Cik stulbi 18 gadu vecumā nosisties ar jaunu 'BMW M5'

  • Raksta opcijas
  • Lasīt komentārus (7)
  • Drukāt
  • Raimonds Zandovskis,
    30-01-2008

    Kāds 18 gadus vecs amerikāņu pusaudzis ar pirms trim nedēļām iegādātu jaunu „BMW M5”, izmēģinot maksimālo braukšanas ātrumu kādā no Floridas privātajiem lidlaukiem un tā galā nesabremzējoties, gāja bojā, līdzi paraujot vēl četru draugu dzīvības, kuri tobrīd arī atradās automobiļa salonā.

    :

    ::
    :
    Avārija notika aizvadītajā sestdienā, 26.janvārī, četros no rīta pēc vietējā laika, kad privātā lidlaukā 507 zirgspēku jaudīgais „BMW M5” traucās milzīgā ātrumā un asfaltētā seguma galā 18 gadīgais vadītājs nesabremzējās un pirms ietriekšanās kokā nolidoja aptuveni 60 metru. Saskaņā ar šā brīža konstatējamiem faktiem, automobilis lidoja pār aptuveni 25 metru augstu krauju skrejceļa beigās; kad tas nolidoja 60 metrus, ietriecās resnā kokā aptuveni četrus metrus virs zemes un pāršķēlās uz pusēm. Trīs no pieciem pasažieriem trieciena brīdī tika izmesti no automobiļa, tomēr notikuma vietā bojā gāja visi pieci.

    :
    ::
    :
    Izmeklētāji nezina, vai tobrīd „BMW M5” bija vienīgais auto, kas traucās pa lidlauku, vai arī tas sacentās ar kādu citu spēkratu. Tāpat pagaidām izmeklētāji nezina teikt, ar kādu tieši ātrumu lidojis „BMW M5” un vai tobrīd pasažieri bijuši piesprādzējušies.

    :
    ::
    :
    Tomēr policija identificējusi visus pasažierus: automobiļa vadītājs bijis 18 gadus vecais Džošua Ammirato, bet ar viņu kopā braukuši draugi – trīs 19 gadus veci un viens 20 gadus vecs. Izmeklētāji pieļauj, ka pasažieri bijuši alkohola vai kādu citu vielu reibumā, jo saņēmuši liecības, ka pirms avārijas jaunieši bijuši ballītē.


    :
    ::
    :Interesanti, ka aptuveni 12 stundas pirms avārijas 18 gadīgais pusaudzis reģistrējās „BMW M5” forumā un izveidoja tēmu, kurā vaicāja pēc padoma, kā no sava 2008.izlaiduma gada 507 zirgspēku jaudīgā spēkrata izspiest maksimumu, norādot, ka „esmu iesācējs augstas veiktspējas automobiļu ziņā, man ir tikai 18 gadu, tāpēc esiet iejūtīgi” un šis auto viņam ir tikai trīs nedēļas. Lai arī jaunietis forumā apgalvoja, ka „BMW M5” ir viņa, Floridas policija atklāj, ka tas reģistrēts uz viņa tēva vārda.

    :
    ::
    :
    Kā presei stāsta aculiecinieki, tad jaunieši todien starp trijiem un četriem naktī milzīgā ātrumā vizinājušies pa lidlauku turpu šurpu. Tāpat vietējie zina stāstīt, ka jaunieši pa lidlauku brauc ne pirmo reizi un ne ar šo auto vien. Šo privāto lidlauku ikdienā izmanto aktieris Džons Travolta, kurš dzīvo turpat netālu, bet jaunieši pamanās tajā naktīs ielavīties ar saviem spēkratiem.

    :
    ::
    :
    Savukārt bojāgājušo draugi stāsta, ka todien kopīgi apmeklējuši basketbola spēli un tad devušies uz Dastina Deiva 19 gadu dzimšanas dienas ballīti, kurš pēc tam arī devās liktenīgajā braucienā ar „BMW M5”...

    :
    ::
    :
    Piedāvājam noskatīties videomateriālu no notikuma vietas. Lai aktivizētu video straumējumu, spiediet peles klikšķi uz tālāk redzamā attēla.



    Ja video neizdodas noskatīties iepriekšminētajā veidā, aplūkojiet to šeit.


    Tikai reģistrēti lietotāji drīkst pievienot komentārus


    Reģistrēties