kā vajag un ir aiz kā pieturēt , ēdot.
un viņa nekrīt nost? cik lielas tās gaļas bumbiņas taisi? un vispār kāda ir tā speciālā sagatavošana/recepte? kas viņu satur kopā, ola? es ar malto gaļu uz "jūs", bet šobrīd tieši nopirkta un domāju, ko uztaisīt 
uztaisi makaronus ar malto galu,pusstunda un rijamais trijäm dienåm 
p.s. Jä, tä malta gala tiesi ka bilde augstak.
Uztaisa pesto merci,loti daudz bazilika lai ir un dilles,tas darbojas ka armatura,starp citu,un nevajag olas tur. Tad piparus chili, sajauc to merci ar galu,pameta pret blodu un lipini ap mietiem. Tev vajag sameklet ka taisa pesto merci un pec tam var kombinet ka pasam skiet labak.[ Šo ziņu laboja shmurger, 15 Jun 2012, 00:16:17 ] |
Offline | |
|
kalmens  | 15. Jun 2012, 00:08 |
#1162
|
|
 Kopš: 01. Oct 2007
Ziņojumi: 12271
Braucu ar: kartupeļiem bagāžniekā
| tikko uzbliezu makaronus ar meža gaļas konserviem
-----------------
|
Offline | |
|
zhuupa | 15. Jun 2012, 00:09 |
#1163
|
|
 Kopš: 28. Sep 2010
No: Viļāni
Ziņojumi: 2296
Braucu ar: Fiat Multipla
|
 |
Offline | |
|
kalmens  | 15. Jun 2012, 00:12 |
#1164
|
|
 Kopš: 01. Oct 2007
Ziņojumi: 12271
Braucu ar: kartupeļiem bagāžniekā
| tukšu šķīvi un konservu bundžu ?
-----------------
|
Offline | |
|
a_meitene | 15. Jun 2012, 08:12 |
#1165
|
|
 Kopš: 24. Nov 2009
No: Rīga
Ziņojumi: 99
Braucu ar:
|
14 Jun 2012, 22:31:20 Mikuzz rakstīja:
Mājas burgeri 
K-kad ziemā taisīju, pa lielam sanāca labi, biš gaļu pa biezu sacepu un maizes prasījās k-kādas plānās, varbūt ir ieteikumi kur tādas pirkt?
ja gribi tiešām garšīgas maizītes, cep pats vai pasūti Graudaspēkā pie Raimonda. Burdzīšiem ļoti labi aizgāja ātrā rauga mīkla - 400g miltu, 150 ml eļļa, 200 ml H2O vai piens, sāls, cukurs, 10 g sausā rauga. Uz pus h ledusskapī un var cept. No šitik sanāk kādas 6-8 bulkas. 15 min 200 grādos un done. Es vēl tur ķēpājos ar visādām sēkliņām pa virsu, bet tas jau pēc paša ieskatiem. |
Offline | |
|
LG | 15. Jun 2012, 09:06 |
#1166
|
|
 Kopš: 15. Mar 2006
No: Rīga
Ziņojumi: 3209
Braucu ar: E53/E70
|
14 Jun 2012, 22:34:53 madarsv rakstīja:
14 Jun 2012, 22:33:36 bang-bang rakstīja:
14 Jun 2012, 22:22:30 shmurger rakstīja:
paņem speciāli sagatavotu malto gaļu, paņem vienā rokā pikuci, otrā to garo zobu bakstāmo, tad ņem un brutāli saspied saujā ap viņu.liek uz grila, cep. ēd.
Ir parocīgi, ka tas irbulis, var apgrozīt ,kā vajag un ir aiz kā pieturēt , ēdot.
un viņa nekrīt nost? cik lielas tās gaļas bumbiņas taisi? un vispār kāda ir tā speciālā sagatavošana/recepte? kas viņu satur kopā, ola? es ar malto gaļu uz "jūs", bet šobrīd tieši nopirkta un domāju, ko uztaisīt 
Ljulja kebabu tā taisa,pameklē netā recepti.

[ Šo ziņu laboja LG, 15 Jun 2012, 09:06:59 ] |
Offline | |
|
LMR | 15. Jun 2012, 20:40 |
#1167
|
|
Kopš: 10. Aug 2011
Ziņojumi: 889
Braucu ar:
| Šodien mazās piciņas . Absolūta improvizācija, gatavoju ar kārtaino miklu
|
Offline | |
|
mc  | 15. Jun 2012, 20:43 |
#1168
|
|
 Kopš: 11. Apr 2009
No: Rīga
Ziņojumi: 48015
Braucu ar: lēnu žurciņu
| LMR cikos riit Tevi savaakt uz salidojumu ?
-----------------
|
Offline | |
|
|
LMR | 15. Jun 2012, 20:45 |
#1169
|
|
Kopš: 10. Aug 2011
Ziņojumi: 889
Braucu ar:
|
15 Jun 2012, 20:43:01 mcgh rakstīja:
LMR cikos riit Tevi savaakt uz salidojumu ?
08.30  |
Offline | |
|
mc  | 15. Jun 2012, 20:50 |
#1170
|
|
 Kopš: 11. Apr 2009
No: Rīga
Ziņojumi: 48015
Braucu ar: lēnu žurciņu
|
15 Jun 2012, 20:45:13 LMR rakstīja:
15 Jun 2012, 20:43:01 mcgh rakstīja:
LMR cikos riit Tevi savaakt uz salidojumu ?
08.30 
kur jabuut ?
