BMW M3 GTS versija braukšanai pa trasi

  • Raksta opcijas
  • Lasīt komentārus (33)
  • Drukāt
  • BMWPower.lv / DELFI Auto,
    05-11-2009

    Kompānija „BMW” oficiāli paziņojusi par „M3” kupejas versiju „GTS”, kas, lai arī ir ar pielaidi koplietošanas ceļiem, pamatā paredzēta braukšanai pa trasi. Automobilim ir jaudīgāks dzinējs, nekā standarta modelim, atvieglināta pašmasa, spēcīgākas bremzes un citāda regulējuma balstiekārta.

    :

    ::
    :
    „BMW M3 GTS” aprīkots ar 4,4-litru V8 atmosfērisko benzīna dzinēju, kas attīsta 450 zirgspēku jaudu (proti, par 0,4 litriem un 30 ZS vairāk nekā standarta „M3”). Automobiļa masa samazināta, atsakoties no aizmugurējās sēdekļu rindas, gaisa kondicionētāja, audio sistēmas un uzstādot polikarbonāta aizmugurējo stiklu. Rezultātā pašmasu izdevies samazināt no 1675 līdz 1490 kilogramiem.

    :
    ::
    :
    Tāpat „BMW M3 GTS” versijas spēkratam ir regulējams priekšējais un aizmugurējais spoileris, citādas atsperes, titāna sakausējuma izplūdes sistēma, drošības karkass salona aizmugurējā daļā, ugunsdzēšamais aparāts un masas slēdzis.

    :
    ::
    :
    Priekšā uzstādītas sešcilindru bremžu skavas (suporti) un četrcilindru – aizmugurē. „BMW M3 GTS” aprīkots ar oriģināla dizaina 19 collu riteņu diskiem no alumīnija sakausējuma, kam ir 225/35 izmēra riepas priekšā un 285/30 – aizmugurē.

    :
    ::
    :
    „BMW M3 GTS” klientiem tiks izgatavots pēc individuāla pasūtinājuma, pirmais no tiem pie sava pircēja nonāks nākamā gada maijā. Automobiļa cena Vācijā būs 115 tūkstoši eiro.


    Tikai reģistrēti lietotāji drīkst pievienot komentārus


    Reģistrēties