„BMW Ring-Taxi” – 10 minūtes adrenalīna par nieka 60,- EUR * (Video)

  • Raksta opcijas
  • Lasīt komentārus (45)
  • Drukāt
  • 15-11-2005

    Pirmdienas pēcpusdienā „BMW un skaistums” topikā uzdūros interesantai bildei, kurā bija attēlots BMW M5 E60, slīpējot kādas paplatas trases līkumu. M5 izcēlās ar interesantu krāsojumu, kā arī uzrakstu uz sāniem – „Ring-Taxi”. Izmantojot meklētāju google.com, nolēmu painteresēties tuvāk, kas tas par zvēru...

    Būtiskākie fakti par „BMW Ring-Taxi”

    No mājas lapas var noprast, ka šāda vizināšana notiek no aprīļa līdz novembrim (šis gads laikam būs nokavēts...). Parasti brīvdienās un pirmdienās.

    „BMW Ring-Taxi” biļete maksā 175 eiro, un vienlaicīgi taksī drīkst atrasties līdz trīs personām. Atsevišķas sēdvietas netiekot pārdotas, taču, domājams, ja esat gatavs samaksāt 175 eiro, neviens jums neliegs atrasties automobilī divatā ar pilotu, kas, protams, braucienu padara vēl ātrāku!

    Biļete ir derīga vienam aplim, jeb aptuveni 20,8 kilometriem, kurus kaut cik normāls auto atkarībā no laika apstākļiem veic mazāk kā 10 minūtēs. Konkrētais BMW M5 ar trim pasažieriem sausā laikā apli veic astoņās ar pusi minūtēs. Tiesa, nav zināms, vai šis M5 visu apli brauc „ikdienas” P400 (400 ZS) vai arī P500 režīmā, kurā automobiļa jauda pieaug līdz 507 ZS, kā arī viss automobilis paliek sportiskāks.

    Automobiļus pilotē pieredzējuši sacīkšu braucēji un piloti, kas spētu Nirburgringas Nordšleifi izbraukt ar aizsietām acīm - Hans-Joachim Stuck, Claudia Hürtgen un Sabine Schmitz. Tie, kas skatās „Top Gear” raidījumu, domājams, atcerēsies, kā vācu „Sabinčiks” piesmēja J.Klarksonu...

    Sīkāku informāciju meklējiet „Ring-Taxi” oficiālajā mājas lapā, kas ir pieejama gan vāciski, gan angliski.

    Iespējams, kādam šī informācija noderēs un viņš apvienos braucienu „BMW Ring-Taxi” ar vizināšanos pa Nirburgringas trasi savā personīgajā automobilī.

    Šajā mājas lapā (nav oficiālā mājas lapa!) var atrast bildes, pāris video, kā arī „viena kadra” emocijas par „BMW Ring-Taxi”.

    Neliels, bet kvalitatīvs video par „BMW Ring-Taxi”

    * – izdaliet 175 eiro uz trim personām.


    Tikai reģistrēti lietotāji drīkst pievienot komentārus


    Reģistrēties