Online

Pašreiz BMWPower skatās 72 viesi un 9 reģistrēti lietotāji.

Ienākt BMWPower

Lietotājvards:

Parole:

Atcerēties

Aizmirsi paroli?

Reģistrēties

Forums » Vispārējās diskusijas » FLEIMS

Tēma: Ko BMWpoweristi ēd?

AutorsZiņojums
AVI
28. Jun 2012, 15:44 #1261

Kopš: 09. Dec 2004

No: Rīga

Ziņojumi: 10233

Braucu ar: Air baltic

Uz panas uzlej ūdeni "labi ja wok", iemet pelmeņus, sāli utt kad ūdens pa pusei iztvaikojis, ielej eļļu un gaida kad iztvaikos pārējais ūdens un cepj līdz gatavs!

Panē lai nekas nekur nepaliek utt: milti tad ola = normāli viss turās.

-----------------
Omega-3 Omega-6 best performance
RomboutsUNMalongo kafija
PM
Offline
matrixxxx
28. Jun 2012, 15:44 #1262

Kopš: 29. Apr 2005

No: Rīga

Ziņojumi: 8446

Braucu ar: 106 zirgiem


28 Jun 2012, 15:40:33 zzips rakstīja:
Liek tipa "podiņā"?

Atvainojos, bet baltaa porcelaana traukaa peectam liek vienmeer.
Pelmenji peec nokluseejuma nekas labs nav. Miikla ar galju = nekaa laba tur kungjim nav.
Offline
kalmens
28. Jun 2012, 15:47 #1263

Kopš: 01. Oct 2007

Ziņojumi: 12271

Braucu ar: kartupeļiem bagāžniekā

Re kur trafika recepte spoki.lv


tikai es gatavoju šitādā traukā un krāsnī
piedodiet par izmēru

-----------------
Offline
nikna_pele
28. Jun 2012, 15:47 #1264

Kopš: 16. Jan 2009

No: Rīga

Ziņojumi: 5271

Braucu ar:


28 Jun 2012, 15:44:36 matrixxxx rakstīja:

28 Jun 2012, 15:40:33 zzips rakstīja:
Liek tipa "podiņā"?

Atvainojos, bet baltaa porcelaana traukaa peectam liek vienmeer.
Pelmenji peec nokluseejuma nekas labs nav. Miikla ar galju = nekaa laba tur kungjim nav.

Ja garšo, tad pāris reizes gadā ko tādu apēdot nekas slikts nenotiks.
Offline
kalmens
28. Jun 2012, 15:49 #1265

Kopš: 01. Oct 2007

Ziņojumi: 12271

Braucu ar: kartupeļiem bagāžniekā

eu, diētiķi pietiek dirst, tāpat visi stampā kartupeļus ar gaļu un maizi vienā ēdienreizē, dzer kolas, ēd čipsus, hamburgerus, ēd pēc 18iem, pirms miega grauž cepumus utt.

zb šitas "ja ļoti garšo, reizi mēnesī var" Kad melo, tad ausis kustās

-----------------
Offline
zzips
28. Jun 2012, 15:51 #1266

Kopš: 20. Feb 2004

Ziņojumi: 28219

Braucu ar: Slēgta tipa visurgājēju


28 Jun 2012, 15:44:36 matrixxxx rakstīja:

28 Jun 2012, 15:40:33 zzips rakstīja:
Liek tipa "podiņā"?

Atvainojos, bet baltaa porcelaana traukaa peectam liek vienmeer.
Pelmenji peec nokluseejuma nekas labs nav. Miikla ar galju = nekaa laba tur kungjim nav.


Nopērc mājas pelmeņus, zinu ka man pazīņas pērk un ir apmieriņati. Nevajag jau arī pašus letākos no Super Getto rīt

-----------------
*Keep going..... It will all make sense soon
Offline
nutastur
28. Jun 2012, 15:53 #1267

Kopš: 01. Mar 2009

Ziņojumi: 3658

Braucu ar: POLO


28 Jun 2012, 15:44:19 AVI rakstīja:
Uz panas uzlej ūdeni "labi ja wok", iemet pelmeņus, sāli utt kad ūdens pa pusei iztvaikojis, ielej eļļu un gaida kad iztvaikos pārējais ūdens un cepj līdz gatavs!

Panē lai nekas nekur nepaliek utt: milti tad ola = normāli viss turās.