-----------------
|
Offline | |
|
viagris | 15. Jun 2012, 20:56 |
#1171
|
|
 Kopš: 06. Jul 2004
Ziņojumi: 4745
Braucu ar:
| Vēlās vakariņas + salāti + Tērvetnieks + hokejs 
[URL=http://www.bildites.lv/viewer.php?file=ygyuqvmibzf3pnoqgx8.jpg][/URL] |
Offline | |
|
Araajz  | 15. Jun 2012, 21:38 |
#1172
|
|
 Kopš: 30. Aug 2008
No: Rīga
Ziņojumi: 28470
Braucu ar: E39
| Nenocietos un uzšmorēju 
|
Offline | |
|
madarsv  | 15. Jun 2012, 21:48 |
#1173
|
|
 Kopš: 22. Mar 2010
Ziņojumi: 656
Braucu ar: 7
|
15 Jun 2012, 21:38:54 Araajz rakstīja:
Nenocietos un uzšmorēju 
http://dl.dropbox.com/u/29802229/2/snaps/burgers.jpg
kur maizītes pirki,izskatās labas? |
Offline | |
|
Araajz  | 15. Jun 2012, 21:52 |
#1174
|
|
 Kopš: 30. Aug 2008
No: Rīga
Ziņojumi: 28470
Braucu ar: E39
|
15 Jun 2012, 21:48:13 madarsv rakstīja:
kur maizītes pirki,izskatās labas?
Azūra Rimi, maizītes vnk Tāpēc vien mainījām ēdienkarti  |
Offline | |
|
zulus | 15. Jun 2012, 22:15 |
#1175
|
|
 Kopš: 18. Aug 2006
No: Rīga
Ziņojumi: 3337
Braucu ar:
|
15 Jun 2012, 21:52:58 Araajz rakstīja:
15 Jun 2012, 21:48:13 madarsv rakstīja:
kur maizītes pirki,izskatās labas?
Azūra Rimi, maizītes vnk Tāpēc vien mainījām ēdienkarti 
shitas maiztes RIMI var dabut, bet atri izkjer - ir labas - bet jaed ir uzreiz, citadi saciete (shito var izbegt, ja mikrene iemet uz mazako T uz paris min.) |
Offline | |
|
zulus | 15. Jun 2012, 22:23 |
#1176
|
|
 Kopš: 18. Aug 2006
No: Rīga
Ziņojumi: 3337
Braucu ar:
| P.S. - Daudz testejot, atklaju prieksh sevis labako saslika recepti (rit bus bildes). tatad - noperkam labu cucinju (ar normalu treknuminju un negriezham mazos gabalos - videjos griezham, jo galja cepot saraujas), iemetam bljoda, piegriezam klat zaljumus (daudz petersili+dilles+lokus), sipolus (ta lai ir 1:1 ar galju traukaa)+piparinsh (NELIEKAM IBIO VEGETU ). Uzlejam mazliet olivelju un iemetam ledusskapi uz 12h. Nakamaja rita iznjemam, ritigi visu saspaidam, apmaisam un vel uz 1-2 h ledusskapi. Izvelkam,panemam 1/2 citronu (var ari iztikt, ja miksta gala), sauso/pussauso viinu (lejam tik daudz,lai visu samaisot un saspaidot parklaj galju), iemetam vel ledusskapi uz 1h un tad liekam uz ugunjiem (vislabak uz iesmiem, jo tad galja suligaka un nesaspaidita *reste nerulz). kamer cepas, tikmer no bljodas kur bija galja visus sipolus izvelkam (pirms tam izspiezam sulu lauka+vinu) un izmantojam to,kas paliek bljoda,lai aplaistitu galju. Atcerames, ka temperaturai grillaa jaabuut taadai, lai 3sekundes roku nevar noturet augstumaa, kur galju liekam... sanak SUPER EGA ekselenta galjinja
SHITA RECEPTE IR TAD,JA VARAM PACESTIES 24H KOPSH GALJAS IEGADES (PACIETIGAJIEM BAUDIITAAJIEM), JO CITADAK VISS TAS LABUMS GALJA NESASUCAS UN NESANAK KA VAJAG  |
Offline | |
|
|
shmurger | 15. Jun 2012, 22:44 |
#1177
|
|
 Kopš: 15. Oct 2007
Ziņojumi: 12778
Braucu ar: xc40
| zulus,tu pec apraksta stila atgadini to no fotoreceptem. Nav gadijuma tavi garadarbi tur?  |
Offline | |
|
viagris | 15. Jun 2012, 22:48 |
#1178
|
|
 Kopš: 06. Jul 2004
Ziņojumi: 4745
Braucu ar:
| Šitā recepte bija fotoreceptes.lv, skatos - tagad vairs nav, bet pagājušogad taisījām šādi - nepatīk man tie pētersīļi, lai neteiktu, ka nenormāli riebjas. Tā arī neesmu ticis pie ideālas šašlika receptes  |
Offline | |
|
Araajz  | 15. Jun 2012, 22:52 |
#1179
|
|
 Kopš: 30. Aug 2008
No: Rīga
Ziņojumi: 28470
Braucu ar: E39
|
15 Jun 2012, 22:48:34 viagris rakstīja:
Šitā recepte bija fotoreceptes.lv, skatos - tagad vairs nav
šī? |
Offline | |
|
viagris | 15. Jun 2012, 22:55 |
#1180
|
|
 Kopš: 06. Jul 2004
Ziņojumi: 4745
Braucu ar:
| Jā, ar ctrl+f neatradu kaut kā :līki_pirksti:
Edit: tāpat pirmajā lapā neredzu..  [ Šo ziņu laboja viagris, 15 Jun 2012, 22:56:51 ] |
Offline | |
|