BMW M3 kupejas speciālā versija 'Edition Models'

  • Raksta opcijas
  • Lasīt komentārus (24)
  • Drukāt
  • BMWPower.lv,
    01-06-2009

    Kompānija „BMW” šāgada jūlijā tirdzniecībā ieviesīs speciālu sportiskās „M3” kupejas versiju „Edition Models”, kas tiks ražota tikai sešus mēnešus. No standarta „BMW M3” speciālā modifikācija atšķirsies ar atsevišķiem eksterjera elementiem, virsbūves krāsu un par 10 milimetriem pazeminātu balstiekārtu.

    :

    ::
    :
    „BMW M3 Edition Models” sērijas kupeja būs pieejama kādā no četrām krāsām – baltā („Alpine White”), melnā, dzeltenā („Dakar Yellow”) vai zilā („Monte Carlo Blue”). Sānskata spoguļu korpusi būs melnā krāsā, bet ar tumšo hromu būs pārklāts radiatora dekoratīvais režģis, izplūdes sistēmas izejas un gaisa tvērēju dekoratīvie elementi uz priekšējiem spārniem.

    :
    ::
    :
    Tāpat automobilim būs pieejami oriģināla dizaina 19 collu riteņu diski melnā vai baltā krāsā. Interjerā elkoņbalsts, viduskulise un daļa durvju apšuvju būs tādā pašā krāsā kā virsbūve.

    Tehniskā ziņā, neskaitot balstiekārtas pazeminājumu par 10 mm, nekādu citu izmaiņu speciālās sērijas „BMW M3” kupejā nebūs. Atgādināsim, ka šis modelis tiek komplektēts ar četrlitru V8 atmosfērisko benzīna dzinēju, kas attīsta 420 zirgspēku jaudu un nodrošina 4,8 sekunžu paātrinājumu līdz 100 km/h. Automobiļa maksimālais braukšanas ātrums elektroniski ierobežots pie 250 km/h atzīmes.


    Tikai reģistrēti lietotāji drīkst pievienot komentārus


    Reģistrēties