BMW X5 tiks atjaunots pēc gada

  • Raksta opcijas
  • Pievienot komentāru
  • Drukāt
  • 20-03-2003

    Pirmais, un uz doto mirkli vienīgais, “bezceļnieks” no BMW kompānijas jau pēc gada piedzīvos nelielus uzlabojumus (facelifting). Kā vēsta izdevums AutoExpress, pasūtījumus pēc atjaunotā BMW X5 sāks pieņemt jau 2004. gada sākumā, bet pats automobilis pārcietīs nopietnas tehniskas modifikācijas un nelielus uzlabojumus eksterjerā.

    Kā vēsta ziņu avoti no kompānijas iekšienes, tad BMW X5 virsbūves dizains kopumā paliks bez krasām izmaiņām. Nelielam “restailingam” tiks pakļauta automobiļa aizmugurējā daļa, kur parādīsies jauns buferis un nedaudz citādāks aizmugurējo lukturu noformējums, kā arī automobiļa purngals netiks pakļauts nopietnai pārveidošanai.


    Par galveno uzdevumu, kas izvirzīts BMW kompānijas inženieriem, kļuva automobiļa šasijas modernizācija, kura tagad nedaudz piekāpjas pēdējiem jaunumiem šajā segmentā, piemēram, VW Touareg vai Porsche Cayenne. Tieši šī iemesla dēļ tika nolemts topošo jaunumu aprīkot ar modernu pneimatisko balstiekārtu, kā arī modernizēt pilnpiedziņas sistēmu un citus šasijas mezglus.

    Arī dzinēju spektrs tiks pilnībā nomainīts: 3-litrīgo turbodīzeli aizstās tā uzlabotais variants ar papildus 34 Zs, bet labi pazīstamie 3- un 4,4-litrīgie benzīna motori piekāpušies savu “jaunāko brāļu” priekšā: 3,6- un 4,4-litrīgajiem V8 dzinējiem ar Valvetronic tehnoloģiju. Jauno dzinēju jauda sastāda attiecīgi 272 un 333 Zs.

    Sīkāka informācija par BMW X5 uzlabojumiem vēl nav izpausta.

    Bimmer


    Tikai reģistrēti lietotāji drīkst pievienot komentārus


    Reģistrēties