ūdeni aizstāj ar pienu un lej klāt kad nāk gatavi.
Offline
kalmens
28. Jun 2012, 15:54 #1268

Kopš: 01. Oct 2007

Ziņojumi: 12271

Braucu ar: kartupeļiem bagāžniekā

man šad tad patīk pelmeņus pašam pagatavot garša pilnīgi cita



-----------------
Offline
matrixxxx
28. Jun 2012, 16:09 #1269

Kopš: 29. Apr 2005

No: Rīga

Ziņojumi: 8446

Braucu ar: 106 zirgiem

Pelmenji ar kuupinaatu galju ir baigi OK (garshas zinjaa).
Tikai cenas zinjaa padaargi.
Offline
chepsis
28. Jun 2012, 16:11 #1270

Kopš: 09. Jul 2010

No: Rīga

Ziņojumi: 32459

Braucu ar:

Kalmen, smuki Tev tie pelmeņi
Bet ir jāpiekrīt, ka mājās taisītie pelmeņi ir paši labākie. Un cepti pelmeņi arī ir labāk, kā vārīti, tos es varu bez maz vai katru dienu stumt māgā
Offline
LMR
28. Jun 2012, 16:21 #1271

Kopš: 10. Aug 2011

Ziņojumi: 889

Braucu ar:

Es arī pats taisu mājās. tagad gan nolēmu ēst kaut cik veselīgi un netrekni, varu kādam nopārdot ir sasaldēti pirms nedēļas 3kg. Pildījums kupināta gaļa+siers. Pagatavoti, lai viņus pēcāk ceptu.

P.s kad cep pelmeņus viņi ir jacep uz ļoti mazas uguns, vēlams sviestā un zem vāka. Kad ir zeltaini tad piešauj nedaudz ūdens un tur zem vāka tajos tvaikos, tad ir absolūti izcepušies bet nav cieti.
Offline
Andic
28. Jun 2012, 16:33 #1272

Kopš: 16. Dec 2005

No: Rīga

Ziņojumi: 2933

Braucu ar: foliju pa zobiem


28 Jun 2012, 15:36:33 matrixxxx rakstīja:
Kad ceptiem pelmenjiem uzgaazj kreejumu un katchupu, tad vinji paliek miikstaaki.

PS., nav kaads meegjinaajis pelmejus iebaazt mikroviljnju kraasnii ?
Es vienreiz iebaazu olu, jo gribeeju zinaat vai tieshaam ies gaisaa.
Taa aizgaaja pa gaisu, ka pat durtinjas atveeraas. Sievas braalis/pudeles braalis tieshi luureeja pieliecies
Ilgi kraasninja smirdeeja

Entos gadus atpakaļ mēģināju
Man uz mikroviļņu krāsns bija vēl uzrakstīts ka olas drīkstot vārīt. Pamēģināju
Mikrovilnene visa bija vienā olā un ūdenī. Labs rāviens bija

[ Šo ziņu laboja Andic, 28 Jun 2012, 16:37:20 ]

Offline
arizah
28. Jun 2012, 16:37 #1273

Kopš: 17. Nov 2005

No: Rīga

Ziņojumi: 11323

Braucu ar: 43


28 Jun 2012, 16:11:50 chepsis rakstīja:
Kalmen, smuki Tev tie pelmeņi
Bet ir jāpiekrīt, ka mājās taisītie pelmeņi ir paši labākie. Un cepti pelmeņi arī ir labāk, kā vārīti, tos es varu bez maz vai katru dienu stumt māgā


pelmeņu galvenais pluss ir, ka tos var pagatavot ātri. izber uz pannas un pēc 15 min jau loci iekšā. cita labuma tur nav. ja ir laiks stundām šmorēt, tad kāpēc tieši pelmeņus?

[ Šo ziņu laboja arizah, 28 Jun 2012, 16:37:23 ]

Offline
arizah
28. Jun 2012, 16:38 #1274

Kopš: 17. Nov 2005

No: Rīga

Ziņojumi: 11323

Braucu ar: 43


28 Jun 2012, 16:21:15 LMR rakstīja:
P.s kad cep pelmeņus viņi ir jacep uz ļoti mazas uguns, vēlams sviestā un zem vāka. Kad ir zeltaini tad piešauj nedaudz ūdens un tur zem vāka tajos tvaikos, tad ir absolūti izcepušies bet nav cieti.


man kā reiz patīk tajā visā tas, ka viņus var pagrauzt kā cepumus
Offline
chepsis
28. Jun 2012, 16:45 #1275

Kopš: 09. Jul 2010

No: Rīga

Ziņojumi: 32459

Braucu ar:


28 Jun 2012, 16:37:00 arizah rakstīja:

28 Jun 2012, 16:11:50 chepsis rakstīja:
Kalmen, smuki Tev tie pelmeņi
Bet ir jāpiekrīt, ka mājās taisītie pelmeņi ir paši labākie. Un cepti pelmeņi arī ir labāk, kā vārīti, tos es varu bez maz vai katru dienu stumt māgā


pelmeņu galvenais pluss ir, ka tos var pagatavot ātri. izber uz pannas un pēc 15 min jau loci iekšā. cita labuma tur nav. ja ir laiks stundām šmorēt, tad kāpēc tieši pelmeņus?


