BMW izstrādājis greznu četrdurvju kupeju CS

  • Raksta opcijas
  • Lasīt komentārus (41)
  • Drukāt
  • 20-04-2007

    Kompānija „BMW” pašlaik notiekošajā Šanhajas autoizstādē prezentējusi konceptuālu četrdurvju kupeju „BMW CS”. Automobilis izstrādāts uz nākamās paaudzes 7.sērijas sedana bāzes un pēc garuma un platuma pārsniedz jebkuru citu „BMW” modeli.

    Četrdurvju kupejas dizainu izstrādājis Kriss Bengls, kurš ir vairāku mūsdienu „BMW” dizaina autors. Spēkrata agresīvo veidolu papildina 21 collas riteņu diski.

    :

    ::
    :

    Jaunais „BMW CS” ieguvis V12 dzinēju, kas izstrādāts uz pieclitru V10 dzinēja (507 ZS) bāzes, ar ko tiek komplektēts „BMW M5” un „BMW M6”. Atšķirība ir tā, ka šim motoram tikuši pievienoti vēl divi cilindri. Tiesa, jaunās četrdurvju kupejas tehniskie un dinamiskie raksturlielumi pagaidām netiek atklāti.

    :

    ::
    :

    Nav izslēgts, ka uz šī konceptuālā „BMW CS” bāzes tiks izstrādāts sērijveida modelis, kas tiks pozicionēts starp „BMW” 7.sērijas sedanu un „Rolls-Royce Phantom” limuzīnu. Tādā gadījumā šis automobilis konkurēs ar topošajām četrdurvju kupejām „Porsche Panamera” un „Aston Martin Rapide”. Kā gaidāms, sērijveida modelis tiks nosaukts kā „BMW” 8.sērija.

    :

    ::
    :


    Tikai reģistrēti lietotāji drīkst pievienot komentārus


    Reģistrēties