Alpina sagatavojusi savu Z4 versiju

  • Raksta opcijas
  • Lasīt komentārus (19)
  • Drukāt
  • 31-08-2003

    Vācijas tūninga ateljē Alpina, kurš specializējas tieši BMW markas automobiļu modificēšanā, beidzot ir sagatavojis savu versiju jaunajam BMW rodsteram Z4. Pie tam, kā vienmēr, šīs kompānijas speciālisti piedāvā atšķirīgu no citām kompānijām automobiļu uzlabošanu.

    3-litrīgais sešcilindrīgais dzinējs, kuru šajā rodsterī ievieto ražotājs, ir piekāpies pārstrādāta dzinēja priekšā, kura tilpums ir palielināts līdz 3,4-litriem, bet jauda līdz 300 zirgspēkiem. Maksimālais griezes moments šim dzinējam jau pie 2000 apgriezieniem minūtē sasniedz 363 Nm. Atzīmēsim, ka pirmo reizi šis dzinējs parādījās tūningotajai BMW 3. sērijas versijai.

    Ar jauno „sirdi” stilīgais rodsters ieskrienas līdz 100 km/h tikai 5,3 sekundēs, bet tā maksimālais ātrums sasniedz 265 km/h. Pie kam, ja pasūtina cieto saliekamo jumtu, tad BMW Z4 no Alpina spēs attīstīt pat 270 km/h lielu ātrumu.

    Tik liels ātrums sasniedzams ne tikai lielās jaudas dēļ, bet arī liela diametra disku dēļ, proti, 19-collīgi, kam priekšā ir 235 mm platuma riepas, bet aizmugurē – 265 mm. Bez tam, BMW Z4 no Alpina ir ieguvis pats savu vārdu – Roadster S – un ir aprīkots ar aerodinamisko ietērpu un modernizētu interjeru.

    Šī jaunuma cena pagaidām netiek izpausta.


    Tikai reģistrēti lietotāji drīkst pievienot komentārus


    Reģistrēties