'BMW' piedāvās jaunu aprīkojuma līmeni – 'Performance'

  • Raksta opcijas
  • Pievienot komentāru
  • Drukāt
  • BMW Concept tii

    Artūrs Virbulis,
    01-02-2008

    Kompānija „BMW” tirgū laidīs jaunu aprīkojuma līmeni „BMW Performance”, kas īpaši iepriecinās vācu markas sportiskuma un tūninga cienītājus. Jaunais piedāvājums tiks pozicionēts virs līdzšinējā „BMW Original Accessories” un ietvers aerodinamikas, transmisijas, balstiekārtas un salona uzlabojumus.

    :

    ::
    :
    Tādējādi klientiem, piemēram, „BMW” 1.sēriju būs iespējams nokomplektēt kā Tokijas auto izstādē redzēto konceptu „BMW 1er tii”, t.sk. ar jaunu priekšējo un aizmugurējo buferi, sliekšņiem un melnu sietu, kā arī dekora līstēm, spoguļu uzlikām un oglekļa šķiedras antispārnu.

    :
    ::
    :
    3., 5. un 1. sērijas modeļiem, kā arī „BMW Z4” būs pieejami arī oglekļa šķiedras difuzori un priekšējā bufera uzlikas.

    „BMW 135i” būs iespējams aprīkot ar sporta bremžu sistēmu, 1.sērijai un 3.sērijai tiks piedāvātas arī sportiskas balstiekārtas. Piedāvājuma papildina 18 collu vieglmetāla diski, kas pieejami iepriekšminētajiem, kā arī „BMW Z4” modifikācijām.

    :
    ::
    :
    Vēl ieskats „Performance” katalogā – oglekļa šķiedras glāžu savilcēji, gaisa ieplūdes sistēmas, pārnesumkārbas kulises gājiena saīsināšana, sporta izplūdes sistēmas, oglekļa šķiedras aplikācijas salonam, alumīnija pedāļi, viegli sporta sēdekļi un sporta stūresrati ar diožu displeju.

    Jauno produktu cenas vēl nav zināmas.


    Tikai reģistrēti lietotāji drīkst pievienot komentārus


    Reģistrēties