Gadījuma bilde

Online

Pašreiz BMWPower skatās 58 viesi un 11 reģistrēti lietotāji.

Ienākt BMWPower

Lietotājvards:

Parole:

Atcerēties

Aizmirsi paroli?

Reģistrēties

Forums » Vispārējās diskusijas » FLEIMS

Tēma: Ko BMWpoweristi ēd?

AutorsZiņojums
zegars
04. Jan 2015, 18:47 #1521

Kopš: 14. Oct 2013

Ziņojumi: 7

Braucu ar:


uz kurieni sutiji?

es sutu vislaik uz juglu, atved vienmer max 40minutes, svaigas un siltas, nekad nav bijusi vilshanas sajuta. (sutu biezi)


Sūtīju uz Ķengaragu - siltas bija, bet nekā virsū nebija.
Offline
zegars
04. Jan 2015, 18:52 #1522

Kopš: 14. Oct 2013

Ziņojumi: 7

Braucu ar:


26 Dec 2014, 22:59:30 makonis7 rakstīja:
kāds ir no šīs adres ko sūtījis?

http://www.pizza-time.lv/lv/picas/" target="_blank" title="http://www.pizza-time.lv/lv/picas/" class="postlink">http://www.pizza-time.lv/lv/picas/



04 Jan 2015, 18:27:06 makonis7 rakstīja:

04 Jan 2015, 18:14:59 zegars rakstīja:

26 Dec 2014, 22:59:30 makonis7 rakstīja:
kāds ir no šīs adres ko sūtījis?

http://www.pizza-time.lv/lv/picas/" target="_blank" title="http://www.pizza-time.lv/lv/picas/" class="postlink">http://www.pizza-time.lv/lv/picas/


Tikko apēdām.
Bija jāgaida vairāk par 2h, kamēr atveda. Paņēmām akcijas komplektu - 3 lielās picas. Līdzīgas Čili picām, plānas, bet virsū ingredienti daudz mazāk. otrreiz nesūtīšu. Jutos vīlies.
uz kurieni sutiji?

es sutu vislaik uz juglu, atved vienmer max 40minutes, svaigas un siltas, nekad nav bijusi vilshanas sajuta. (sutu biezi)


Izskatās pēc reklāmas, cik bieži var pasūtīt picas no vienas vietas 9 dnn?

Sanāca dubultposts, laikam labi tas nav.

[ Šo ziņu laboja zegars, 04 Jan 2015, 18:54:01 ]

Offline
funkyasshit
22. Aug 2015, 22:43 #1523

Kopš: 13. Aug 2014

Ziņojumi: 3480

Braucu ar: E46 330i

Atdzīvinot topic iemetīšu šašlika recepti.
Ja jau ir zajebal ēst veikala gaļu un apnicis rīt mājā marinētu gaļu etiķī vai majonēzē, tad šitais nedaudz atsitīs to riebumu.

Vajag:
*cūkgaļas kakla karbonādi
*sīpolus
*sāli

Sagriež gaļu gabalos, uzmet uz grila. Kamēr cepjās, sagriež sīpolus gabalos un samet katlā. Nezinu, cik daudz. Nu tā normālu daudzumu. Kad gaļa sacepjās, samet sīpolu katlā un uzber sāli. Nezinu arī cik daudz. Viss notiek uz jušona. Uzmet katlam vāku, pārmet pāri dvieli un krati katlu kādu laiku. Apmēram 30s? Viss atkal uz sajūtām. Tad noliekam katlu un ļaujam pastāvēt gaļai 5 minūtes un tad var ēst.
Offline
Alduks
22. Aug 2015, 22:59 #1524

Kopš: 15. Sep 2010

No: Rīga

Ziņojumi: 170

Braucu ar:

Jā... šis ir labs
Es daru tā!

