Modernizētas visas 'MINI' modeļu versijas

  • Raksta opcijas
  • Lasīt komentārus (7)
  • Drukāt
  • BMWPower.lv / DELFI Auto,
    28-06-2010

    Kompānija "MINI" atjauninājusi divus savus modeļus – "Cooper" un "Clubman". Automobiļi ieguvuši nelielas izmaiņas dizainā un tehnikā. Tirdzniecībā modernizētie "MINI" nonāks šāgada septembrī.


    Atjauninātajām "MINI" modifikācijām uzstādīts citāds priekšējais buferis ar papildus gaisa tvērēju, radiatora dekoratīvā režģa hroma ietvars un aizmugurējie diožu lukturi. Tāpat modelim pieejami jauna dizaina riteņu diski un virsbūves krāsu variācijas.


    Interjerā mainīts audio sistēmas un klimata kontroles vadības bloks. Audio sistēmai varēs pieslēgt "iPhone" tālruni, kas ļaus spēkrata ekrānā vērot filmas vai veikt ierakstus sociālajos tīmekļos. Vēl modernizētā "MINI" salonā būs jaunas apdares krāsu variācijas iespējas.


    Tehniskajā ziņā būtiskākais jauninājums ir "BMW" kompānijas 1,6-litru dīzeļdzinējs, kas atkarībā no versijas attīsta 90 vai 112 zirgspēkus. Šāds motors vidēji patērēs 3,8 litrus dīzeļa uz 100 km un izplūdē CO2 būs tikai 99 g/km. Dīzeļdzinēju pirmo reizi iegūs arī "MINI" kabriolets.


    Piedāvājam noskatīties video ar modernizētajām "MINI" versijām. Spiediet peles klikšķi uz tālāk redzamā attēla, lai aktivizētu video straumējumu!


    Tikai reģistrēti lietotāji drīkst pievienot komentārus


    Reģistrēties