'OSRAM LEDriving' diožu miglas lukturi

  • Raksta opcijas
  • Lasīt komentārus (7)
  • Drukāt
  • BMWPower.lv,
    24-02-2016

    Migla un Baltijas nepastāvīgie laika apstākļi ietekmē ikviena autovadītāja braukšanas drošību. Drošība uz ceļa ir svarīga, tomēr līdztekus tai mēs vēlamies, lai mūsu parādīšanās uz ceļa būtu stilīga, izteiksmīga un spilgta, jo mēs visi esam individualitātes.

    Halogēna miglas lukturi tagad jau pieder vakardienai. Laiks pāriet uz LED tehnoloģiju – tas nozīmē daudz spilgtāku gaismu un individuālu izskatu. Jaunie “OSRAM LEDriving” miglas lukturi ne tikai izgaismo jūsu ceļu sliktas redzamības apstākļos, bet arī parāda jūsu oriģinalitāti, lielisko gaumi un izpratni par dizainu.

    “OSRAM” ir veicis īstu apvērsumu miglas lukturu jomā – tagad tie ir ne tikai stilīgi, bet arī sniedz jums daudz vairāk veiktspējas un gaismas. “LEDriving” miglas lukturi ir unikāls jaudīgo LED miglas lukturu un LED dienas gaitas lukturu apvienojums augstas veiktspējas priekšējos lukturos.

    Lai cīnītos ar miglu, lietu vai sniegu, jūs varat izvēlēties kādu no trīs “LEDriving” komplektiem, kas uz ceļa demonstrēs ne tikai jūsu attieksmi pret atbildīgu braukšanu, bet arī jūsu gaumi un personību.

    LEDriving FOG” ir praktiska LED miglas lukturu un dienas gaitas lukturu kombinācija. Tas ir pirmais “OSRAM” LED miglas lukturis, kurā lietota unikāla gaismas virzīšanas optika. Šis palīgapgaismojuma komplekts ar savu plašo stara leņķi garantē platāku redzamības lauku. Jūs varat būt droši, ka jūsu uzmanībai garām nepaslīdēs nekas nepamanīts.

    LEDriving FOG PL” ir lieliska izvēle. Šie miglas lukturi sniegs jums trīs priekšrocības: lielisku izskatu, jaunākās tehnoloģijas un energoefektivitāti. “LEDriving FOG PL” miglas lukturos ir apvienots izsmalcināts dizains un progresīva LED tehnoloģija. Šie miglas lukturi ar integrētu LED dienas gaitas lukturu funkcionalitāti ir ECE savietojami un pieejami piecās stilīgās korpusa krāsās: sudraba, zelta, rozā, zilā un oranžā krāsā. “LEDriving FOG PL” – tas ir krāšņs izskats un augstākās klases veiktspēja jūsu automašīnai!

    LEDriving F1” nodrošinās optimizētu apgaismojumu uz ceļa un labāku redzamību. Augstākās kvalitātes LED tehnoloģija un optimāls izplatītāko mūsdienu miglas lukturu lampu aizstājējs. LED miglas lukturu lampa nodrošina arī grūti redzamu ceļa nomaļu optimālu apgaismojumu. Integrētie vadības rīki lietotājam sniedz lieliskas ērtības.

    Pāreja uz “OSRAM LEDriving” sērijas miglas lukturiem tagad ir vieglāka nekā jebkad agrāk. Pilnīgai “LEDriving” miglas lukturu uzstādīšanai atkarībā no miglas lukturu tipa un automašīnas modeļa ir nepieciešamas 30–90 minūtes. Uzstādīšana ir ātra un vienkārša. To varat paveikt saviem spēkiem un nav nepieciešams autoservisa apmeklējums.

    “LEDriving” miglas lukturi ir iespaidīgi gan no dizaina, gan veiktspējas, gan inovāciju viedokļa. Brauciet droši un esiet pamanāmi – tagad jūs patiesi varat lepoties ar savu individualitāti!

    Jau vairāk nekā 100 gadus “OSRAM” ir inovatīvā apgaismojuma radītājs. “OSRAM” lampas un apgaismojuma sistēmas nodrošina brīnišķīgu skatījumu uz lietām un rada drošību, komfortu un efektīvu resursu izlietojumu.

    Papildu informācija: www.osram.com




    * Apmaksāts reklāmraksts


    Tikai reģistrēti lietotāji drīkst pievienot komentārus


    Reģistrēties