Skābīte

[1-20]  21-38 

gapp 05. Feb 2009, 09:43

Redliner 05. Feb 2009, 09:27

Vasarā visi pie SpOrcMeN uz viņa skābeņu zupas degustāciju.

Moe 05. Feb 2009, 09:10

Zajebiss, izskatās garšīgi

walder 05. Feb 2009, 09:00

crime 05. Feb 2009, 08:25

PVZ shitaadu skaabiiti

SpOrcMeN 05. Feb 2009, 06:48

kaut kadas samazgas , musu pashu skabenju zupa ir kudi labaka

Harcix 05. Feb 2009, 04:31

Tofu gan man negarsho
A vot garnelju+seenju zupa kokosriekstu pienaa - vot taa ir shtelliite

KarlisZ 05. Feb 2009, 03:02

normlas krizes ediens, viena bloda maksa 46 sani, shas aizlaidishu apriit.
garneliiites

nrcha 05. Feb 2009, 02:56

Konkrēti šitajā strebeklī tika šādas sastāvdaļas:
Tofu (sojas siers)
Cūkgaļa
Ingvers
Sojas mērce
Sezama eļļa
Ciete
Rīsu etiķis
Bambusa dzunumi
Wood Ear sēnes
Malti baltie pipari
Sāls
Cukurs
Ola
Kaltēts habaneros pipars
Nedaudz lociņi dekoram

Bet taisīt var ļoti dažādi. Ķīnā h&s zupa garšo citādāk kā štatos vai austrālijā gatavotās.
Tas laikam tāpat kā ar pankūkām - it kā elementāra recepte, bet katrā nostūrī cilvēki iemanās kaut ko uzimprovizēt - viens biezspienu ieliek, cits alu pielej..

PERFS 05. Feb 2009, 02:43

To, ka Tofu ir no austrumiem, to zinu, bet taisniiba, liidz shim ljoti maz naacies baudiit austrumu virtuvi

PERFS 05. Feb 2009, 02:41

Skaabenju zupai nav jaabuut tumshi zaljai nu, taadaa kraasaa kaa loki jaabuut vairaak detaljaam

nrcha 05. Feb 2009, 02:38

Perf Tu laikam pārtiec tikai no dzērieniem Bildēs redzams strebjams ēdiens, tautā plašāk pazīstams kā Hot&Sour zupa. Ganbejā ir kaut kas nedaudz līdzīgs, ja nemaldos, tad viņi to sauc par Honkongas asi skābo zupu...

PERFS 05. Feb 2009, 02:32

Nu tie zaljie laikam taakaa buutu loki vai kaavinjus tur sauc, tas skaidrs

PERFS 05. Feb 2009, 02:30

Viss tik pashsaprotami uzrakstiits, ka laikam jaaatvainojas par nezinaashanu, bet..., kas ir skaabiite (es taa saprotu, ka te nav domaats nekas MDMA un tml. saturoshs) un kam vspaar jaaveersh uzmaniiba shajaa galerijaa?? Un kas par substanci ir traukos

[1-20]  21-38 

Tikai reģistrēti lietotāji drīkst pievienot komentārus


Reģistrēties