Online

Pašreiz BMWPower skatās 145 viesi un 12 reģistrēti lietotāji.

Ienākt BMWPower

Lietotājvards:

Parole:

Atcerēties

Aizmirsi paroli?

Reģistrēties

Forums » Vispārējās diskusijas » FLEIMS

Tēma: Ko BMWpoweristi ēd?

AutorsZiņojums
LMR
28. Jun 2012, 19:05 #1281

Kopš: 10. Aug 2011

Ziņojumi: 889

Braucu ar:

Tagad jau 2 dienu needu vairs šo paiku Bet nostaļģijas vadīts pa laikam iemetīšu šeit to ko gribu vēlreiz tagad ielomīt iekšā

Zupa kā mērce Tipa gulašu lomiju iekšā kā zupu vnk

Offline
shmurger
28. Jun 2012, 19:29 #1282

Kopš: 15. Oct 2007

Ziņojumi: 12778

Braucu ar: xc40


28 Jun 2012, 15:44:19 AVI rakstīja:
Uz panas uzlej ūdeni "labi ja wok", iemet pelmeņus, sāli utt kad ūdens pa pusei iztvaikojis, ielej eļļu un gaida kad iztvaikos pārējais ūdens un cepj līdz gatavs!

Panē lai nekas nekur nepaliek utt: milti tad ola = normāli viss turās.
tā nav cepšana,tas neskaitās. ja uz pannām lej ūdeni, tad tā ir mērkaķošanās ,nevis cepšana.
Offline
LMR
28. Jun 2012, 19:35 #1283

Kopš: 10. Aug 2011

Ziņojumi: 889

Braucu ar:


28 Jun 2012, 19:29:17 shmurger rakstīja:

28 Jun 2012, 15:44:19 AVI rakstīja:
Uz panas uzlej ūdeni "labi ja wok", iemet pelmeņus, sāli utt kad ūdens pa pusei iztvaikojis, ielej eļļu un gaida kad iztvaikos pārējais ūdens un cepj līdz gatavs!

Panē lai nekas nekur nepaliek utt: milti tad ola = normāli viss turās.
tā nav cepšana,tas neskaitās. ja uz pannām lej ūdeni, tad tā ir mērkaķošanās ,nevis cepšana.


nu bet Tev garšo cieti sacepti pelmeņi ? Viņiem vajag uz cepšanas beigām uzmest ūdeni, lai nebūtu cieti, bet sacepti un mīklsti.
Offline
dzhonsons
28. Jun 2012, 19:37 #1284

Kopš: 03. Nov 2009

No: Rīga

Ziņojumi: 1141

Braucu ar:

Es parasti cietus cepu tieši ar nolūku :>
Offline
LMR
28. Jun 2012, 19:41 #1285

Kopš: 10. Aug 2011

Ziņojumi: 889

Braucu ar:


28 Jun 2012, 19:37:23 dzhonsons rakstīja:
Es parasti cietus cepu tieši ar nolūku :>


Nez , man personīgi tādi negaršo. Tad dēļ tā sausuma gribas gāzt virsū kaudzi krējuma.
man patīk lai ir zeltaini brūni visi, tad uzliet edamkaroti etiķa, sinepes , krējumu un zaļumus, bet tā lai nav krējuma zupa ar peldošiem pelmeņiem Katram jau gan ir savs, man tiešām negaršo saus ediens .
Offline
shmurger
29. Jun 2012, 01:41 #1286

Kopš: 15. Oct 2007

Ziņojumi: 12778

Braucu ar: xc40


28 Jun 2012, 19:35:08 LMR rakstīja:

28 Jun 2012, 19:29:17 shmurger rakstīja:

28 Jun 2012, 15:44:19 AVI rakstīja:
Uz panas uzlej ūdeni "labi ja wok", iemet pelmeņus, sāli utt kad ūdens pa pusei iztvaikojis, ielej eļļu un gaida kad iztvaikos pārējais ūdens un cepj līdz gatavs!

Panē lai nekas nekur nepaliek utt: milti tad ola = normāli viss turās.
tā nav cepšana,tas neskaitās. ja uz pannām lej ūdeni, tad tā ir mērkaķošanās ,nevis cepšana.


nu bet Tev garšo cieti sacepti pelmeņi ? Viņiem vajag uz cepšanas beigām uzmest ūdeni, lai nebūtu cieti, bet sacepti un mīklsti.
man pie dirsas visas cepshanas gudriibas, es vaaru frii katlaa.
Offline
Mikuzz
01. Jul 2012, 21:23 #1287

Kopš: 19. Aug 2005

No: Rīga

Ziņojumi: 41381

Braucu ar: Transporta līdzekli

Šodien 1x uztaisīju karbonādi ar sieru, garšoja

Offline
LMR
13. Jul 2012, 22:45 #1288

Kopš: 10. Aug 2011

Ziņojumi: 889

Braucu ar:

Šodien piekāšu diētu, gatavošu vistas šašlika pilsētieku variantu (ceptu cepeškrāsnī )
Offline
hasans
13. Jul 2012, 22:48 #1289

Kopš: 04. Apr 2004

Ziņojumi: 7699

Braucu ar:

Šodien ēdu ginesalu un cepeškrāsnē šmorējas friškas
Offline
Melvins
13. Jul 2012, 22:53 #1290

Kopš: 31. May 2002

No: Rīga

Ziņojumi: 11342

Braucu ar: BMW un Daft Punk.


28 Jun 2012, 19:05:40 LMR rakstīja:
Zupa kā mērce Tipa gulašu lomiju iekšā kā zupu vnk


Es no šādiem paēdieniem Dievinu Ungāru gulašu (2x esmu Ungārijā bijis + baudījis).

