Autors | Ziņojums |
LMR | 28. Jun 2012, 19:05 |
#1281
|
|
Kopš: 10. Aug 2011
Ziņojumi: 889
Braucu ar:
| Tagad jau 2 dienu needu vairs šo paiku Bet nostaļģijas vadīts pa laikam iemetīšu šeit to ko gribu vēlreiz tagad ielomīt iekšā
Zupa kā mērce Tipa gulašu lomiju iekšā kā zupu vnk
|
Offline | |
|
shmurger | 28. Jun 2012, 19:29 |
#1282
|
|
 Kopš: 15. Oct 2007
Ziņojumi: 12778
Braucu ar: xc40
|
28 Jun 2012, 15:44:19 AVI rakstīja:
Uz panas uzlej ūdeni "labi ja wok", iemet pelmeņus, sāli utt kad ūdens pa pusei iztvaikojis, ielej eļļu un gaida kad iztvaikos pārējais ūdens un cepj līdz gatavs!
Panē lai nekas nekur nepaliek utt: milti tad ola = normāli viss turās.
tā nav cepšana,tas neskaitās. ja uz pannām lej ūdeni, tad tā ir mērkaķošanās ,nevis cepšana. |
Offline | |
|
LMR | 28. Jun 2012, 19:35 |
#1283
|
|
Kopš: 10. Aug 2011
Ziņojumi: 889
Braucu ar:
|
28 Jun 2012, 19:29:17 shmurger rakstīja:
28 Jun 2012, 15:44:19 AVI rakstīja:
Uz panas uzlej ūdeni "labi ja wok", iemet pelmeņus, sāli utt kad ūdens pa pusei iztvaikojis, ielej eļļu un gaida kad iztvaikos pārējais ūdens un cepj līdz gatavs!
Panē lai nekas nekur nepaliek utt: milti tad ola = normāli viss turās.
tā nav cepšana,tas neskaitās. ja uz pannām lej ūdeni, tad tā ir mērkaķošanās ,nevis cepšana.
nu bet Tev garšo cieti sacepti pelmeņi ? Viņiem vajag uz cepšanas beigām uzmest ūdeni, lai nebūtu cieti, bet sacepti un mīklsti. |
Offline | |
|
dzhonsons | 28. Jun 2012, 19:37 |
#1284
|
|
 Kopš: 03. Nov 2009
No: Rīga
Ziņojumi: 1141
Braucu ar:
| Es parasti cietus cepu tieši ar nolūku :> |
Offline | |
|
LMR | 28. Jun 2012, 19:41 |
#1285
|
|
Kopš: 10. Aug 2011
Ziņojumi: 889
Braucu ar:
|
28 Jun 2012, 19:37:23 dzhonsons rakstīja:
Es parasti cietus cepu tieši ar nolūku :>
Nez , man personīgi tādi negaršo. Tad dēļ tā sausuma gribas gāzt virsū kaudzi krējuma.
man patīk lai ir zeltaini brūni visi, tad uzliet edamkaroti etiķa, sinepes , krējumu un zaļumus, bet tā lai nav krējuma zupa ar peldošiem pelmeņiem Katram jau gan ir savs, man tiešām negaršo saus ediens . |
Offline | |
|
shmurger | 29. Jun 2012, 01:41 |
#1286
|
|
 Kopš: 15. Oct 2007
Ziņojumi: 12778
Braucu ar: xc40
|
28 Jun 2012, 19:35:08 LMR rakstīja:
28 Jun 2012, 19:29:17 shmurger rakstīja:
28 Jun 2012, 15:44:19 AVI rakstīja:
Uz panas uzlej ūdeni "labi ja wok", iemet pelmeņus, sāli utt kad ūdens pa pusei iztvaikojis, ielej eļļu un gaida kad iztvaikos pārējais ūdens un cepj līdz gatavs!
