Ikgadējā BMWPower.lv Ziemassvētku labdarības akcija

  • Raksta opcijas
  • Lasīt komentārus (24)
  • Drukāt
  • 04-12-2006

    Turpinot pagājušogad aizsākto tradīciju, arī šogad BMWPower.lv kuluāros tika pieņemts lēmums Ziemassvētkos sagādāt prieku tiem, kuriem, iespējams, šī palīdzība ir nepieciešama visvairāk – bērniem Latvijas bērnunamos. Ziedojumu vākšanas akcija ilgs līdz šāgada 17.decembrim.

    Jau ir apzināti pāris bērnunami un tiem nepieciešamākās lietas, kas arī šoreiz saistāmas ar dažāda veida tehniku. Jāatzīmē, ka akcijas ietvaros tiks vākta tikai nauda, kaut arī, visticamāk, daudziem būtu arī kādas mantas, ko viņi labprāt nodotu bērnunamiem, tomēr akcijas organizatoru laika trūkuma un aizņemtības dēļ būtu apgrūtinoši vākt arī mantas (ja vien nav kāds, kurš būtu gatavs uzņemties šo nodarbi).

    Ziedojumi pārskaitījumā uz bankas kontu tiks vākti līdz šāgada 17.decembrim, tomēr ieteicams, lai tie, kuri vēlas ziedot, nedarītu to pēdējās dienās, jo BMWPower.lv labdarības akcijas rīkotājiem laikus jāapzinās, kādā apmērā un ar ko būsim spējīgi palīdzēt bērnunamiem.

    BMWPower.lv saglabās ziedotāju personības konfidencialitāti. Akcijas noslēgumā tiks publicēts raksts par saziedotajiem līdzekļiem, iegādātajām lietām un ar tām apgādātie bērnunamiem.

    Atgādināsim, ka pērn labdarības akcijas ietvaros tika savākti 1’408 lati, par ko tika iegādāts jaudīgs zāles pļāvējs „Husqvarna”, veļasmašīna „Zanussi”, mūzikas centrs „Aiwa”, satelīta komplekts, spēles un rotaļas, kā arī dažādi gardumi.

    Konts ziedojumiem:

    LV49HABA0551011876882
    Edgars Seidars
    P.k. 300483-10524


    Tikai reģistrēti lietotāji drīkst pievienot komentārus


    Reģistrēties