BMW krievu miljardiera lidmašīnai izstrādā interjeru

  • Raksta opcijas
  • Lasīt komentārus (37)
  • Drukāt
  • 17-05-2007

    Kāds aptuveni 30 gadu vecs krievu miljardieris, kā vārds netiek atklāts, nesen iegādājies „Boeing 787” lidmašīnu. It kā šāds pirkums nav nekas īpašs, ja runa ir par miljardieri, tomēr šis gadījums ir atšķirīgs – pircējam lidmašīnas sērijveida interjers neimponēja, tāpēc tā izstrādi viņš uzticēja autoražotājam „BMW”.

    :

    ::
    :

    Autoražotājs uzklausīja klienta vēlmes un nolēma šo darbu uzticēt amerikāņu nodaļai „BMW Designworks USA”. Rezultātā „Boeing 787” interjers pārvērties greznos apartamentos. Spriediet paši: guļamistaba ar divvietīgu gultu, viesistaba ar oriģināla dizaina mēbelēm un bāru, kā arī konferenču zāle, kurā veikt pārrunas lidojuma laikā. Tāpat lidmašīnā ir garāža, kurā novietot automobili.

    :

    ::
    :

    Pēc „BMW Designworks USA” pārstāvju vārdiem, viņi no klienta saņēma sarakstu ar lidmašīnā nepieciešamajām lietām un paralēli izstrādātāji ar dizaineriem prātoja, kā to vislabāk izvietot lainerī. Oficiāli darījuma summa netiek atklāta, bet baumo, ka runa ir par 150 miljoniem dolāru.

    :

    ::
    :

    Nav izslēgts, ka pēc šāda precedenta arī citi Krievijas miljardieri rīkosies līdzīgi. Tāpēc nebūtu brīnums, ja tuvākajā laikā parādītos „Boeing” kopražojumi ar, piemēram, „Mercedes-Benz”, „Bentley”, „Ferrari” u.tml.

    :

    ::
    :


    Tikai reģistrēti lietotāji drīkst pievienot komentārus


    Reģistrēties