'MINI' 50.jubileja nosvinēta arī Latvijā

  • Raksta opcijas
  • Lasīt komentārus (2)
  • Drukāt
  • BMWPower.lv,
    13-10-2009

    Sestdien, 3.oktobrī, Rīgā uz “MINI” 50 gadu jubilejas svinībām un “MINI” oficiālo sezonas slēgšanu bija sapulcējušies 46 klasiskie un jaunie “MINI”. Lieki teikt, ka tas “MINI” salidojumiem Latvijā ir rekordskaitlis līdz šim brīdim.

    :

    ::
    :
    Tikšanās tika organizēta pie tirdzniecības centra “Mols”, kur arī dalībniekiem bija jāaizvada pirmais uzdevums – lai tiktu pie kontrolkartes orientēšanās braucienam, vajadzēja “Mola” informācijas centrā, pasakot paroli: „MINI mīl Molu!,” atrast vietējā žurnālā atbildi uz jautājumu. Varēja novērot dalībniekos adrenalīnu, “Mola” apmeklētājos pārsteigumu, bet informācijas meitenēs – patiesu šoku!

    :
    ::
    :
    Ar saņemto kontrolkarti sākās dalībnieku orientēšanās brauciens pa Pārdaugavu un Zaķusalu. Lai nepieļautu atļautā ātruma pārsniegšanu, organizatori bija parūpējušies par GPS uztvērējiem automašīnās, ar kuru palīdzību var pārbaudīt, kurā Rīgas vietā braukts ar kādu ātrumu. Ātruma pārsniedzējiem tika paredzēts bargs sods – diskvalifikācija.

    :
    ::
    :
    Pēc aizraujošās izbraukāšanās pa pilsētu, “BM Auto” telpās visus “MINI” braucējus gaidīja DJ Alekss, “Replay” viktorīna, uzkodas un lielā “MINI” svētku torte. Tika demonstrēta arī Daces Andžānes sagatavotā īsfilma par latviešu braucienu uz Silverstonu – uz salidojumu “MINI United 2009”.

    :
    ::
    :
    Pēc visām šīm izdarībām automobiļi draudzīgā kolonnā devās uz Vecrīgu, kur notika “afterparty” – tika pārrunāta aizvadītā diena un dalībnieki arī varēja apdomāt savus nākotnes plānus. Nākamais lielais klasisko “MINI” pasākums būs aprīlī Vācijā – “International MINI Meeting”.

    “MINI” 50 gadu svinību rīkotāji vēlas pateikt paldies pasākuma atbalstītājiem “Tele2”, “Replay” un “BM Auto”, kā arī fotogrāfam Jurim Ķilkutam. Vairāk fotogrāfiju no pasākuma – www.minimania.lv.


    Tikai reģistrēti lietotāji drīkst pievienot komentārus


    Reģistrēties