Dragreisu sezonu atklās 24.aprīlī Biķerniekos

  • Raksta opcijas
  • Lasīt komentārus (26)
  • Drukāt
  • Foto: Ingus Evertovskis

    BMWPower.lv,
    07-03-2011

    24.aprīlī Biķernieku kompleksajā sporta bāzē notiks Latvijas Dragreisa čempionāta pirmais posms „Eparts.lv Drag Meeting 2011”, kas vienlaikus būs arī šī gada Biķernieku trases atklāšanas pasākums.

    Sacensībās varēs skatīt gan Baltijas ātrākos dragreisa auto, gan drifta šovus un šosejas sacensību līderu uzstāšanos, kā arī plānots uzstādīt vēl neredzēts un jauns Latvijas ātruma rekords.


    Lielie autosporta sezonas atklāšanas svētki „Eparts.lv Drag Meeting 2011”, kā jau ierasts, notiks aprīļa pēdējā svētdienā, un, lai radītu vēl lielāku sabiedrības interesi par dragreisu un uzlabotu sacensību kvalitāti, šogad pirmo reizi rīkošanā apvienojušies divi organizatori – „Baltic Motorsport Partner” un „Forsāža.lv”.


    No Latvijas Automobiļu Federācijas (LAF) puses īpaši padomāts ir par sacensību dalībniekiem, kuri pirmo reizi varēs startēt „PRO” un „STREET” klasēs, kā arī piedalīties komandu sacensībās. Savukārt skatītājus visu dienu priecēs krāšņi šovi, auto šosejas sacensību līderu uzstāšanās, kā arī paredzētas jautras Lieldienu atrakcijas visai ģimenei, turklāt Biķerniekos plānots uzstādīt vēl neredzēts un jauns ātruma rekords, par kuru tiks īpaši paziņots jau tuvākajā laikā!


    Ar tehniskajiem noteikumiem un čempionāta nolikumu var iepazīties LAF mājas lapā, kā arī visi jaunumi, diskusijas un dalībnieku tiešsaistes reģistrācija – www.forsaza.lv.


    Biļešu iepriekšpārdošana jau no 3.marta „Biļešu servisa” tirdzniecības vietās, DUS „Statoil”, kā arī www.bilesuserviss.lv un www.bezrindas.lv. Līdz 20.martam biļetes uz sezonas atklāšanas sacensībām iespējams iegādāties par LVL 4,00, bērniem līdz 10 gadu vecumam ieeja bez maksas, bet no 11 līdz 15 gadiem (uzrādot skolnieka apliecību) – LVL 3,00.


    Kopā šosezon notiks pieci dragreisa čempionāta posmi, no kuriem „skaļākie” ir sezonas atklāšana 24.aprīlī un noslēgums 4.septembrī ar vienotu nosaukumu „Eparts.lv Dragrace Cup 2011” Biķernieku kompleksajā sporta bāzē. Sezonas otrais čempionāta posms (402m distance) notiks Igaunijā, Tartu lidlaukā 11. un 12.jūnijā, trešais (201 m distance) – 10.jūlijā Biķerniekos, kur vienlaicīgi risināsies arī Igaunijas Dragreisa čempionāts, bet ceturtais posms (402m distance) notiks 6. un 7.augustā Vaiņodes lidlaukā kopā ar Latvijas Drifta čempionāta posmu.

    „Eparts.lv Drag Meeting 2011” un „Eparts.lv Dragrace Cup 2011” ģenerālsponsors – lielākais auto aksesuāru un rezerves daļu e-veikals Eparts.lv, sacensību mediju partneri – www.draugiem.lv, Radio CapitalFM un LTV raidījumi “Zebra”, “Ātruma cilts” un “SEMS”.

    Pasākumu atbalsta “City Fitness”, Skorpions apsardzes dienests, TenerifeForum.lv, LTV7, “Selkom”, “Kumho”, DELFI Auto, BMWPower.lv, Travelnews.lv, Oho.lv, Vipi.lv un PostFactum.lv.


    Tikai reģistrēti lietotāji drīkst pievienot komentārus


    Reģistrēties