'AC Schnitzer' izstrādā unikālu BMW Z4 M

  • Raksta opcijas
  • Lasīt komentārus (20)
  • Drukāt
  • Artūrs Virbulis,
    07-08-2007

    Tūninga kompānija „AC Schnitzer” pārveidojusi „BMW Z4 M” kupeju – dzinēja jauda palielināta līdz 350 zirgspēkiem, bet maksimālais griezes moments līdz 370 Nm. Tāpat izmainīta aizmugurējā reduktora attiecība, kā arī uzstādīts sportiskāka veidola aerodinamisks virsbūves komplekts.

    :

    ::
    :
    Sākot ar priekšējo buferi un tā „Cup” spārniņiem, cauri platākajiem spārniem ar „BMW” tipiskajām gaisa atverēm un sliekšņiem, līdz aizmugurējam buferim ar tā oglekļa šķiedras difuzoru un noslēdzošo antispārnu vācu ateljē radījis bezkompromisa sportisku automobili. Šo spēka agregātu bremzē astoņu virzuļu cietā suporta bremžu sistēma ar 374x36 milimetru lieliem bremžu diskiem priekšā.

    :
    ::
    :
    Krāsainajai kupejai uzstādīti 20x9,0 collu vieglemtāla diski priekšā un 20x10,0 collu aizmugurē. Tie apauti ar 235/30 izmēra riepām priekšā un 295/25 – aizmugurē. Stabilitāti uz ceļa nodrošina augstumā regulējama sporta balstiekārta. Sacīkšu atmosfēru interjerā rada īpaši ergonomiski sēdekļi, oglekļa šķiedras apdare, kā arī alumīnija pedāļi un aplikācijas.

    :
    ::
    :
    139’000 eiro dārgais koncepts ar nosaukumu „Profile” ir vienreizējs – sērijveida versija šobrīd nav plānota.


    Tikai reģistrēti lietotāji drīkst pievienot komentārus


    Reģistrēties