Panē lai nekas nekur nepaliek utt: milti tad ola = normāli viss turās.
tā nav cepšana,tas neskaitās. ja uz pannām lej ūdeni, tad tā ir mērkaķošanās ,nevis cepšana.
nu bet Tev garšo cieti sacepti pelmeņi ? Viņiem vajag uz cepšanas beigām uzmest ūdeni, lai nebūtu cieti, bet sacepti un mīklsti.
man pie dirsas visas cepshanas gudriibas, es vaaru frii katlaa. |
Offline | |
|
Mikuzz  | 01. Jul 2012, 21:23 |
#1287
|
|
 Kopš: 19. Aug 2005
No: Rīga
Ziņojumi: 41381
Braucu ar: Transporta līdzekli
| Šodien 1x uztaisīju karbonādi ar sieru, garšoja 
|
Offline | |
|
LMR | 13. Jul 2012, 22:45 |
#1288
|
|
Kopš: 10. Aug 2011
Ziņojumi: 889
Braucu ar:
| Šodien piekāšu diētu, gatavošu vistas šašlika pilsētieku variantu (ceptu cepeškrāsnī ) |
Offline | |
|
|
hasans  | 13. Jul 2012, 22:48 |
#1289
|
|
 Kopš: 04. Apr 2004
Ziņojumi: 7699
Braucu ar:
| Šodien ēdu ginesalu un cepeškrāsnē šmorējas friškas  |
Offline | |
|
Melvins | 13. Jul 2012, 22:53 |
#1290
|
|
 Kopš: 31. May 2002
No: Rīga
Ziņojumi: 11342
Braucu ar: BMW un Daft Punk.
|
28 Jun 2012, 19:05:40 LMR rakstīja:
Zupa kā mērce Tipa gulašu lomiju iekšā kā zupu vnk
Es no šādiem paēdieniem Dievinu Ungāru gulašu (2x esmu Ungārijā bijis + baudījis).
Tagad ik pa retam uzveidoju pats sev tādu mājās 
Praktiski tas ir gulaš ar tomātiem, pupiņām, daudz paprikas, un daudz gaļas.
Un tādu arī viņu ēd Piekožot klāt baltmaizi.
ps: bildes "uz sitiena" nav. |
Offline | |
|
LMR | 13. Jul 2012, 23:06 |
#1291
|
|
Kopš: 10. Aug 2011
Ziņojumi: 889
Braucu ar:
|
13 Jul 2012, 22:53:20 Melvins rakstīja:
28 Jun 2012, 19:05:40 LMR rakstīja:
Zupa kā mērce Tipa gulašu lomiju iekšā kā zupu vnk
Es no šādiem paēdieniem Dievinu Ungāru gulašu (2x esmu Ungārijā bijis + baudījis).
Tagad ik pa retam uzveidoju pats sev tādu mājās 
Praktiski tas ir gulaš ar tomātiem, pupiņām, daudz paprikas, un daudz gaļas.
Un tādu arī viņu ēd Piekožot klāt baltmaizi.
ps: bildes "uz sitiena" nav.
Ungāru zupele ir sarkana kā soļanka + ar liellpa gaļu nevis cūķi kā es taisīju Man šis ir kā letiņu variants.
Un jā ungāru īstā gulāš zupa ir viens baudāms produkts, esmu bijis pāris gadus atpakaļ un nobaudījis. Asa jo asa, bet asuma nodzīšanai pasniedz ar baltmaizi. Garša burvīga.
esmu mēģinājis pagatavot līdzīgu mājās, bet nav sanācis diemžēl pagaidām. |
Offline | |
|
Melvins | 13. Jul 2012, 23:17 |
#1292
|
|
 Kopš: 31. May 2002
No: Rīga
Ziņojumi: 11342
Braucu ar: BMW un Daft Punk.
|
13 Jul 2012, 23:06:12 LMR rakstīja:
Ungāru zupele ir sarkana kā soļanka + ar liellpa gaļu nevis cūķi kā es taisīju Man šis ir kā letiņu variants.
