AC Schnitzer aksesuāri E65 7. sērijai

  • Raksta opcijas
  • Lasīt komentārus (20)
  • Drukāt
  • 29-05-2002

    Ar jauno 7. sēriju BMW izsludina jaunu luksusa sedanu ēru. BMW 7. sērija ieved braukšanas prieka standartus pavisam citā dimensijā. Zem luksusa sedana motora pārsega slēpjas augstas veiktspējas tehnoloģijas no sporta automobīļu klases. AC Schnitzer jau ir izstrādājis pirmos speciālos aksesuārus un pašlaik strādā pie pilna spektra pabeigšanas.

    Viens no iezīmīgākajiem jaunievedumiem ir dažāda veida aerodinamiskie komponenti. Katrs klients pēc savas gaumes var izvēlēties starp sporta variantiem un ekskluzīviem Chromeline Design. Abos variantos tie ir ieturēti apdullinošā sporta stilā, kas ārēji atspoguļo automašīnas augstas veiktspējas tehnoloģijas. Sporta variantā priekšējais spoileris, sliekšņu uzlikas un aizmugurējais spoileris ir virsbūves krāsā, bet Chromeline variantā spoileri ir papildināti ar hromu.



    Automobīļa aerodinamiskais ietērps ir papildināts ar aizmugurējo spoileri. AC Schnitzer aerodinamiskais komplekts tiek noslēgts ar jauniem spoguļu sportiskiem ietvariem un mazu spoilerīti uz jumta, kas atgādina haizivs spuru. Jāsaka, ka šāds tūnings dod arī reālu labumu, nevis tikai labi izskatās.

    Lai padarītu braukšanas dinamiku vēl labāku, AC Schnitzer inženieri strādā pie sporta piekares komponentiem. Pirmais solis ir atsperu komplekts, kas pazemina automobīli par 35mm priekšā un par 25mm- aizmugurē.

    Priekšā uzstādīti 9.5Jx20” ar 245/45 R20 riepām un aizmugurē- 10.5Jx20” diski ar 275/35 R20 izmēra riepām. Šāda izmēra riteņi neuzsver tikai tehnisko izsmalcinātību, bet arī vadītāja sportiskās ambīcijas. 17” un 19” vieglmetāla diski jau ir pieejami. Interjera uzlabošanai sporta stūre un velūra paklājiņi jau tagad ir pieejami kopā ar raksturīgajiem AC Schnitzer alumīnija pedāļiem un pēdas palikņiem. AC Schnitzer uzlabotā BMW i-Drive vadības sistēma ir kā punkts uz “i”.



    Pilns AC Schnitzer speciālo aksesuāru komplekts BMW 7. sērijai ir gaidāms 2002. gada vasarā.

    Bimmer


    Tikai reģistrēti lietotāji drīkst pievienot komentārus


    Reģistrēties