Jaunais 'Rolls-Royce' modelis varētu iegūt dīzeļdzinēju

  • Raksta opcijas
  • Lasīt komentārus (4)
  • Drukāt
  • Topošā modeļa datorilustrācija

    Artūrs Virbulis,
    04-02-2008

    Kompānija „Rolls-Royce” izskata variantu par dīzeļdzinēja izmantošanu topošajam modeļu gammas mazākajam modelim. Pēc neoficiālas autoražotāja sniegtās informācijas, dīzeļdzinējam piemītot visas īpašības, kas ir svarīgas, lai nodrošinātu markai raksturīgo braukšanas piedzīvojumu.

    Šīs īpašības ir liels griezes moments pie zemiem apgriezieniem un „bez piepūles” paātrinājums. Pie kam tradicionālie klienti, kurus šī ideja varētu atbiedēt, nespēlējot tik svarīgu lomu.

    Šādas baumas par dīzeļdzinēja izmantošanu kompānijas pārstāvis oficiāli nenoliedza, minot, ka pēdējos simts gados kompānijai „Rolls-Royce” esot daudz kas dīvains gadījies.

    Zināms vien tas, ka sākotnēji markas mazākais modelis (no 2010.gada) būs pieejams vien ar benzīna dzinējiem un dīzeļdzinējs dzinēju gammu varētu papildināt vien vēlāk.

    Jaunais modelis tiks pozicionēts zem „Rolls-Royce Phantom” un maksāšot starp 200’000 un 300’000 eiro. Daudzas dizaina detaļas tikšot pārņemtas no lielā brāļa – masīvie aizmugurējie jumta balsti, pretēji atveramās aizmugurējas durvis. Tomēr „RR 4”, kā to neoficiāli dēvē, būšot īsāks un zemāks. Zem tērauda virsbūves atradīsies nākamās paaudzes „BMW” 7.sērijas tehnika.


    Tikai reģistrēti lietotāji drīkst pievienot komentārus


    Reģistrēties