'Hartge' pārveidojumi BMW X6 apvidniekam

  • Raksta opcijas
  • Lasīt komentārus (22)
  • Drukāt
  • Raimonds Zandovskis,
    20-04-2009

    Vācu tūninga ateljē „Hartge” izstrādājis savu pārveidojumu programmu „BMW X6” apvidus automobilim. Spēkrats ieguvis kā vizuālus papildinājumus, tā arī tehniskus uzlabojumus sportiskākai braukšanai.

    :

    ::
    :
    „Hartge” izstrādātais „BMW X6” virsbūves aerodinamiskais komplekts izgatavots no vieglas poliuretāna plastmasas, tas aptver oriģināla dizaina priekšējo buferi ar metāla sietu gaisa tvērēju atverēs, dekoratīvos sliekšņus un aizmugurējo buferi ar difuzoru. Sportisko veidolu noslēdz 22 collu riteņu diski un 30 mm balstiekārtas pazeminājums.

    :
    ::
    :
    Sākotnēji tehniskie uzlabojumi būs pieejami „BMW X6” modifikācijai „xDrive35d” ar trīslitru biturbo dīzeļdzinēju, kā jauda no standarta 286 zirgspēkiem palielināta līdz 328 ZS, bet maksimālais griezes moments – no 580 Nm līdz 675 Nm, kas pieejams jau no divtūkstoš apgriezieniem minūtē.

    :
    ::
    :
    Rezultātā no vietas līdz 100 km/h vairāk kā divas tonnas smagais apvidnieks spēs paātrināties sešās sekundēs, kas ir par sekundi labāk nekā standarta modifikācijai. Tā kā rūpnīcas uzstādītais maksimālā braukšanas ātruma elektroniskais ierobežotājs „Hartge” izpildījumā ir atspējots, tad uzlabotā „BMW X6” dīzeļversija spēs paātrināties līdz 256 km/h.

    Pilnā „Hartge” pārveidojumu pakotne papildus standarta spēkrata cenai maksās 29’354 eiro.


    Tikai reģistrēti lietotāji drīkst pievienot komentārus


    Reģistrēties