Jaunā BMW 5. sērija: nekādas revolūcijas!

  • Raksta opcijas
  • Lasīt komentārus (6)
  • Drukāt
  • 29-12-2002

    Pēc pretrunīgās reakcijas uz 7. sērijas un rodstera Z4 izskatu, BMW ir pieņēmis lēmumu nepadarīt jaunā “piecsimtā” dizainu revolucionāru. Par to liecina fotouzņēmumi pirms-sērijveida automobilim, kuri uzņemti izmēģinājuma laikā uz kāda no Vācijas autobāņiem. Oficiālais jaunās 5. sērijas dizains tiks apstiprināts pēc pāris nedēļām, pēc kā 5. sērija tiks izrādīta BMW dīleru vadītājiem visā pasaulē.

    Tā kā tieši uz jauno 5. sēriju bavārieši liek vislielākās cerības, tad visi saprot, ka izgāšanās gadījumā koncerna vadība nežēlos izstrādātājus un menedžmentu, kas izstrādājuši jauno automobiļa dizainu. Pašlaik BMW mēģina atrast balansu dizainā, lai modelis kļūtu par bestselleru kā līdz šim.


    Fotogrāfijas, kas uzņemtas uz autobāņa, rāda, ka BMW ir atteicies no “aziātiskajiem motīviem” priekšējo lukturu dizainā, bez tam, automašīnas aizmugurējās daļas dizains būs evolucionārs, bet ne tik izaicinošs, kā tas bija ar “septiņsimto”.

    Oficiālā prezentācija notiks Ženēvas autosalonā nākošgad. Pie dīleriem automobilis nonāks 2003. gada septembrī, kad viņi arī sāks pieņemt pasūtījumus uz jauno BMW 5. sēriju.

    Bimmer


    Tikai reģistrēti lietotāji drīkst pievienot komentārus


    Reģistrēties