’WESS’ savu tirdzniecības klāstu Latvijā papildina ar BMW

  • Raksta opcijas
  • Lasīt komentārus (8)
  • Drukāt
  • 01-02-2006

    Piecpadsmit gadus uzņēmums „WESS” Latvijas tirgū asociējās ar automašīnām „Toyota” un „Lexus”. Šajā gadā piedāvāto automašīnu klāstu ir papildinājis „BMW”. Janvārī notika preses konference, kurā „BMW AG” pārstāvji oficiāli pasludināja „WESS Select” par jauno „BMW” pārstāvi Latvijā līdzās otram jaunajam dīlerim – „BM Auto”.

    Kopš 1.jūlija „WESS Select” uzsācis darbību pagaidu telpās, izkārtojoties blakus autocentram „Toyota WESS Motors”, K.Ulmaņa gatvē 125, kur piedāvā jaunās un mazlietotās „BMW” markas automašīnas, to tehnisko apkopi, garantijas remontu, kā arī iespēju iegādāties oriģinālās rezerves daļas un izmantot citus „BMW” jauniem klientiem paredzētos pakalpojumus.

    Kopumā, 2006.gadā ieplānots pārdot 80 „BMW” markas automašīnas. Līdz gada beigām plānoti divi jaunumi – jaunās paaudzes „BMW” 3.sērijas kupeja un atjauninātais „BMW X3” ar plašāku dzinēju izvēli un modernizētu virsbūves un salona dizainu.

    Augustā „WESS Select” plāno pabeigt jaunā, mūsdienīgā „BMW” autocentra plānošanas darbus un ķerties pie tā celtniecības blakus „Toyota” un „Lexus” autocentriem. Šis autocentrs savas durvis vērs 2007.gada pirmajā ceturksnī. Jaunā „BMW WESS Select” autocentra kopējā platība sasniegs 2’900 m2 un serviss būs aprīkots ar 16 pacēlājiem.

    „BMW WESS Select” salons būs viens no mūsdienīgākajiem „BMW” autosaloniem Eiropā, uzcelts saskaņā ar „BMW” ražotāju un klientu vēlmēm. Jaunajā „BMW” centrā tiks izstādītas jaunās „BMW” markas automašīnas, klientu ērtībai uz vietas darbosies līzinga un apdrošināšanas nodaļa, kā arī rezerves daļu un aksesuāru nodaļa, un, protams, mūsdienīgs serviss, ar mērķi piedāvāt tikai kvalitatīvus pakalpojumus, tādējādi radot papildus gandarījumu, ka esat „BMW” automašīnas īpašnieks.


    Tikai reģistrēti lietotāji drīkst pievienot komentārus


    Reģistrēties