'Kelleners Sport' pārveido BMW 330i

  • Raksta opcijas
  • Lasīt komentārus (7)
  • Drukāt
  • Raimonds Zandovskis,
    08-07-2007

    Vācu tūninga ateljē „Kelleners Sport” izstrādājis savu pārveidojumu programmu „BMW 330i” modelim, kas sevī ietver ne tikai vizuālus uzlabojumus, bet arī modernizētu dzinēju, pārregulētu balstiekārtu un spēcīgākas bremzes.

    :

    ::
    :
    Kompānijas speciālisti pārveidojuši „BMW 330i” standarta dzinēju, palielinot tā darba tilpumu no trim litriem līdz 3,2-litriem, kā arī pārprogrammējot motora elektronisko vadības bloku. Rezultātā jauda palielināta no standarta 258 zirgspēkiem līdz 306 ZS, bet maksimālais griezes moments pieaudzis par 47 Nm – līdz 347 Nm. Tādejādi spēkrats spēj attīstīt 278 km/h maksimālo ātrumu.

    :
    ::
    :
    Tāpat „Kelleners” sportiskā pakotne iekļauj vairākus balstiekārtas pārregulācijas variantus (sākot ar jauniem amortizatoriem, beidzot ar sportiskas regulējamās balstikārtas uzstādīšanu) un spēcīgākas bremzes ar 322 vai 355 milimetru perforētajiem bremžu diskiem. Tūninga programma iekļauj arī ieplūdes un izplūdes sistēmas modernizāciju.

    :
    ::
    :
    „Kelleners” pārveidotais „BMW 330i” ieguvis arī agresīvāka veidola virsbūves aerodinamisko komplektu, kā atsevišķi elementi izgatavoti no poliuretāna, kā arī ekskluzīvus 19 collu „Vegas 2” riteņu diskus ar 235/35 izmēra riepām priekšā un 265/30 – aizmugurē. Automobiļa salonā uzstādīti dekoratīvie paneļi no oglekļa šķiedras un alumīnija.

    :
    ::
    :


    Tikai reģistrēti lietotāji drīkst pievienot komentārus


    Reģistrēties