Pirmā oficiālā informācija un attēli ar jauno ’BMW’ 3.sērijas kabrioletu

  • Raksta opcijas
  • Lasīt komentārus (22)
  • Drukāt
  • 30-11-2006

    Kompānija „BMW” izplatījusi pirmos oficiālos attēlus un informāciju par jaunās paaudzes „BMW” 3.sērijas četrvietīgo kabrioletu, kas pirmo reizi markas vēsturē tiks aprīkots ar cietā seguma saliekamo jumtu. Jumta nolaišanas un pacelšanas process kopumā aizņem 22 sekundes.

    Bagāžas nodalījuma tilpums pacelta jumta gadījumā veido 350 litru telpu, bet nolaista – 210 litru. Jāatzīmē, ka „BMW” 3.sērijas kabrioleta aizmugurējo sēdekļu atzveltnes ir nolokāmas, ļaujot bagāžniekā pārvadāt garus priekšmetus vai vienkārši palielināt tā ietilpību.

    :

    ::
    :
    Sākotnēji jaunais kabriolets būs pieejams versijā ar kādu no diviem benzīna dzinējiem ar tiešo degvielas iesmidzināšanas sistēmu – 2,5-litru ar 218 zirgspēku jaudu un trīslitru biturbo spēka agregāts ar 306 ZS. No vietas līdz 100 km/h šīs modifikācijas paātrinās attiecīgi 7,6 un 5,8 sekundēs, bet to maksimālais ātrums sasniedz 243 un 250 km/h atzīmi.

    :
    ::
    :
    Nedaudz vēlāk „BMW” 3.sērijas kabrioletu gammu papildinās bāzes versija ar divlitru 170 ZS dzinēju, kā arī modifikācija ar trīslitru atmosfērisko benzīna motoru, kas attīsta 231 ZS.

    Jaunā „BMW” 3.sērijas kabrioleta oficiālā prezentācija notiks nākamā gada janvārī Detroitas autoizstādē. Tirdzniecībā Eiropā tas nonāks nedaudz vēlāk – nākamā gada pavasarī. Kabrioletu cenas pagaidām netiek izziņotas.

    :
    ::
    :


    Tikai reģistrēti lietotāji drīkst pievienot komentārus


    Reģistrēties