Balso par BMW X1 konkursā 'Latvijas Gada auto'

  • Raksta opcijas
  • Lasīt komentārus (1)
  • Drukāt
  • BMWPower.lv,
    07-12-2016

    Vēl tikai šonedēļ var nobalsot par “Tautas simpātiju” konkursā “Latvijas Gada auto 2017”, kur BMW marka šogad sevi pārstāv ar jauno apvidus automobili “X1”. Nobalsot par “BMW X1” var internetā kādā no diviem veidiem.


    Nobalsot par “BMW X1” konkursā var portālā “Delfi.lv” un arī vortālā “iAuto.lv”, autorizējoties ar savu “Facebook” vai “Draugiem.lv” lietotāja kontu. Nobalsot abās interneta vietnēs varat līdz ceturtdienas, 8. decembra, vēlam vakaram.


    “Latvijas Gada auto 2017” galvenā titula ieguvēju un uzvarētājus dažādās nominācijās noteiks 21 cilvēka žūrija, kurā ir gan autožurnālisti, gan nozares profesionāļi. Tomēr ikviens interesents var nobalsot par savu “Latvijas Gada auto 2017” favorītu no konkursam pieteiktajiem 24 pretendentiem.


    Interesanti, ka “BMW X1” ir arī viens no septiņiem konkursa finālistiem, kas cīnīsies par galveno titulu, uz kuru pretendē arī “KIA Sportage”, “Opel Astra”, “Peugeot 3008”, “Škoda Kodiaq”, “Volkswagen Tiguan” un “Volvo S90”.


    “Latvijas Gada auto 2017” galvenā titula ieguvējs un uzvarētāji dažādās nominācijās, tostarp “Tautas simpātija”, tiks paziņoti piektdien, 9. decembrī, no pulksten 20. Pasākuma tiešraidi varēs vērot portālā “Delfi.lv”.



    Tikai reģistrēti lietotāji drīkst pievienot komentārus


    Reģistrēties