’Hartge’ pārveidojumi BMW 3.sērijai

  • Raksta opcijas
  • Lasīt komentārus (9)
  • Drukāt
  • 12-06-2005

    Pazīstamais vācu tūninga ateljē „Hartge”, kas specializējies „BMW” automobiļu pārveidošanā, izstrādājis savu programmu jaunās paaudzes „BMW” 3.sērijai. Sākotnēji kompānija piedāvā detaļas automobiļa ārienes modernizācijai, tikmēr turpinot darbu pie dzinēja uzlabojumiem.

    „Hartge” pārveidotā „BMW” 3.sērija atšķirsies ar oriģinālu priekšējo un aizmugurējo buferi, kas automobilim piešķir daudz sportiskāku un agresīvāku veidolu, kā arī sliekšņu uzlikas un jaunu izplūdes sistēmu. Ateljē klienti varēs izvēlēties savam automobilim firmas dizaina riteņu diskus diametrā no 17 līdz 20 collām.

    :

    ::
    :

    :

    ::
    :Pašlaik „Hartge” jau var piedāvāt tehniskos uzlabojumus „BMW 320d” modeļa dīzeļdzinējam, kā jauda tikusi palielināta līdz 196 zirgspēkiem, bet maksimālais griezes moments – līdz 390 Nm. No vietas līdz simts kilometriem stundā jaunums spēj paātrināties 7,5 sekundēs, bet tā maksimālais ātrums sasniedz 230 kilometru stundā.

    :
    ::
    :

    Nedaudz vēlāk „BMW” 3.sērijas automobiļiem ar benzīna dzinēju „Hargte” plāno piedāvāt kompresora uzstādīšanu. Tāda automobiļa top-versija spēs attīstīt vairāk kā 300 zirgspēku.

    :

    ::
    :

    Tāpat ateljē izstrādājis komplektu balstiekārtas pazemināšanai par 30 milimetriem, kā arī virkni aksesuāru salona apdarei.


    Tikai reģistrēti lietotāji drīkst pievienot komentārus


    Reģistrēties