Online

Pašreiz BMWPower skatās 51 viesi un 8 reģistrēti lietotāji.

Ienākt BMWPower

Lietotājvards:

Parole:

Atcerēties

Aizmirsi paroli?

Reģistrēties

Forums » Vispārējās diskusijas » Tērzētava

Tēma: Ēdiena šmorēšana - Grilli / Mangaļi utt

AutorsZiņojums
zzips
13. May 2012, 12:01 #121

Kopš: 20. Feb 2004

Ziņojumi: 28218

Braucu ar: Slēgta tipa visurgājēju

http://www.ss.lv/msg/lv/home-stuff/furniture-in...ries/bddfxl.html

Cik varetu izmaksat kaut kas sads, bet jauns, tb varbut kads zin kur tadus tirgo?


-----------------
*Keep going..... It will all make sense soon
Offline
welder
15. May 2012, 00:57 #122

Kopš: 28. Mar 2010

Ziņojumi: 360

Braucu ar: 335d,exc530


13 May 2012, 12:01:12 zzips rakstīja:
http://www.ss.lv/msg/lv/home-stuff/furniture-in...ries/bddfxl.html

Cik varetu izmaksat kaut kas sads, bet jauns, tb varbut kads zin kur tadus tirgo?


Pa 250 lvl varu tādu uztaisīt.
Offline
PASSATizhi
27. May 2012, 14:16 #123

Kopš: 25. Jun 2009

No: Jūrmala

Ziņojumi: 8681

Braucu ar: 686hp





Offline
PASSATizhi
27. May 2012, 16:32 #124

Kopš: 25. Jun 2009

No: Jūrmala

Ziņojumi: 8681

Braucu ar: 686hp

es arī ne vakar dzimu šīs ir kāds 5 variants ko taisu. platums ir maniem custom iesmiem ok. dziļums maldīgs, ir ieliekama dubultā grīda priekš oglēm. cepjot gaļu līdz oglem ir 25cm, pie kuriem esmu piešāvies jau ilgus gadus. liels dziļums ir taisīts priekš ugunskura. šoreiz noziedoju naudu priekš 5mm. iepriekš taisju no 3mm, nepatika ka vērpjas un izdeg-izrūsē
Offline
krist4ps
27. May 2012, 17:04 #125

Kopš: 04. Jul 2011

Ziņojumi: 342

Braucu ar: Lexus

Es pēdējā laikā taisu gaļu kefīrā+citronā. Gan vistu spārniņus, gan cūku.

Sagriež gaļu, sīpolus, uzber garšvielas, zaļumus, ierīvē citrona miziņu un iespiež sulu, samaisa. Pārlej ar kefīru un atkal samaisa. Gaļa ir sulīga, ar foršu citrona piegaršu.



To recepti no Fotoreceptes arī mēģināju, bet nu man galīgi negaršoja. Vispār negaršo vīna marinādes ne ar ko. Vīns ir jādzer klāt, ēdot gaļu

[ Šo ziņu laboja krist4ps, 27 May 2012, 17:05:24 ]

Offline
PASSATizhi
27. May 2012, 19:38 #126

Kopš: 25. Jun 2009

No: Jūrmala

Ziņojumi: 8681

Braucu ar: 686hp


27 May 2012, 17:18:40 aarsts rakstīja:

27 May 2012, 16:32:12 PASSATizhi rakstīja:
es arī ne vakar dzimu šīs ir kāds 5 variants ko taisu. platums ir maniem custom iesmiem ok. dziļums maldīgs, ir ieliekama dubultā grīda priekš oglēm. cepjot gaļu līdz oglem ir 25cm, pie kuriem esmu piešāvies jau ilgus gadus. liels dziļums ir taisīts priekš ugunskura. šoreiz noziedoju naudu priekš 5mm. iepriekš taisju no 3mm, nepatika ka vērpjas un izdeg-izrūsē





jaa un nee. juusu draugi pie jums ciemojoties nodomaas ka ta ir atkritumu urna, vai pukupods.
pats paaris gadus atpakal sev uzcirtu no stainles steel 316 un nokrasoju melnu, manam muuzam pietiks. rumbulas variantu. nu tas taa iisumaa. izmaksaaja ap 100ls plus argons tig utt.
man nav tik aprobezotu draugu
Offline
Hogans
10. Jun 2012, 17:54 #127

Kopš: 01. Feb 2009

No: Zilupe

Ziņojumi: 2190

Braucu ar: Greideri

Kā jūs tirat grillam( ja tirat) restes uz kurām cep gaļu? man kkā tās vienmēr ir konkrēti nodirstas pēc cepšanas,vakar nopirku jaunas,pēc pirmās cepšanas jau izskatās drausmīgas,mēģināju kkā tīrīt,bet diez ko labi nesanak,viss ir kārtīgi piecepies un piekaltis.
Offline
kalmens
10. Jun 2012, 17:58 #128

