WESS zaudē jaunu BMW tirdzniecības tiesības

  • Raksta opcijas
  • Lasīt komentārus (39)
  • Drukāt
  • BMWPower.lv,
    03-09-2013

    Sākot ar šāgada 1. oktobri, “WESS” pārtrauks jaunu “BMW” automobiļu tirdzniecību, koncentrējoties uz “Lexus” un “Toyota” tirdzniecību un servisa pakalpojumiem. Tomēr uzņēmums turpinās sniegt autorizēta “BMW” servisa pakalpojumus.

    Lēmums pārtraukt jaunu “BMW” tirdzniecību pieņemts pēc tam, kad no “BMW Baltic” organizācijas, kas atrodas Zviedrijā, saņemts paziņojums par autorizētā “BMW” dīlera līguma nepagarināšanu.

    „Septiņu gadu laikā, kopš Latvijā darbojamies kā autorizētais “BMW” pārstāvis, esam veicinājuši “BMW” zīmola nostiprināšanos līderpozīcijās “premium” automobiļu tirgus segmentā, ieguldījuši milzīgus līdzekļus biznesa attīstībā, kā arī kļuvuši par vienu no “BMW” Eiropas paraugdīleriem,” komentē Aleksandrs Oskins, “WESS Auto Grupas” padomes priekšsēdētājs.

    „Kad paziņojumu par līguma nepagarināšanu saņēmām bez jelkādiem paskaidrojumiem, bijām neizpratnē. Varam tikai nojaust, ka ar šo lēmumu “BMW Baltic” vēlējies koncentrēt “BMW” autorizēto pārstāvniecību Latvijā viena starptautiska uzņēmuma rokās. “WESS Select” turpinās stiprināt savas līderpozīcijas, sniedzot autorizēta “BMW” servisa pakalpojumus, bet līdzšinējā “BMW” “WESS Select” autosalonā piedāvāsim plašu mazlietotu “BMW” un citu “premium” automobiļu zīmolu klāstu. Nākotnē vēl vairāk pievērsīsimies “Lexus” un “Toyota” automobiļu biznesa un “Honda” servisa attīstīšanai Latvijā,” perspektīvu skaidro Oskins.

    “WESS Auto grupa” ir viens no pirmajiem autorizētiem automobiļu pārstāvjiem Latvijā, tas ir simtprocentīgs Latvijas uzņēmums, kas darbojas jau kopš 1992.gada.

    Turpmāk jaunos “BMW” markas automobiļus Latvijā oficiāli varēs iegādāties tikai “Inchcape BM Auto” salonā.


    Tikai reģistrēti lietotāji drīkst pievienot komentārus


    Reģistrēties