Galvenokārt tāpēc, ka man garšo.
Offline
oxys
28. Jun 2012, 16:47 #1276

Kopš: 15. Jun 2005

Ziņojumi: 2375

Braucu ar:


28 Jun 2012, 16:33:57 Andic rakstīja:

28 Jun 2012, 15:36:33 matrixxxx rakstīja:
Kad ceptiem pelmenjiem uzgaazj kreejumu un katchupu, tad vinji paliek miikstaaki.

PS., nav kaads meegjinaajis pelmejus iebaazt mikroviljnju kraasnii ?
Es vienreiz iebaazu olu, jo gribeeju zinaat vai tieshaam ies gaisaa.
Taa aizgaaja pa gaisu, ka pat durtinjas atveeraas. Sievas braalis/pudeles braalis tieshi luureeja pieliecies
Ilgi kraasninja smirdeeja

Entos gadus atpakaļ mēģināju
Man uz mikroviļņu krāsns bija vēl uzrakstīts ka olas drīkstot vārīt. Pamēģināju
Mikrovilnene visa bija vienā olā un ūdenī. Labs rāviens bija


mikrene tam nav paredzēta , bet atsaldētus tosterī (maizīšu pannā) gan var easy uzcept
Offline
kalmens
28. Jun 2012, 16:48 #1277

Kopš: 01. Oct 2007

Ziņojumi: 12271

Braucu ar: kartupeļiem bagāžniekā


28 Jun 2012, 16:37:00 arizah rakstīja:

28 Jun 2012, 16:11:50 chepsis rakstīja:
Kalmen, smuki Tev tie pelmeņi
Bet ir jāpiekrīt, ka mājās taisītie pelmeņi ir paši labākie. Un cepti pelmeņi arī ir labāk, kā vārīti, tos es varu bez maz vai katru dienu stumt māgā


pelmeņu galvenais pluss ir, ka tos var pagatavot ātri. izber uz pannas un pēc 15 min jau loci iekšā. cita labuma tur nav. ja ir laiks stundām šmorēt, tad kāpēc tieši pelmeņus?
ir ļoti daudz ēdiena, ko var nopirkt saldētu, bet paša gatavots vienmēr garšos labāk Tak var nopirkt saldētas kotletes, bagetes, picas, lazanjas, kartupeļu pankūkas - ko tik vel ne tas viss der, ja gribas ātri iekost, bet ja ir laiks un gribas pačakerēties pa virtuvi un garšīgi pagatavot, kāpēc gan ne pelmeņus (nu reizi pa reizei protams )

-----------------
Offline
LMR
28. Jun 2012, 16:58 #1278

Kopš: 10. Aug 2011

Ziņojumi: 889

Braucu ar:

Tiem kas ed visu - uztaisat garšīgas vakariņas Tagad kārojās rijot pēdējās dienas tikai zaļbarību vēlreiz šo apēst

Offline
kalmens
28. Jun 2012, 17:07 #1279

Kopš: 01. Oct 2007

Ziņojumi: 12271

Braucu ar: kartupeļiem bagāžniekā

trafik, met pie malas to zaļbarību un ēd kā vīram pienākas

-----------------
Offline
LMR
28. Jun 2012, 17:22 #1280

Kopš: 10. Aug 2011

Ziņojumi: 889

Braucu ar:


28 Jun 2012, 17:07:29 kalmens rakstīja:
trafik, met pie malas to zaļbarību un ēd kā vīram pienākas


ir ir japēd zaļbarība pa daudz svars uzaudzis.

[ Šo ziņu laboja LMR, 28 Jun 2012, 17:22:52 ]

Offline

Moderatori: 968-jk, AV, AiwaShuraLLP, GirtzB, Lafter, MarC, PERFS, RVR, SteelRat, VLD, linda, mrc, noisex, smudo, xjs_4