Kopš: 01. Oct 2007

Ziņojumi: 12271

Braucu ar: kartupeļiem bagāžniekā

Pievēršoties tēmai, šodien pie radiem nogaršoju super labu marinādi vistas filejai

Nepieciešams
Vistas fileja
Bundža ar tomātiem savā sulā
Viens liels sīpols
Sauja bazilika
sāls un pipari

Gaļa bija tiešām laba, mīksta, sulīga (kas neraksturīgi vistas filejai) Iesaku

[ Šo ziņu laboja kalmens, 10 Jun 2012, 17:58:38 ]



-----------------
Offline
Zoo
10. Jun 2012, 17:58 #129

Kopš: 27. Sep 2007

Ziņojumi: 7814

Braucu ar: God bless mr. Dunning and mr. Kruger

pie naakamaas cepšanas uzliek un izdedzina pēc tam ar drāšu vīšķi noberž un gerai.vienalga laiks paiet kamēr ogles gatavas.

[ Šo ziņu laboja Zoo, 10 Jun 2012, 17:58:46 ]

Offline
kalmens
10. Jun 2012, 17:59 #130

Kopš: 01. Oct 2007

Ziņojumi: 12271

Braucu ar: kartupeļiem bagāžniekā


10 Jun 2012, 17:54:46 Hogans rakstīja:
Kā jūs tirat grillam( ja tirat) restes uz kurām cep gaļu? man kkā tās vienmēr ir konkrēti nodirstas pēc cepšanas,vakar nopirku jaunas,pēc pirmās cepšanas jau izskatās drausmīgas,mēģināju kkā tīrīt,bet diez ko labi nesanak,viss ir kārtīgi piecepies un piekaltis.


-----------------
Offline
HannibalLecter
10. Jun 2012, 17:59 #131

Kopš: 13. Jan 2011

Ziņojumi: 2804

Braucu ar: E61


10 Jun 2012, 17:54:46 Hogans rakstīja:
Kā jūs tirat grillam( ja tirat) restes uz kurām cep gaļu? man kkā tās vienmēr ir konkrēti nodirstas pēc cepšanas,vakar nopirku jaunas,pēc pirmās cepšanas jau izskatās drausmīgas,mēģināju kkā tīrīt,bet diez ko labi nesanak,viss ir kārtīgi piecepies un piekaltis.

Esmu tīrījis ar šo(tikai pūšamo).Pšik, pšik uz švammītes un aiziet.
Offline
nikna_pele
10. Jun 2012, 18:03 #132

Kopš: 16. Jan 2009

No: Rīga

Ziņojumi: 5271

Braucu ar:


10 Jun 2012, 17:59:36 HannibalLecter rakstīja:

10 Jun 2012, 17:54:46 Hogans rakstīja:
Kā jūs tirat grillam( ja tirat) restes uz kurām cep gaļu? man kkā tās vienmēr ir konkrēti nodirstas pēc cepšanas,vakar nopirku jaunas,pēc pirmās cepšanas jau izskatās drausmīgas,mēģināju kkā tīrīt,bet diez ko labi nesanak,viss ir kārtīgi piecepies un piekaltis.

Esmu tīrījis ar šo(tikai pūšamo).Pšik, pšik uz švammītes un aiziet.
[IMG][/IMG]

visjaudīgākais no šīs sērijas ir tas ar oranžo uzgali, noņems da jebko. tikai nu noteikti pēc tam restes vajag kārtīgi noskatot, lai piegarša pēc tam gaļai nepaliek un tīrot uzvelc gumijas cimdus, citādi noēd pat nagus
Offline
Zigulists
10. Jun 2012, 18:08 #133

Kopš: 24. Feb 2003

Ziņojumi: 1931

Braucu ar: e talonu.

Kautko lidzigu tirgo www.kokars.com


13 May 2012, 12:01:12 zzips rakstīja:
http://www.ss.lv/msg/lv/home-stuff/furniture-in...ries/bddfxl.html

Cik varetu izmaksat kaut kas sads, bet jauns, tb varbut kads zin kur tadus tirgo?