Pirms cepšanas sagriež sīpolus gredzenos, apber ar sāli samīca ar rokām nu tā lai sīpols sāk sulu dot un tad gaļu iekšā sīpolos, laiku izvēlas katrs pa savam... tad cep

[ Šo ziņu laboja Alduks, 22 Aug 2015, 23:00:46 ]

Offline
funkyasshit
22. Aug 2015, 23:03 #1525

Kopš: 13. Aug 2014

Ziņojumi: 3480

Braucu ar: E46 330i

Nu jā, tas ir apgrieztā secībā, tā vēl neesmu pamēģinājis. Es sacepju un tad iekšā katlā ar sīpoliem. Gaļa sanāk mīksta, sulīga un ar patīkamu garšu, nevis to majonēzes un etiķa, kas jau ir noriebusies.
Offline
Alduks
22. Aug 2015, 23:05 #1526

Kopš: 15. Sep 2010

No: Rīga

Ziņojumi: 170

Braucu ar:

Tava ir apgrieztā versija

Jā un nevajag nekādus etiķus un hvz vēl ko, jā tomēr kāds nevar bez tā, tad var pēc izcepšanas mērcēt visu kur vēlas un ēst

[ Šo ziņu laboja Alduks, 22 Aug 2015, 23:06:55 ]

Offline
VMR
22. Aug 2015, 23:14 #1527

Kopš: 07. May 2006

Ziņojumi: 10336

Braucu ar: sporta variantu

Vēl var izcept gaļu, apēst un otrā dienā nolikto kluci apbērt ar sīpoliem. Tā esot īstā kalniešu recepte....

[ Šo ziņu laboja VMR, 22 Aug 2015, 23:14:57 ]

Offline
SteelRat
22. Aug 2015, 23:15 #1528

Kopš: 11. Dec 2002

Ziņojumi: 164009

Braucu ar: E95


22 Aug 2015, 23:05:00 Alduks rakstīja:
Tava ir apgrieztā versija

Jā un nevajag nekādus etiķus un hvz vēl ko, jā tomēr kāds nevar bez tā, tad var pēc izcepšanas mērcēt visu kur vēlas un ēst


Kam vajag, kam nee
Bet japameegina sahdi
Vienk jeelu galju sagriezh gabalos un sacep kaa shashiti, ja

-----------------
Offline
funkyasshit
22. Aug 2015, 23:18 #1529

Kopš: 13. Aug 2014

Ziņojumi: 3480

Braucu ar: E46 330i


22 Aug 2015, 23:15:38 SteelRat rakstīja:

22 Aug 2015, 23:05:00 Alduks rakstīja:
Tava ir apgrieztā versija

Jā un nevajag nekādus etiķus un hvz vēl ko, jā tomēr kāds nevar bez tā, tad var pēc izcepšanas mērcēt visu kur vēlas un ēst


Kam vajag, kam nee
Bet japameegina sahdi
Vienk jeelu galju sagriezh gabalos un sacep kaa shashiti, ja


Jā, tieši tā. Sagriez kakla karbonādi normālos šašlika gabalos. Uzcep uz grila un tad iemet katlā ar sīpoliem un uzber sāli normālu daudzumu. Pakrati, tad lai pastāv 5 minūtes zem vāka un var ēst. Kad pāris reizes pacepsi, sapratīsi, cik daudz gribi sāli un sīpolus.
Offline
dzuris
21. Sep 2015, 20:35 #1530

Kopš: 01. Feb 2011

No: Rīga

Ziņojumi: 7627

Braucu ar:

biks pa beztemu. kur nopirkt tos plauktinus ar garsvielam, kip santa maria vai latplanta. ? domu cerams sapratat. internets neko pratigu neatrada..
Offline
Soilwork
21. Sep 2015, 20:41 #1531

Kopš: 20. Jul 2010

Ziņojumi: 1537

Braucu ar: N46 un grabošu vanosu

Tak jebkurā Rimčikā vai Kaksimā, uzprasi tantēm, parādīs ar pirkstu
Offline
kexxx
21. Sep 2015, 22:13 #1532

