BMW iespaidīgākās debijas Holivudas kino

  • Raksta opcijas
  • Lasīt komentārus (2)
  • Drukāt
  • BMW iespaidīgākās debijas Holivudas kino

    BMWPower.lv,
    13-12-2023

    Kamēr citi svētku brīvdienās dodas uz Monaco Casino Square lūkoties luksusa automašīnas, mēs slēdzam iekšā televizoru un meklējam iespaidīgākās BMW automašīnu debijas Holivudas grāvējos. Runājot pavisam godīgi, foršas un ātras mašīnas filmās ir labi, bet BMW padara filmas vēl labākas. Bieži vien automašīnas filmās ir tikai kā pārvietošanās līdzeklis, bet BMW vienmēr ir vairāk – BMW automašīnas pastāsta arī savu stāstu.

    Džeimss Bonds

    Elegantais britu slepenais aģents Džeims Bonds savas karjeras laikā ir paspējis iemēģināt dažādus auto – sākot no luksusa klases Aston Martin, līdz Renault markas taksītim. Tomēr aģents 007 ir aizvadījis ievērojamu laika posmu arī pie BMW automašīnas stūres. BMW ir debitējis trīs Džeimsa Bonda filmās – 1995. gada filmā Goldeneye, 1997. gada filmā Tomorrow Never Dies un 1999. gada filmā The World Is Not Enough. Elegantais BMW Z8 bija papildināts ar visiem ierastajiem uzlabojumiem, tostarp ložmetējiem, dūmu aizsega, elektronisko sakaru sistēmu un ložu necaurlaidīgu stiklu. Toties BMW 750iL bija pirmais auto, kuru Džeimss Bonds spēja kontrolēt attālināti. Pateicoties šai funkcijai, Bonds spēja vadīt savu 7. sērijas BMW no aizmugurējā sēdekļa un veiksmīgi izvairīties no sliktajiem. Noteikti jau esi pamanījis, ka Bonda automašīnas reizēm piedzīvo bēdīgu likteni, tā tas arī notika ar superauto BMW Z8. Šis skaistulis Azerbaidžānā tika sazāģēts uz pusēm. Iespaidīga nāve fantastiskam auto.

    Kurjers

    Esam nonākuši pie nākamā aizraujošā Holivudas grāvēja The Transporter jeb Kurjers. Kurjers Frenks Mārtins pārvadā kravas, neuzdodot liekus jautājumus, neprasot vārdus un neinteresējoties par to, kas ir sūtījumā. Automašīna, ko Frenks izmanto šim darbam, ir melns 1995. gada BMW 735i(E38) ar manuālo kārbu. Starp citu, E38 bija pēdējā 7. sērija, kas tika piedāvāta ar manuālo pārnesumkārbu. Uzticamais BMW Frenkam kalpo godam, līdz brīdim, kad viņš pārkāpj savu noteikumu un apskatās, kas ir iekšā paciņā. Atklājis, ka tā ir sieviete, lietas kļūst sarežģītas. Diemžēl sekas nākas izbaudīt uzticamajam BMW – galamērķī pārvadātais portfelis sprāgst un BMW eksplozijā tiek saārdīts miljons daļiņās.

    Loke

    Biogrāfiskā asa sižeta filma Loke stāsta par Ivanu Loki – veiksmīgu arhitektu un laimīgu ģimenes cilvēku. Tomēr idilliskā un sakārtotā dzīve draud sabrukt, kad Loke saņem satraucošu telefona zvanu savas karjeras lielākā izaicinājuma priekšvakarā. Esam nonākuši līdz filmas labākajam momentam jeb filmas norises vietai – principā lielākā daļa filmas darbības notiek pelēka BMW X5 vadītāja sēdeklī. Patiesībā šis ir ļoti interesants veids, kā izstāstīt stāstu. Toma Hārdija sniegums ir tikpat izcils, cik BMW X5 un tā ekstras.

    Neiespējamā Misija

    BMW ir ilggadējs Mission Impossible sponsors, tamdēļ nav liels pārsteigums, ka visi labie puiši Neiespējamajā Misijā brauc ar BMW markas automobiļiem. Apskatīsim iespaidīgākos BMW spēkratus, kas tikuši uz lielā ekrāna. Filmā Mission: Impossible: Fallout ir redzami gan jaunākās paaudzes gan vecie labie bembji, tomēr starp ievērojamākajiem ierindojas BMW M5, 1986. gada BMW 5. sērijas Sedans, 7. sērijas sedans un BMW R nineT Scrambler. Iespaidīga kompānija, ne? Toties filmā Mission Impossible 4: Ghost Protocol Toms Krūzs brauc ar ļoti gludu hibrīda sporta automašīnu — BMW i8. Filmās izmantoto BMW automašīnu saraksts ir patiesi iespaidīgs. Vai zināji, ka Toms Krūzs nelaida garām iespēju un daudzas ātrās braukšanas ainas izpildīja pats? BMW vilinājumam pretī turēties nespēj pat Krūzs.

    The Hire

    Šodienas filmu sarakstu nobeigsim ar ikonisko The Hire – BMW filmu sēriju. Būtībā tā ir 8 īsfilmu sērija, ko radījuši Holivudas A klases režisori un filmu veidotāji. Ar to vēl viss nebeidzas, jo The Hire īsfilmās piedalījušās pasaules līmeņa zvaigznes, piemēram, Klaivs Ovens, Mikijs Rurks, Madonna un Dakota Faninga. Kā jau noteikti noprati, tad galveno lomu šajā filmās spēlē tieši BMW markas automobiļi. Īsfilmu sižets ir spraigs, trillera cienīgs un lielu daļu filmas darbības veido ātra un bīstama braukšana. Lai arī BMW Films apgalvo, ka šīs filmas nav zīmola reklāma, tās patiesībā tik perfekti parāda zīmola vērtības, izceļ automašīnu kvalitāti un liek cilvēkiem apsvērt domu pāriet uz BMW markas auto.


    Tikai reģistrēti lietotāji drīkst pievienot komentārus


    Reģistrēties