Futūristisks BMW rodstera koncepts (+video)

  • Raksta opcijas
  • Lasīt komentārus (24)
  • Drukāt
  • Raimonds Zandovskis,
    10-02-2011

    Kompānija "BMW" publicējusi pirmo oficiālo informāciju un attēlus ar savu jauno konceptuālo rodsteru "Vision ConnectedDrive". Plašākai publikai automobilis tiks prezentēts martā notiekošajā Ženēvas autoizstādē.


    Lai arī tehniskā aspektā ražotājs pagaidām atklāj vien to, ka prototips aprīkots ar elektromotoru, tomēr būtiskākais akcents šajā konceptā likts uz dažādām drošības, ērtības un izklaides elektroniskajām sistēmām.


    Jau iekāpjot "BMW Vision ConnectedDrive" rodsterā, autovadītāja mobilais tālrunis automātiski tiks sajūgts ar spēkrata borta datoru, tādējādi veidojot piekļuvi visām tā aplikācijām un datiem. Lai arī tas nav nekas jauns autobūvē, tomēr "BMW" to izveidojis ar krietni pilnvērtīgāku saikni.


    Piemēram, jūs dodaties uz restorānu, bet saņemat ziņojumu uz mobilo tālruni no sava kolēģa, kurš jūs jau tur gaida; "BMW" borta datora sistēma šo ziņojumu attēlos vai nu projekcijā uz priekšējā vējstikla vai nolasīs kā balss ziņu. Kad būsiet jau piebraucis pie restorāna, automobilis nav jānovieto stāvvietā, to "BMW Vision ConnectedDrive" izdarīs pats, kad jau būsiet izkāpis no tā.


    Vēl šis futūristiskais "BMW" rodsters spēs sazināties ar citiem automobiļiem satiksmē, paredz atsevišķu multimediju izklaides centru pasažierim, kā arī virkni citu jauninājumu, kas ar laiku būtu gaidāmas arī "BMW" sērijveida modeļos.



    Tikai reģistrēti lietotāji drīkst pievienot komentārus


    Reģistrēties