BMW apstiprinājis pēcteci 1. sērijas 'M Coupe'

  • Raksta opcijas
  • Lasīt komentārus (4)
  • Drukāt
  • BMWPower.lv / DELFI Auto,
    15-03-2013

    Kompānija “BMW” oficiāli apstiprinājusi ieceri izgatavot pēcteci 1. sērijas sportiskajai “M Coupe”, kā ražošana tika pārtraukta pērn. Par topošo sportiskā modeļa pēcteci intervijā vortālam “BMW Blog” atklājis “BMW” kompānijas sporta nodaļas “M GmbH” vadītājs Frīdrihs Ničke.

    Pirmo reizi runas par “BMW” 1. sērijas “M Coupe” pēcteci uzvirmoja vēl pagājušā gada jūlijā. Ničke tikai atklājis, ka jaunais modelis patiešām top, tomēr atteicās sniegt jebkādu detalizētāku informāciju par to. Gaidāms, ka nākamais “M Coupe” būs izgatavots jaunā “M135i” bāzes un debitēs nākamā gada pavasarī.

    Pašlaik visjaudīgākā 1. sērijas modifikācija ir “M135i”. Pēc Ničkes vārdiem, tas ir ļoti veiksmīgs modelis. Lai arī sākotnēji tas nebija plānots kā bezkompromisu “M” spēkrats, tas ieguvis dažādus apbalvojumus Eiropā sportisko automobiļu konkurencē.

    “BMW M135i” aprīkots ar trīslitru turbopūtes sešcilindru dzinēju, kas attīsta 320 zirgspēku jaudu. Līdz 100 km/h sportiskais hečbeks paātrinās 4,9 sekundēs, bet versijā ar pilnpiedziņu – 4,7 sekundēs. Maksimālais braukšanas ātrums elektroniski ierobežots pie 250 km/h atzīmes.

    Atgādinām, ka “BMW” 1. sērijas “M Coupe” tika komplektēts ar šī dzinēja 340 ZS versiju.


    Tikai reģistrēti lietotāji drīkst pievienot komentārus


    Reģistrēties