'HGK Drift Party' – 1.jūnijā trasē '333'

  • Raksta opcijas
  • Lasīt komentārus (16)
  • Drukāt
  • Foto: Deniss Podnebess (6ec)

    BMWPower.lv,
    23-05-2008

    Šāgada 1.jūnijā trasē „333” (Rīgas rajona „Sila Priedēs”) norisināsies Latvijas Drift Sērijas (LDS) 2.posma sacensības „HGK DRIFT PARTY”. Šajā posmā piedalīsies gan trasēs redzēti drifta auto, gan arī jauni pašmāju braucēji, turklāt jau tradicionāli startēs Lietuvas sportisti, kā arī pirmo reizi savus spēkus un sniegumu beidzot demonstrēs Igauņu drifta braucēji.

    :

    ::
    :
    Cīņas solās būt spraigas, jo daži no prognozējamajiem topa braucējiem pēc neveiksmīga starta 1.posmā, kas notika Biķerniekos, centīsies atgūt zaudētos punktus un nostiprināt savu pozīciju kopvērtējumā, nežēlojot ne sevi, ne auto. Trasē atsevišķos tās sektoros būs iespēja vērot ātrgaitas driftu, kas būs liels izaicinājums braucējiem noturēt sānslīdi garajos līkumos, pārvietojoties ar ātrumu ap 100 km/h.

    Sacensību starplaikos paredzēti vairāki izklaidējoši šovi skatītājiem, bet par labu apetīti un lielisku noskaņu rūpēsies SIA „Ragazzi” kolektīvs.


    Atbalstīsim savējos, un uz tikšanos 1.jūnijā plkst. 15:00 trasē „333”! Biļetes – „Biļešu serviss” un DUS „Statoil” kasēs visā Latvijā, kā arī pasākuma norises vietā! Pasākumu atbalsta: „HGK Motorsport”; „Ragazzi”; „EVO” bārs; amortizatori „Cobra” un žurnāls „Forsāža”.

    Dienas kārtība:
    11:00 – Dalībnieku reģistrācija;
    12:10 – Dalībnieku sapulce;
    12:30 – Treniņbraucieni;
    14:50 – Trases uzkopšana;
    15:00 – Skatītāju ierašanās;
    15:30 – HGK DRIFT PARTY atklāšana;
    16:00 – Kvalifikācijas braucieni;
    17:45 – Pauze;
    18:15 – Fināls (tandēmu cīņas);
    20:00 – Apbalvošana.


    Tikai reģistrēti lietotāji drīkst pievienot komentārus


    Reģistrēties