Kopš: 12. Dec 2010

Ziņojumi: 12896

Braucu ar:

eksperti, kāpēc gaļa gatavojot varētu dīvaini smirdēt? kuilis vai?

parasti kakla karbonādi pērku kaksimā, tur vismaz rakstīts, ka izcelsme LV un viss pēc garšas liekas čikiniekā, 1x paņēmu krimītī kkādu poļu- gatavojot uz pannas uzreiz smaka jutās un grilēta galīgi cieta bija

[ Šo ziņu laboja kexxx, 21 Sep 2015, 22:13:52 ]

Offline
dzuris
21. Sep 2015, 22:16 #1533

Kopš: 01. Feb 2011

No: Rīga

Ziņojumi: 7627

Braucu ar:


21 Sep 2015, 22:13:27 kexxx rakstīja:
eksperti, kāpēc gaļa gatavojot varētu dīvaini smirdēt? kuilis vai?

parasti kakla karbonādi pērku kaksimā, tur vismaz rakstīts, ka izcelsme LV un viss pēc garšas liekas čikiniekā, 1x paņēmu krimītī kkādu poļu- gatavojot uz pannas uzreiz smaka jutās un grilēta galīgi cieta bija


Simtgadīgajai cūka, paturi sālsūdeni ja tāda pārrāpās..
Offline
Fashion
21. Sep 2015, 22:18 #1534

Kopš: 06. Jun 2007

Ziņojumi: 15052

Braucu ar:

Spriežot pēc vairuma postiem gadu mijās, atļaušos sniegt precīzu atbildi uz jautajumu: Ko BMWpoweristi ēd!











































Offline
iwj
21. Sep 2015, 22:20 #1535

Kopš: 01. Jan 2013

Ziņojumi: 1022

Braucu ar:


21 Sep 2015, 22:16:23 dzuris rakstīja:

21 Sep 2015, 22:13:27 kexxx rakstīja:
eksperti, kāpēc gaļa gatavojot varētu dīvaini smirdēt? kuilis vai?

parasti kakla karbonādi pērku kaksimā, tur vismaz rakstīts, ka izcelsme LV un viss pēc garšas liekas čikiniekā, 1x paņēmu krimītī kkādu poļu- gatavojot uz pannas uzreiz smaka jutās un grilēta galīgi cieta bija


Simtgadīgajai cūka, paturi sālsūdeni ja tāda pārrāpās..

70 o gadu armijas rezerves
Offline
subaru
21. Sep 2015, 22:38 #1536

Kopš: 17. Jun 2002

No: Rīga

Ziņojumi: 10336

Braucu ar: rokām uz stūres


21 Sep 2015, 20:35:45 dzuris rakstīja:
biks pa beztemu. kur nopirkt tos plauktinus ar garsvielam, kip santa maria vai latplanta. ? domu cerams sapratat. internets neko pratigu neatrada..


RīgaPlaza prismā bija vairāki varianti.

imho gemosā arī jābūt.
Offline
Laoshi
21. Sep 2015, 22:43 #1537

Kopš: 01. Aug 2009

No: Rīga

Ziņojumi: 17948

Braucu ar:

Siguldā Gāles namā ir visādi plauktiņi, tikai naudu nevajag atstāt mājās
Offline
dzuris
21. Sep 2015, 22:47 #1538

Kopš: 01. Feb 2011

No: Rīga

Ziņojumi: 7627

Braucu ar:

Gemoss un plaza kak raz tepat..

Laoshi Siguldā nav pa ceļam.. nav bijusi darīšana ar tevi, bet laikam zini ka māku līdzi nenesaju?
Offline

Moderatori: 968-jk, AV, AiwaShuraLLP, CP17, GirtzB, Lafter, MarC, PERFS, RVR, SteelRat, VLD, linda, mrc, noisex, smudo, xjs_4