'BMW Performance' – sportiski aksesuāri jau no rūpnīcas

  • Raksta opcijas
  • Lasīt komentārus (11)
  • Drukāt
  • Raimonds Zandovskis,
    26-11-2008

    Kompānija „BMW” izplatījusi pirmo oficiālo informāciju un attēlus ar jauno sportisko aksesuāru līniju „BMW Performance”, kas paredzēta 1. un 3.sērijas modeļiem. Šajā pārveidojumu pakotnē pieejamas vairāk kā 30 dažādas komponentes, kas uzlabo kā spēkrata tehniku, tā arī izskatu.

    :

    ::
    :
    „BMW Performance” aksesuāru līnijā ietilpst dažādi virsbūves aerodinamiskie elementi, kurus var pasūtināt atsevišķi pa vēlamajiem elementiem vai kopā kā komplektu. „BMW Performance” aerodinamiskie virsbūves elementi ietver citādu priekšējo un aizmugurējo buferi, dažādas dekoratīvās uzlikas, tostarp spoileri no oglekļa šķiedras, sānskata spoguļu ietvari, aizmugurējo difuzoru, radiatora dekoratīvo režģi, kā arī dekoratīvas uzlīmes virsbūvei.

    :
    ::
    :
    Salonā iespējams uzstādīt sēdekļus ar izteikti sportisku profilu un alakantaras apšuvumu, sportiskāka izskata stūresratu, pārnesumkārbas un stāvbremzes vadības sviras uzgaļus, pedāļu alumīnija uzlikas un oglekļa šķiedras dekoratīvos paneļus.

    :
    ::
    :
    Tāpat „BMW Performance” ietvaros iespējams uzstādīt spēcīgākus bremžu mehānismus ar sešcilindru bremžu skavām (suportiem), atsperes, kas pazemina balstiekārtu, citādu ieplūdes un izplūdes sistēmu, kā arī oriģināla dizaina 19 collu riteņu diskus (1.sērijas gadījuma – 18 collu).

    Piedāvājam noskatīties „BMW” oficiālo video par šo jauno aksesuāru piedāvājumu. Spiediet peles klikšķi uz tālāk redzamā attēla, lai aktivizētu video straumējumu.


    Ja video neizdodas noskatīties iepriekšminētā veidā, aplūkojiet to šeit.


    Tikai reģistrēti lietotāji drīkst pievienot komentārus


    Reģistrēties