BMW centrs ‘Permalat pluss’ kļūst par ‘BMWPower.lv’ ģenerālsponsoru

  • Raksta opcijas
  • Lasīt komentārus (64)
  • Drukāt
  • 09-02-2005

    No šā gada februāra uz veselu gadu BMW centrs „Permalat Pluss” kļuvis par vortāla „BMWPower.lv” ģenerālsponsoru. Šī sadarbība ir loģisks un veiksmīgs attīstības posms abām pusēm, jo, pateicoties tai, vortāls „BMWPower.lv” spēs sniegt kvalitatīvu informāciju gan ziņu un rakstu veidā, gan tehnisko jautājumu risināšanā.

    „BMWPower.lv” vadība pavisam droši var apgalvot, ka lasītāji regulāri varēs lasīt interesantus rakstus, kas izpaudīsies ne tikai BMW jaunumu veidā, bet arī vēstures un tehnikas apskatos u.tml. Ir izveidota jauna sadaļa forumā, kurā „BMWPower.lv” reģistrētie apmeklētāji var uzdot tehniska rakstura jautājumus, uz kuriem centīsies atbildēt kompetenti BMW speciālisti. Šī sadarbība arī paātrinās „BMWPower.lv” pavisam jaunās versijas tapšanu, kurā būs novērstas pašreiz vortālā esošās neērtības, apkopoti visi BMW modeļi ar tehniskajiem raksturlielumiem un aprakstiem, kā arī ieviestas jaunas dinamiskas sadaļas, kas padarīs „BMWPower.lv” par vismīļāko vietu Latvijas BMW faniem visā internetā un, iespējams, par visdinamiskāko ar automobiļiem saistīto resursu Latvijā.

    „Permalat Pluss” autocentrs nekādā ziņā neiespaidos BMW piekritēju izvēli vai rīcības brīvību. „Permalat Pluss” ir par godīgu konkurenci un profesionalitāti, lai paveiktie darbi un klientu atsauksmes ir atskaites punkts paveiktajam. Autocentrs ir pārliecināts, ka kopā ar profesionālu partneri, kāds ir „BMWPower.lv”, tam izdosies noteikt jaunus, augstākus klientu apkalpošanas standartus.

    Autocentrs „Permalat Pluss” dibināts 1995. gadā, sākotnēji saviem klientiem piedāvājot lietotas BMW rezerves daļas. Šobrīd „Permalat Pluss” izaudzis par vienu no lielākajiem specializētajiem BMW apkopes centriem Latvijā. Sekojot savu klientu vajadzībām un vēlmēm, par būtiskākajiem savas darbības virzieniem autocentrs ir izvēlējies:

  • Mazlietotu BMW automobiļu piegādi no Vācijas ar sekojošu pirmspārdošanas apkopi;
  • BMW automobiļu apkopi un remontu atbilstoši „BMW AG” prasībām;
  • BMW automobiļu rezerves daļu un aksesuāru vairumtirdzniecību un mazumtirdzniecību.

    Vairāk par „Permalat Pluss” autocentru lasiet firmas mājas lapā.

    Atgādināsim, ka vortāls „BMWPower.lv” savu darbību uzsāka 2002.gada 14.maijā un strauji ieguva popularitāti starp BMW lietotājiem. Pašreiz vortālu apmeklē aptuveni 25’000 unikālu apmeklētāju mēnesī, kas padara „BMWPower.lv” ne tikai par populārāko BMW resursu, bet arī par vienu no apmeklētākajiem auto resursiem Latvijā, atpaliekot tikai no „Auto DELFI”, „TVNET Auto” un „iAuto”.

    Augstas izšķirtspējas attēli:


    Tikai reģistrēti lietotāji drīkst pievienot komentārus


    Reģistrēties