BMWPower.lv svin 10 gadu jubileju

  • Raksta opcijas
  • Lasīt komentārus (53)
  • Drukāt
  • BMWPower.lv,
    14-05-2012

    Pirmdien, 14. maijā, Latvijā apmeklētākais “BMW” automobiļu īpašnieku vortāls BMWPower.lv svin 10 gadu jubileju kopš tā dibināšanas. Ik mēnesi šo vortālu apmeklē vairāk nekā 70 tūkstoši unikālo apmeklētāju, kopumā pāršķirstot vairāk nekā trīs miljonus lapaspušu, liecina “Google Analytics” statistika.

    10 gadi globālajā tīmeklī pielīdzināmi bez maz mūžībai. Daudzi šobrīd pasaulē lielākie un populārākie resursi nav vairāk kā 15 gadus veci. Tādējādi BMWPower.lv izturējis laika pārbaudi, saglabājis savu popularitāti un ir lielākais ar “BMW” tematiku saistītais tīmekļa resurss ne tikai Latvijā, bet arī visā Baltijā.

    Ar BMWPower.lv palīdzību, saistot dažādus kopīgu interešu cilvēkus, ir nodibināts arī Latvijas “BMW” klubs, organizēti dažādi ar “BMW” tematiku saistīti pasākumi – festivāli, dragreisi u.tml. BMWPower.lv vortāls mūsdienu kontekstā kļuvis jau par sociālu mediju, nodrošinot informācijas apmaiņu ne tikai par “BMW” un automobiļiem kā tādiem, bet arī dažādām sadzīviskām tēmām un aktivitātēm.

    Vortāls BMWPower.lv pateicas saviem apmeklētājiem par uzticību un īpašu paldies saka tiem, kuri to joprojām apmeklē vēl no pirmsākumiem, kā arī “BMW” markas oficiālajiem izplatītājiem Latvijā “BM Auto” un “WESS Select” par sadarbību.

    Šogad plānots ieviest BMWPower.lv vortāla jauno, jau ceturto versiju. Tā būs izgatavota pilnībā no jauna atbilstoši mūsdienu prasībām nozarē, ieviešot arī dažādus jauninājumus apmeklētājiem, maksimāli saglabājot jau ierasto saskarni.

    BMWPower.lv ir privātas iniciatīvas projekts un tas nav oficiāli saistīts ar “BMW AG”.


    Tikai reģistrēti lietotāji drīkst pievienot komentārus


    Reģistrēties