BMW ieviesīs 'Banditischen Edition' pakotni

  • Raksta opcijas
  • Lasīt komentārus (78)
  • Drukāt
  • Spiegu foto

    BMWPower.lv,
    01-04-2009

    Kompānija „BMW” apsver iespēju saviem modeļiem Austrumeiropas un Krievijas tirgū piedāvāt jaunu aprīkojuma līmeni, kas iegūs nosaukumu „Banditischen Edition” un klientiem būs pieejams par papildus samaksu. Šādas komplektācijas automobiļi būs ar matētu melnu virsbūves krāsu, melniem diskiem, tonētiem logiem un beisbola nūjas turētāju salonā.

    :

    ::
    :
    Autoražotājs lēmumu ieviest „Banditischen Edition” pakotni apsver saistībā ar globālo ekonomisko krīzi un progresējošo kriminogēno situāciju Austrumeiropā. Arvien izplatītāka parādība ir „BMW” aprīkojumā esošās sportiskās „M” pakotnes buferu un disku zādzības. Lai klienti, iegādājoties jaunu „BMW”, šādu apsvērumu dēļ neatteiktos no papildus pakotnes iegādes, Bavārijas motoru rūpnīca piedāvās alternatīvu, kas garnadžos ieviesīs respektu un bijību, tādejādi spēkratu pasargājot no vandālisma.

    :
    ::
    :
    Turklāt šis respekts tiks iemantots ne tikai automobiļa draudīgā izskata dēļ, bet arī tā īpašnieka nodomājamā statusa dēļ. Proti, mainoties ekonomiskajai situācijai Austrumeiropā, kad nu jau bijušajiem nekustamo īpašumu magnātiem glaunos un spīdīgos spēkratus atņem līzinga kompānijas, tādi auto tiek uzskatīti par aizgājušo „trekno gadu” atraugām, bet to īpašnieki – par neveiksminiekiem. „Banditischen Edition” komplektācijas „BMW” skaidri signalizēs, ka tā īpašnieks pielāgojies jaunajiem tirgus apstākļiem un ieņem atbilstošu sociālo statusu sabiedrībā, līdzīgi kā 20.gadsimta 90.gados.

    Lai arī „Banditischen Edition” pakotne vēl netiek piedāvāta papildus aprīkojuma sarakstā, industrijas spiegiem izdevies nofotografēt vienu no šī aprīkojuma līmeņa izmēģinājuma prototipiem Austrijā. Tāpat spiegi ievērojuši, ka izmēģinājuma prototipa salonā pie griestiem autovadītāja pusē uzstādīts metāla beisbola nūjas turētājs. Kā pieļauj nozares speciālisti, šī uzparikte paredzēta priekšrokas noteikšanai neskaidrās situācijās ar citiem ceļu satiksmes dalībniekiem. Domājams, ka beisbola nūja un tās turētājs tiks piedāvāts tikai Krievijas tirgum.

    :
    ::
    :
    Kā atklāj „BMW” ražotājs, tad šādas pakotnes tirgus pētījumu un izmēģinājumus uzsākuši pēc kāda neatlaidīga klienta lūgumiem, kurš ir lokālas nozīmes autoritāte un līdz šim savus automobiļus „banditizējis” pašrocīgi. Gaidāms, ka „Banditischen Edition” pakotne tiks prezentēta šāgada augustā notiekošajā Maskavas autoizstādē un būs pieejama par aptuveni pieciem tūkstošiem eiro.

    NB! Pirms apsverat raksta atbilstību patiesībai, aplūkojiet datumu, kurā tas publicēts!


    Tikai reģistrēti lietotāji drīkst pievienot komentārus


    Reģistrēties