Tagad ik pa retam uzveidoju pats sev tādu mājās
Praktiski tas ir gulaš ar tomātiem, pupiņām, daudz paprikas, un daudz gaļas.

Un tādu arī viņu ēd Piekožot klāt baltmaizi.

ps: bildes "uz sitiena" nav.
Offline
LMR
13. Jul 2012, 23:06 #1291

Kopš: 10. Aug 2011

Ziņojumi: 889

Braucu ar:


13 Jul 2012, 22:53:20 Melvins rakstīja:

28 Jun 2012, 19:05:40 LMR rakstīja:
Zupa kā mērce Tipa gulašu lomiju iekšā kā zupu vnk


Es no šādiem paēdieniem Dievinu Ungāru gulašu (2x esmu Ungārijā bijis + baudījis).

Tagad ik pa retam uzveidoju pats sev tādu mājās
Praktiski tas ir gulaš ar tomātiem, pupiņām, daudz paprikas, un daudz gaļas.

Un tādu arī viņu ēd Piekožot klāt baltmaizi.

ps: bildes "uz sitiena" nav.


Ungāru zupele ir sarkana kā soļanka + ar liellpa gaļu nevis cūķi kā es taisīju Man šis ir kā letiņu variants.
Un jā ungāru īstā gulāš zupa ir viens baudāms produkts, esmu bijis pāris gadus atpakaļ un nobaudījis. Asa jo asa, bet asuma nodzīšanai pasniedz ar baltmaizi. Garša burvīga.
esmu mēģinājis pagatavot līdzīgu mājās, bet nav sanācis diemžēl pagaidām.
Offline
Melvins
13. Jul 2012, 23:17 #1292

Kopš: 31. May 2002

No: Rīga

Ziņojumi: 11342

Braucu ar: BMW un Daft Punk.


13 Jul 2012, 23:06:12 LMR rakstīja:
Ungāru zupele ir sarkana kā soļanka + ar liellpa gaļu nevis cūķi kā es taisīju Man šis ir kā letiņu variants.
Un jā ungāru īstā gulāš zupa ir viens baudāms produkts, esmu bijis pāris gadus atpakaļ un nobaudījis. Asa jo asa, bet asuma nodzīšanai pasniedz ar baltmaizi. Garša burvīga.
esmu mēģinājis pagatavot līdzīgu mājās, bet nav sanācis diemžēl pagaidām.



es jau arī Latviskoju - tāda kā, Ungāru Latvijas gaumē.

Uz palielu katlu lieku 1 burciņu Spilvas pupiņu tomātu mērcē, 3-4 smalki sagrieztus tomātus, diezgan daudz gan saldās, gan asās paprikas (garšvielu veidā).
Un aptuveni 2-2,5kg cūkgaļas, kuru pirms tam nedaudz apcepu ar 1 nelielu sīpolu.
Man sanāk tāda, tumši sarkana (tuvu bordo).

Ēdu ar baltmaizi, un kā jau Latvietis - ar krējumu Citreiz bez krējuma.

[ Šo ziņu laboja Melvins, 13 Jul 2012, 23:18:17 ]

Offline
LMR
14. Jul 2012, 00:54 #1293

Kopš: 10. Aug 2011

Ziņojumi: 889

Braucu ar:

Pilsētas vistas šašliks ar kartupeļu biezputras cilindriem rīvmaizē un sierā.



[ Šo ziņu laboja LMR, 14 Jul 2012, 00:55:19 ]

Offline
garfu
14. Jul 2012, 09:37 #1294

Kopš: 06. Mar 2005

No: Rīga

Ziņojumi: 677

Braucu ar: 50


01 Jul 2012, 21:23:24 Mikuzz rakstīja:
Šodien 1x uztaisīju karbonādi ar sieru, garšoja



To karbonādi jau gandrīz nevar redzēt
Offline
shmurger
14. Jul 2012, 09:42 #1295

Kopš: 15. Oct 2007

Ziņojumi: 12778

Braucu ar: xc40

jā, ja viņa ir ar dubulto panējumu+siers, tad ar gaļu tur ir pašvaki.
Offline
LAKSHMI
14. Jul 2012, 10:06 #1296

Kopš: 22. Nov 2008

No: Rīga

Ziņojumi: 1692

Braucu ar: LAKSHMI

Kas var būt labāks par šo(cūciņa+jēriņš)

[URL=http://www.bildites.lv/viewer.php?file=uakks8rtwlvy354uczx.jpg]
[/URL]

Offline
LMR
14. Jul 2012, 19:34 #1297

Kopš: 10. Aug 2011

Ziņojumi: 889

Braucu ar:

Banānu/siera karstmaizes ar zemeņu mērci.

Offline
LMR
15. Jul 2012, 18:24 #1298

Kopš: 10. Aug 2011

Ziņojumi: 889

Braucu ar:

Omlete ar vistu, kupinātu gaļu, papriku, sēnēm

Offline
LMR
17. Jul 2012, 23:11 #1299

Kopš: 10. Aug 2011

Ziņojumi: 889

Braucu ar:

Pelmeņi ar sēnēm/žāvētu gaļu/sīpoliem/sieru .

Offline
Exclusivity
17. Jul 2012, 23:17 #1300

Kopš: 22. Dec 2006

No: Rīga

Ziņojumi: 4438

Braucu ar: Ducati Panigale, Track- Kawa &1Horse Power & Xxxx

LMR- Atteicies no veselīgās ēšanas?
Offline

Moderatori: 968-jk, AV, AiwaShuraLLP, GirtzB, Lafter, MarC, PERFS, RVR, SteelRat, VLD, linda, mrc, noisex, smudo, xjs_4