'Arden' ateljē MINI tikai 40 vienībās

  • Raksta opcijas
  • Lasīt komentārus (7)
  • Drukāt
  • Raimonds Zandovskis,
    26-06-2009

    Vācu tūninga ateljē “Arden”, kas labāk pazīstams kā “Jaguar” un “Land Rover” markas automobiļu pārveidotājs, izstrādājis tūninga versiju “Equipe” vēl vienam britu spērkatam – “MINI Cooper S”. “Arden” pārveidotais “MINI” būs pieejams tikai 40 vienībās ierobežotā sērijā, tam veiktas kā vizuālas, tā arī tehniskas izmaiņas.

    :

    ::
    :
    “Arden” pārveidoto “MINI” no standarta modeļa varēs atšķirt pēc radiatora dekoratīva režģa, kas izgatavots ar rokām, hromētām izplūdes sistēmas izejām, kā arī 18 collu “Arden Gram” alumīnija sakausējuma riteņu diskiem, no kuriem katrs sver tikai 6,9 kilogramus.

    :
    ::
    :
    “MINI Cooper” salonā “Arden” ar divtoņu ādu apšuvis ne tikai sēdekļus un stūresratu, bet arī priekšējo paneli un durvju apdari. Tāpat automobilim ir individuāli izgatavoti tepiķīši un pedāļu uzlikas.

    :
    ::
    :
    Ekskluzīvās sērijas modelim par pamatu izmantota “MINI Cooper S” modifikācija, kā 1,6-litru turbopūtes četrcilindru dzinēja jauda palielināta par 40 zirgspēkiem (215 ZS), bet maksimālais griezes moments – par 50 Nm (290 Nm). Tas panākts, pārprogrammējot dzinēja elektronisko vadības bloku, uzstādot citādu starpdzesētāju un sportiskāku izplūdes sistēmu visā garumā.

    :
    ::
    :
    Tehniskos uzlabojumus noslēdz balstiekārtas pazeminājums par 30 milimetriem un spēcīgākas bremzes ar sešcilindru skavām (suportiem) priekšā. “Arden” pagaidām neatklāj ekskluzīvās sērijas “MINI” cenu.


    Tikai reģistrēti lietotāji drīkst pievienot komentārus


    Reģistrēties