Un jā ungāru īstā gulāš zupa ir viens baudāms produkts, esmu bijis pāris gadus atpakaļ un nobaudījis. Asa jo asa, bet asuma nodzīšanai pasniedz ar baltmaizi. Garša burvīga.
esmu mēģinājis pagatavot līdzīgu mājās, bet nav sanācis diemžēl pagaidām.

es jau arī Latviskoju - tāda kā, Ungāru Latvijas gaumē.
Uz palielu katlu lieku 1 burciņu Spilvas pupiņu tomātu mērcē, 3-4 smalki sagrieztus tomātus, diezgan daudz gan saldās, gan asās paprikas (garšvielu veidā).
Un aptuveni 2-2,5kg cūkgaļas, kuru pirms tam nedaudz apcepu ar 1 nelielu sīpolu.
Man sanāk tāda, tumši sarkana (tuvu bordo).
Ēdu ar baltmaizi, un kā jau Latvietis - ar krējumu Citreiz bez krējuma.[ Šo ziņu laboja Melvins, 13 Jul 2012, 23:18:17 ] |
Offline | |
|
LMR | 14. Jul 2012, 00:54 |
#1293
|
|
Kopš: 10. Aug 2011
Ziņojumi: 889
Braucu ar:
| Pilsētas vistas šašliks ar kartupeļu biezputras cilindriem rīvmaizē un sierā.
[ Šo ziņu laboja LMR, 14 Jul 2012, 00:55:19 ] |
Offline | |
|
garfu | 14. Jul 2012, 09:37 |
#1294
|
|
 Kopš: 06. Mar 2005
No: Rīga
Ziņojumi: 677
Braucu ar: 50
|
01 Jul 2012, 21:23:24 Mikuzz rakstīja:
Šodien 1x uztaisīju karbonādi ar sieru, garšoja 
To karbonādi jau gandrīz nevar redzēt  |
Offline | |
|
shmurger | 14. Jul 2012, 09:42 |
#1295
|
|
 Kopš: 15. Oct 2007
Ziņojumi: 12778
Braucu ar: xc40
| jā, ja viņa ir ar dubulto panējumu+siers, tad ar gaļu tur ir pašvaki. |
Offline | |
|
LAKSHMI | 14. Jul 2012, 10:06 |
#1296
|
|
 Kopš: 22. Nov 2008
No: Rīga
Ziņojumi: 1692
Braucu ar: LAKSHMI
| Kas var būt labāks par šo(cūciņa+jēriņš)
[URL=http://www.bildites.lv/viewer.php?file=uakks8rtwlvy354uczx.jpg][/URL]
 |
Offline | |
|
|
LMR | 14. Jul 2012, 19:34 |
#1297
|
|
Kopš: 10. Aug 2011
Ziņojumi: 889
Braucu ar:
| Banānu/siera karstmaizes ar zemeņu mērci.
|
Offline | |
|
LMR | 15. Jul 2012, 18:24 |
#1298
|
|
Kopš: 10. Aug 2011
Ziņojumi: 889
Braucu ar:
| Omlete ar vistu, kupinātu gaļu, papriku, sēnēm
|
Offline | |
|
LMR | 17. Jul 2012, 23:11 |
#1299
|
|
Kopš: 10. Aug 2011
Ziņojumi: 889
Braucu ar:
| Pelmeņi ar sēnēm/žāvētu gaļu/sīpoliem/sieru .
|
Offline | |
|
Exclusivity | 17. Jul 2012, 23:17 |
#1300
|
|
 Kopš: 22. Dec 2006
No: Rīga
Ziņojumi: 4438
Braucu ar: Ducati Panigale, Track- Kawa &1Horse Power & Xxxx
| LMR- Atteicies no veselīgās ēšanas? |
Offline | |
|