Offline
Onufrijs
10. Jun 2012, 18:10 #134

Kopš: 03. Sep 2010

Ziņojumi: 590

Braucu ar: Scott


10 Jun 2012, 18:03:39 nikna_pele rakstīja:

10 Jun 2012, 17:59:36 HannibalLecter rakstīja:

10 Jun 2012, 17:54:46 Hogans rakstīja:
Kā jūs tirat grillam( ja tirat) restes uz kurām cep gaļu? man kkā tās vienmēr ir konkrēti nodirstas pēc cepšanas,vakar nopirku jaunas,pēc pirmās cepšanas jau izskatās drausmīgas,mēģināju kkā tīrīt,bet diez ko labi nesanak,viss ir kārtīgi piecepies un piekaltis.

Esmu tīrījis ar šo(tikai pūšamo).Pšik, pšik uz švammītes un aiziet.
[IMG][/IMG]

visjaudīgākais no šīs sērijas ir tas ar oranžo uzgali, noņems da jebko. tikai nu noteikti pēc tam restes vajag kārtīgi noskatot, lai piegarša pēc tam gaļai nepaliek un tīrot uzvelc gumijas cimdus, citādi noēd pat nagus

Vislabākais ir rupja grants, nošrubē un viss bumbās ! Lai nav pēc tam jācep gaļa uz ķīmijas sūdiem ....
Offline
Zoo
10. Jun 2012, 18:12 #135

Kopš: 27. Sep 2007

Ziņojumi: 7814

Braucu ar: God bless mr. Dunning and mr. Kruger

es tak saku- nodedzinā un miers
Offline
Onufrijs
10. Jun 2012, 18:15 #136

Kopš: 03. Sep 2010

Ziņojumi: 590

Braucu ar: Scott


10 Jun 2012, 18:12:14 Zoo rakstīja:
es tak saku- nodedzinā un miers

Tas ar ir OK. Nodedzina, izsit pret koku un ir gerai !
Offline
Andic
10. Jun 2012, 18:41 #137

Kopš: 16. Dec 2005

No: Rīga

Ziņojumi: 2933

Braucu ar: foliju pa zobiem


10 Jun 2012, 18:15:14 Onufrijs rakstīja:

10 Jun 2012, 18:12:14 Zoo rakstīja:
es tak saku- nodedzinā un miers

Tas ar ir OK. Nodedzina, izsit pret koku un ir gerai !

Nodedzināt vai ar drāšu birsti.
Nav ko tur muļķoties ar k-kādu mazgāšanu
Offline
kapeikpisejs
12. Jun 2012, 16:35 #138

Kopš: 30. Jun 2011

Ziņojumi: 670

Braucu ar:

Fiksi kādu poweristu recepti cūkgaļas iemarinēšanai, plāns cept ir cepeškrāsnī.
Offline
arizah
12. Jun 2012, 16:40 #139

Kopš: 17. Nov 2005

No: Rīga

Ziņojumi: 11323

Braucu ar: 43


10 Jun 2012, 17:54:46 Hogans rakstīja:
Kā jūs tirat grillam( ja tirat) restes uz kurām cep gaļu? man kkā tās vienmēr ir konkrēti nodirstas pēc cepšanas,vakar nopirku jaunas,pēc pirmās cepšanas jau izskatās drausmīgas,mēģināju kkā tīrīt,bet diez ko labi nesanak,viss ir kārtīgi piecepies un piekaltis.


es daru tā - nopērku viņas Rimi pa 1.50 gabalā. uzcepu max 3 reizes un tad slaidi ielidinu misenē. pa to laiku ar viņām puslīdz apmierinoši galā tiek trauku mazgājamā mašīna.
Offline
LMR
12. Jun 2012, 16:41 #140

Kopš: 10. Aug 2011

Ziņojumi: 889

Braucu ar:


12 Jun 2012, 16:35:19 kapeikpisejs rakstīja:
Fiksi kādu poweristu recepti cūkgaļas iemarinēšanai, plāns cept ir cepeškrāsnī.


Ko Tu cepsi cepeškrāsnī? Tipa saslikus ? ja tā tad ātro marinādi ar nedaudz etiķa, daudz rīvēta (!) sīpola, piparus, koriandru uz pāris stundām ledusskapī. Tad cepot ievieto cepeškrāsnī trauku ar sīpolūdeni, gaļu sadur uz iesmiem(koka irbulīšiem), noliec foliju apakšā, tā lai gaļa nepieskaras tai ( vienu galu no Iesmiņa atbalsti uz sīpolūdens trauka malas) . uz folijas speķa gabaliņu un uz max karstumu cep pagrozot pa brīdim

[ Šo ziņu laboja LMR, 12 Jun 2012, 16:43:06 ]

Offline

Moderatori: 968-jk, AV, BigArchi, BlackMagicWoman, Czars, GirtzB, Lafter, PERFS, RVR, SteelRat, VLD, linda, mrc, noisex, smudo