Atskats uz BMW Track day

  • Raksta opcijas
  • Lasīt komentārus (10)
  • Drukāt
  • Sabīna Kukute, BMWklubs.lv,
    26-05-2009

    Latvijas BMW klubs sadarbībā ar BM Auto 15.maijā (Starptautiskā ģimenes diena) Biķernieku kompleksajā sporta bāzē pulcēja BMW cienītājus un entuziastus, savus radus un draugus, kā arī citu marku automašīnu saimniekus uz savu pirmo šīs sezonas pasākumu - „BMW Track day“. Patīkami, ka, neskatoties uz diezgan vēso laiku, dalībnieki ieradās kuplā skaitā – kopā bija pieteikušies 60 drosmīgie, kuri vēlējās pārbaudīt savas un savu spēkratu spējas slēgtā autošosejas trasē.

    Paralēli braukšanai lielajā autošosejas aplī notika arī citas aktivitātes, kurās varēja piedalīties visi gribētāji. Par atrakcijām rūpējās BM auto pārstāvji, kuri bija sagatavojuši daudz un dažādus uzdevumus, piemēram, precīzākā parkošanās, braukšana pa noteiktu distanci ar ūdens glāzēm uz automašīnas jumta, kā arī dažādas atjautības spēles, saistītas ar BMW uzbūvi, nozīmīgiem BMW datumiem un cilvēkiem, kuri daļu no savas dzīves ieguldījuši BMW ražošanā un attīstībā.

    :

    ::
    :
    Viena no kārotākajam balvām, kuru vēlējās iegūt daudzi klātesošie, bija brauciens ar jaudīgu, autošosejai speciāli sagatavotu 1. sērijas BMW. Šo balvu varēja laimēt ikkatrs, kas aizpildīja speciālu anketu. Izlozes kartībā pie specbalvas tika Jana Guzika, Kaspars Martinsons un Kristaps Blušs. Arī citi konkursu dalībnieki un uzvarētāji saņēma vērtīgas balvas.

    Protams, netika aizmirsts arī par vismazākajiem pasākuma visiem – bērni nodalītā laukumiņā ar krītiņiem zīmēja skaistus zīmējumus, par ko vēlāk saņēma garšīgos BMW Booster saldumus.

    :
    ::
    :
    Visa vakara garumā viesus izklaidēja vakara vadītājs HaL un DJ apvienības HBeat pārstāvji DJ Zzips un Dj Mberg. Vakara noslēgums jeb afterparty notika „B“ Bārā, kur par vēl vienu pārsteigumu bija parūpējušies BM auto pārstāvji, sniedzot iespēju vienam no mūsu viesiem laimēt vienu testa dienu ar jauno BMW Z4. Laimīgā uzvarētāja izrādījās daiļā dzimuma pārstāve Irina Garenčika, ar ko mēs arī viņu apsveicam. Pateicamies visiem mūsu viesiem, braucējiem un draugiem, kuri pavadīja šo burvīgo dienu ar mums, un cerēsim satikt Jūs mūsu nākamajos pasākumos!

    Video

    BMW Club Latvia Track Day from Ivars Pavlovičs on Vimeo.



    Foto
    Foto no AV
    Foto no Margots
    Foto no CP17
    Foto no Edzulis
    Foto no SpOrcMeN
    Foto no Maxis
    Foto no MADAlex
    Foto no Rihy
    Foto no Spoks
    Foto no Puce

    Ar cieņu, BMW Club Latvia


    Tikai reģistrēti lietotāji drīkst pievienot komentārus


    Reģistrēties