Pirmā oficiālā informācija un attēli ar jauno ’BMW X5’

  • Raksta opcijas
  • Lasīt komentārus (85)
  • Drukāt
  • 08-08-2006

    Kompānija „BMW” izplatījusi pirmos oficiālos attēlos un informāciju par jaunās paaudzes apvidus automobili „BMW X5”. Kā jau tas bija gaidāms, automobilis kļuvis ievērojami lielāks par savu priekšteci, kā arī ieguvis modernizētu virsbūves un interjera dizainu.

    :

    ::
    :

    Jaunais „BMW X5” izstrādāts uz modernizētas līdzšinējā modeļa platformas, bet tā kopgarums ir 4,85 metri – par 20 centimetriem vairāk, kā līdzšinējai paaudzei. Papildus centimetri ļāvuši automobili padarīt daudz ietilpīgāku un ievietot tajā trīs sēdekļu rindas, kurās var sasēsties septiņi pasažieri.

    :

    ::
    :

    :

    ::
    :Konsole otrajā rindā sēdošajiem:
    :Bagāžas nodalījuma tilpums paceltas trešās sēdekļu rindas gadījumā ir 200 litru un palielinās līdz 620 litriem, ja aizmugurējo sēdekļu rindu noloka speciālā grīdas nišā. Ja noloka arī otro sēdekļa rindu, tad „BMW X5” bagāžas nodalījuma ietilpība pieaug līdz 1’750 litriem.

    :
    ::
    :

    :

    ::
    :4,8-litru V8 dzinējs:
    :„BMW X5” bāzes modelis tiks aprīkots ar trīslitru sešcilindru benzīna dzinēju, kā jauda sasniedz 265 zirgspēkus. Ar to apvidus automobilis no vietas līdz simts kilometriem stundā spēj paātrināties 8,3 sekundēs. Savukārt komplektācijā ar 4,8-litru 367 ZS jaudīgo V8 motoru „BMW X5” šo pašu disciplīnu veic 6,5 sekundēs, bet tā maksimālais ātrums sasniedz 240 km/h. Tāpat automobilim pieejams viens dīzeļdzinējs – trīslitru spēka agregāts ar divām turbīnām, kas ļauj tam attīstīt 272 ZS. Paātrinājumu no vietas līdz 100 km/h „BMW X5” šādā gadījumā veic 8,1 sekundē.

    :
    ::
    :Trešā sēdekļu rinda:
    :

    Jaunās paaudzes „BMW X5” atšķiras vēl ar jaunu virsbūves dizainu, kas ir daudz agresīvāks un izteiksmīgāks. Jaunuma veidolā uzmanību piesaista oriģinālie priekšējie lukturi, kas nedaudz atgādina kompako apvidnieku „BMW X3”, kā arī sarežģītās formas priekšējais buferis un masīvais radiatora dekoratīvais režģis markas tradicionālajā izpildījumā.

    :

    ::
    :

    :

    ::
    :„BMW X5” salonā parādījies jauns priekšējais panelis, kas ieturēts „BMW” 5.sērijas stilā. Tāpat apvidus automobilis tiks komplektēts ar virkni mūsdienīgu elektronisku sistēmu, kas aizgūtas no citiem markas modeļiem, ieskaitot sistēmu, kas projicē spidometra rādījumu uz priekšējā vējstikla.

    :
    ::
    :

    Jaunā „BMW X5” modeļa oficiālā prezentācija notiks šoruden Parīzes autoizstādes ietvaros. Savukārt tirdzniecībā tas nonāks gada beigās, „BMW X5 3.0si” cena Vācijā būs no 51’350 eiro, „BMW X5 4,8i” no 68’700 eiro, bet „BMW X5 3.0d” – no 51’900 eiro.

    :

    ::
    :

    Vairāk un lielāka izmēra attēli ar jauno „BMW X5”


    Tikai reģistrēti lietotāji drīkst pievienot komentārus


    Reģistrēties